Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım umarım birşey olmaz bende gittiğimde banada aynısı söyledi bol bol istirahat et dedi tekrar olacak diye çok korkuyorum şimdilik iyiyim bakalım cumartesi kalp atışı için gideceğim sende bol bol istirahat etcnm seni merak ettik, nasılsın nasıl oldun? ben fena değilim diyeyim işte. hafta sonu pek iyi geçmedi. kanamam oldu. bugün kontrole gittim, yorma kendini dedi. ctesi muayenehaneye başlıyacağım. daha sakin oluyor orası, iyi olur inşallah. estofermi sordum bırak dedi. sende gittiğinde sor hocaya. geçmi bıraktım bilmiyorum, 9+0 ım blast transferine göre.
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsınEvet, kimseden çok ses çıkmıyor. İdare ediyorum cnm, sen nasılsın?
İçaçıcıgelişmeler olursa yazalım cnm, bnm lekeler azaldı, şişkolaştımiyice galiba ilaçlar şişiriyor, onundışında ne olduuuu bişey olmadı, bol pantolonlar bakıyorumevet pek ses çıkmıyor. tedavi surecinde olan yok sanırım. siz hamisler bari yazın da şenlensin sayfamız.
oh ol tabi ne guzel tombisko anne ol. bir daha sen hamilesin aman ye demezler, tabi biŕ daha düşünmezsenİçaçıcıgelişmeler olursa yazalım cnm, bnm lekeler azaldı, şişkolaştımiyice galiba ilaçlar şişiriyor, onundışında ne olduuuu bişey olmadı, bol pantolonlar bakıyorum
ben beklemedeyim. omega 3, arisutu, e vitamini devam. esime de tabi. amann hayirlisi olacaksa olsun, hayirsiz olacaksa olmasin modundayim. bebek kiyafetlerini gorunce içim gidiyo tabi ama herseyin hayirlisi.Sen neler yapıyosun?
Kızlar ben çok mutsuzum hiç anlayamıyorum 8 yıldır bu anı bekliyodum ama hiç mutlu değilim acaba hormonlardan mı
Kızlar ben çok mutsuzum hiç anlayamıyorum 8 yıldır bu anı bekliyodum ama hiç mutlu değilim acaba hormonlardan mı
amin, isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin. sen tedavide ne durumdasin simdiRabbim hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim bizim gibi evlat isteyenlerin de dualarını kabul etsin, bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda. Lütfen hamile arkadaşlar bizler için de dua edin. Rabbim inşallah sizin duanızı kabul eder.
Sabaoh ol tabi ne guzel tombisko anne ol. bir daha sen hamilesin aman ye demezler, tabi biŕ daha düşünmezsen
progesteron cok sisiriyo haklisin canim, tedavi doneminde bile zor gelmisti. seni dusunemiyorum. bu ara kanama icin ekstradan, bir de. lekelenmeyi hic takma cogul gebelikte gormeyen nadirdir herhalde. inşallah hersey guzel olacak. cumartesine az kaldi.