Anladim0652, canim kan tahlillerini bildigim kadariyla nerede istersen yaptirabiliyorsun ama gazide de verebilirsin. hoca oldugu icin yapilir orada da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim0652, canim kan tahlillerini bildigim kadariyla nerede istersen yaptirabiliyorsun ama gazide de verebilirsin. hoca oldugu icin yapilir orada da.
Hadi hayırlı olsun gözün aydın :) allah kucağına almayı nasip etsinkızlar herkese selamlar nasılsınız dün kan testini yaptırdım beta hcg 461 çıktı bugün akşamda ikincisini yaptırıcam
Hayırlı olsun canım Allah kucaginada almayı nasip eder inş:)kızlar herkese selamlar nasılsınız dün kan testini yaptırdım beta hcg 461 çıktı bugün akşamda ikincisini yaptırıcam
aa super hayırlı olsun, darisi kucagina almaya.kızlar herkese selamlar nasılsınız dün kan testini yaptırdım beta hcg 461 çıktı bugün akşamda ikincisini yaptırıcam
canim senin kacinci deneme, kac embriyo yerlestirdilerkızlar hepinize teşekkür ederim darısı isteyenlere inşallahh
Çok sevindimmm, Harika haber, tebriklerkızlar herkese selamlar nasılsınız dün kan testini yaptırdım beta hcg 461 çıktı bugün akşamda ikincisini yaptırıcam
Çok güzel artmış, 2 embriyomuydu. İkiz anlaşılan. Sen biraz geç yazınca, acaba olmadımı deyip üzülmüştüm. Gerçekten çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sevindim pis orednolden sende kurtulmuşsundün akşam tekrar testyaptırdım 1065 çıktı beta hcg novoarttan aradılar 10 gün sonra ultrason için gün verdiler bu arada bende prednolu bırakmamı söylediler
canım nıckım umutsuz 4. deme olunca ondan.Yoksa ALLAH var Umut var cok guzel begendım cumlenı..Bu cuma gununde rabbım evlet hasreti ceken kımseyı kımsesız bırakmasın.İnşallah olur, çok doğru bir yer ve drlar seçmişsiniz. Ben yıllardır ahmet, mehmet hocalarda neler neler gördüm, ne ümitsiz insanlar bebekle döndüler. Önce pozitif düşünün. Allah var, umut var. Nickiniz bile çok karamsar
kızlar herkese selamlar nasılsınız dün kan testini yaptırdım beta hcg 461 çıktı bugün akşamda ikincisini yaptırıcam[/
Hayırlı olsun ..Sağlıklı bır gebelık gecırımeyi ve kucagına almayı nasip etsin Rabbim..
ben nickini umut diye okuyorum. inşallah en kisa zamanda bebisin olacak ve sen umut olacaksin umutsuzlara. vakti zamani vardır, Allah büyük, elbet gelecektir zamanında.canım nıckım umutsuz 4. deme olunca ondan.Yoksa ALLAH var Umut var cok guzel begendım cumlenı..Bu cuma gununde rabbım evlet hasreti ceken kımseyı kımsesız bırakmasın.
Amin canım.canım nıckım umutsuz 4. deme olunca ondan.Yoksa ALLAH var Umut var cok guzel begendım cumlenı..Bu cuma gununde rabbım evlet hasreti ceken kımseyı kımsesız bırakmasın.
ben nickini umut diye okuyorum. inşallah en kisa zamanda bebisin olacak ve sen umut olacaksin umutsuzlara. vakti zamani vardır, Allah büyük, elbet gelecektir zamanında.
amaralli, tatlım bakış açısı işte sendekı ben bardağın boş tarafını sen dolu tarafını görüyorsun... iNŞALLAH rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versın..haftabaşı yumurta toplamaya gidecem bakalım artık..ben nickini umut diye okuyorum. inşallah en kisa zamanda bebisin olacak ve sen umut olacaksin umutsuzlara. vakti zamani vardır, Allah büyük, elbet gelecektir zamanında.