- 13 Temmuz 2015
- 1.843
- 1.390
- 34
Adım Merve hayatım nolur bol bol okuyun bana kızlar valla çok ihtiyacım var...Yarın adet olmazsam mk128.sanada okuyayim ama dua da ismen gönder mek önemli dir..adını söyle arkadaş im...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adım Merve hayatım nolur bol bol okuyun bana kızlar valla çok ihtiyacım var...Yarın adet olmazsam mk128.sanada okuyayim ama dua da ismen gönder mek önemli dir..adını söyle arkadaş im...
Evet kizlar merkezdeyim suan ahmet hocayi beklyiorum bakalim ilk muayennem ne dicek bilmiyorum 9.gün bugün cikinca yazarim yine arkadaslar :))
mavisufi hadi hayirlisi bakalimm insallah hersey cok güzel gecer :*
İnşallah canim, sende gelişmelerden haberdar et...
İnşAllah bişey olmaz hayatım bu ay hayallerine kavuşursun.Cnm geldim simdi eve bakti 8mm duvar kalinligi iyi dedi biraz daha büyümesi lazim dedi kist gördü ama zararsizmis kanda hormon salgilamadiysa sorun olmaz dedi hemsire aricak bugün ilac dozunu kesin transfer gününü söylicekmis haber bekliyorum cnm... yada kist hormon yaptiysa iptal olucak birdahaki ayi beklicem
Cnm geldim simdi eve bakti 8mm duvar kalinligi iyi dedi biraz daha büyümesi lazim dedi kist gördü ama zararsizmis kanda hormon salgilamadiysa sorun olmaz dedi hemsire aricak bugün ilac dozunu kesin transfer gününü söylicekmis haber bekliyorum cnm... yada kist hormon yaptiysa iptal olucak birdahaki ayi beklicem
İns iptal olmsz canim...moralini bozma ama...herseyin hayirlisi ...Cnm geldim simdi eve bakti 8mm duvar kalinligi iyi dedi biraz daha büyümesi lazim dedi kist gördü ama zararsizmis kanda hormon salgilamadiysa sorun olmaz dedi hemsire aricak bugün ilac dozunu kesin transfer gününü söylicekmis haber bekliyorum cnm... yada kist hormon yaptiysa iptal olucak birdahaki ayi beklicem
İns iptal olmsz canim...moralini bozma ama...herseyin hayirlisi ...
En iyisini edersin canım transfer öncesi moral olur...Aradi hemsire kanda hersey iyi dedi persembe ilaclara basliyorum allahin izniylede pazartesi transferim olucak simdi bi kacamak yapip kafa dagitmaya memelekete gidiyoruz deniz kum günes takip edemicem insaölah geri geldigimde bir sürü hamis haberi alirmmm
Canım yarın kaçta ordasın sen bende gelecem heralde bi kontrole. Hadi bakalım inşallah güzel günlerin başlangıcı olsunMK128 st: 4271976 .!.:Kızlar heyecanlıyım ın olsun aşıklarımam pılsın bitsiiyorum
Sen nasilsin canim nasıl gidiyor?Kızlar hepinizi öpüyorum Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağıma almayi nasip etsin iyi haberlerinizi bekliyorum ve dua ediyorum
Canım senin destek mesajın içinde çok teşekkür ederim . Aşılamanda önce gördüm . 8.30 da eşim sperm örneği verecekti ama hemşire 10 a kadar beklettiGunaydinn kizlarr.. Bugun guzel bir gun olsun inss transferi olacak biri vardi ve mk128 asilamamfa guzel gecer ins bu sefer guzel haberler almayi nasip eder rabbim
Canim bana niye cevap vermedin bak ayni saatlerde ordaymisiz ya belki karsilkli oturmusuzdur, dertlesirdik azcik tanışıp damdan dusenin halini anlayan damdan dusenler olarak:)Canım senin destek mesajın içinde çok teşekkür ederim . Aşılamanda önce gördüm . 8.30 da eşim sperm örneği verecekti ama hemşire 10 a kadar bekletti