Yo
yok cnm bnm bn bıraktım0652 mrb, estrofem i kullanıyormusun halen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm bnm bn bıraktım0652 mrb, estrofem i kullanıyormusun halen
evet başka şehirden gelip gitmek çor zor bende öyleyim çok yorucu oluyorkontrol çarşamba bizde salı yola çıkacaz
yoğun kar fırtınası diyo kardan dolayı yolda kalmaktan tırsıyorum
iki kere gelmişti başıma inşallah bir aksilik çıkmaz
Ben 6 haftalıkken bıraktım şimdi 10 haftalığım652, estrofermi ne zaman bırakmamız gerekiyor kaçıncı haftada şuan senin gebelik kaç haftalık
Sen bırakmadınmı kaç haftalık oldu bebişteşekkür ederim
cnm seni merak ettik, nasılsın nasıl oldun? ben fena değilim diyeyim işte. hafta sonu pek iyi geçmedi. kanamam oldu. bugün kontrole gittim, yorma kendini dedi. ctesi muayenehaneye başlıyacağım. daha sakin oluyor orası, iyi olur inşallah. estofermi sordum bırak dedi. sende gittiğinde sor hocaya. geçmi bıraktım bilmiyorum, 9+0 ım blast transferine göre.kanada, sen nasılsın nasıl gidiyor
Geçmiş olsun şimdi nasılsın yorma kendini fazlacnm seni merak ettik, nasılsın nasıl oldun? ben fena değilim diyeyim işte. hafta sonu pek iyi geçmedi. kanamam oldu. bugün kontrole gittim, yorma kendini dedi. ctesi muayenehaneye başlıyacağım. daha sakin oluyor orası, iyi olur inşallah. estofermi sordum bırak dedi. sende gittiğinde sor hocaya. geçmi bıraktım bilmiyorum, 9+0 ım blast transferine göre.
cok gecmis olsun bir daha yasamazsiniz umarım boyle uzucu birşey.merhaba arkadaşlar. bende ilk denememi ankara ünv de yaptırdım. tutmadı. şimdi ikinci denemeyi başkent ünv. hulusi bülent hoca ile devam edicem. bülent hoca hakkında bilgisi olan varmı? ben çok olumlu duydum ve o yüzden orayı tercih ettim ama gittiğimde saatlerce orda beklemek de beni çok bunaltıyor. gidenler varsa bilgi verirse çok sevinirim:)
zor bir süreç gerçekten. ilk denememde bende çok umutluydum üstelik ilk kan testinde 58 çıkmıştı değerim. iki gün sonra tekrar kan testi yaptığımda değerlerin daha da düştüğünü gördüm tutunamamış dedi doktor. ilk başa nasıl sevindiysem ikinci testten sonrada bi o kadar üzüldüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş:)
azaldi mi kanaman canimCnm leke şeklindevar sıkıntı. Proluton iğne vuruldum, ctesi tekrar gidicem. Sen de dikkat et,
Cnm sabah proluton iğne oldum, fena değil az leke varda kanama gibi değil,azaldi mi kanaman canim
Hulusi beyi bende çok okudum forumdan, özel sayfaları var çok memnunlar ama çok bekleniyormuş. Novaartın artısı yokluklarında iki hocanın birnirlerinin hastalarına aynı özveriyle bakmaları. Kendi dr um olmayınca mehmet bey e aynı şekilde güvenip muayene ılabiliyorum. Müthiş bi şans. Sizin için dd herşey güzel olur inşallahmerhaba arkadaşlar. bende ilk denememi ankara ünv de yaptırdım. tutmadı. şimdi ikinci denemeyi başkent ünv. hulusi bülent hoca ile devam edicem. bülent hoca hakkında bilgisi olan varmı? ben çok olumlu duydum ve o yüzden orayı tercih ettim ama gittiğimde saatlerce orda beklemek de beni çok bunaltıyor. gidenler varsa bilgi verirse çok sevinirim:)
zor bir süreç gerçekten. ilk denememde bende çok umutluydum üstelik ilk kan testinde 58 çıkmıştı değerim. iki gün sonra tekrar kan testi yaptığımda değerlerin daha da düştüğünü gördüm tutunamamış dedi doktor. ilk başa nasıl sevindiysem ikinci testten sonrada bi o kadar üzüldüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş:)
iyi canim, geciyodur insallah. igne progesteron mu.Cnm sabah proluton iğne oldum, fena değil az leke varda kanama gibi değil,
Evet cnm yoğun prgesteroniyi canim, geciyodur insallah. igne progesteron mu.