Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim novada ucret 5250 + ilac parasi ilac icin rapor cikartiyor histereskopi 1750 embryo dondurms 1500Bende nova art a gitmeyi düşünüyorum bugün adetimin 2. Günü yarın gitmeyi düşünüyorum yalnız ücretleriı bilen var mı ? Birde eşim Sperm testi yaptı bugün ve sonuç 0 çıktı . Bu durumda ne yapmam gerekiyor fikirlerinizi bekliyorum
Canim sperm testi 0 cikmis demissin hız mi 0 hiç mi sperm yok.. bence testi yeni ama başka bir merkezde ..çünkü sperm testi strese gore çok değişir.0 çıksa bile tese ile sperm bulunur
Onun fiyatını bilmiyorum canım muharebeden öğrenebilirsiniz...Tese ameliyatı ne kadar peki nova art da
5250 tl canm +ilac ücreti isteÜcreti ne kadar ?
5250 tl canm +ilac ücreti iste
5250 tl canm +ilac ücreti iste
Sabahtan telefon edip öglene gidebilirsiniz randevusuz aliyolar mi bilmiyormRandevusuz gidebilir miyim peki?
Randevusu gitme çünkü muayene olmayabilir sin merkez yoğun...yarın diğer gün için randevu alıp gidersen daha iyi ..zaten bu aralar ultrasonla muayene için uygun zaman dilimi..
Sizin sorun sadece erkek fsktorumu canim
Sağol teşekkür ederimSabahtan telefon edip öglene gidebilirsiniz randevusuz aliyolar mi bilmiyorm