Kızlar iyi düşünün tabi merkez değişikliği konusunu.Tüp bebeğe tek merkezde devam etmek lazım sonrasında çünkü zaten çok masraflı bi tedavi her seferinde aynı tutarlar ödenmesi çok güç olur.Çok iyi araştırmak lazım.Başka yerlerin farklı olacağı konusunda kesin bilgimiz yokki.Bende bi ara düşündüm beni de sinir eden bi kaç mevzu olmuştu çünkü.ama baktım mehmet hocaya güveniyorum işinde gerçketn uzman göz yummaya karar verdim bazı şeylere şimdilik.İlk zamanlarda merkez çok daha iyiydi gibi geliyor bana , sanki biraz para tatlı mı geldi , aşırı yoğunluktan mı nedir bi devlet hastanesine benzemeye başladı.Aslında şikayetlerimizi dile getirmeliyiz.Biz her türlü destek ve ilgi ihtiyacımız karşılansın diye bir ton para döküyoz oaraya yoksa devlet hastenelerinde, ünv. hastaneleri en az bu hocalar iyi doktorlar var.
Sonuçta günde yüzlerce kez aynı işlemleri yapan daha fazla tecrübeli olur.Bazı devlet doktorları, özellikle ankaradakiler zaten kalbur üstü doktorlar.Ama ne var ki devlet hastaneleri zaten stresle baş etmeye çalıştığımız bu sorunumuzun çözümü için uygun yerler değil.Çünkü oraya git buraya git , prosedür, ilgisiz davranışlar, nasılsa devlet memurum mantığıyla ilgisiz,sert doktor ve hemşire tutumları var ve bunlrı çekecek hiççç halimiz yok.Bu yüzden ne şekilde bu paraları toplayıp biriktirip bu merkezi tercih ettik onlarda böle davranırsa olmaz yani. Müşteri kaybederler. Örneğin
MK128 sana yaptıkları gerçekten çok çok ayıp, yakışmamış hiç.Benide soğuttu yani..