- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha önce yazismistik ben de mersin ve adana da tedavi gördümAyseem sen önceki denemelerini nerde yaptın canim...
Ben biraz dinleneceği bu son tüp beni maddi manevi coook etkiledi..
Eğer işlem varsa açıktır canım ama yine ara sor...gerçi bi arkadaş sordum acigiz diye yazmıştı...Kızlar bayramda hastane açık dedik demi en son varmıydı sizlerden gelecek olan, bi operasyonu olan filan. Son durum nedir şimdi? Hangi hoca orda olacak bilen varmı
Gecmis ols canim ins bu olumsuzluk devam etmezMerhaba arkadaşlar bebeğimin kalp atışını aldık fakat kesenin yanında bir kanama saptandı yatıyorum inşallah bir şey olmaz dua edin bana
Nedeni yokmuş öyle dedi ama biraz üzüldük tabi ki yatıyorum işte inşallah birşey olmaz korkuyor insan zaten zor oldu.bu arada rabbbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinCok gecmis olsun arkadasim ins onemli birsey degildir.. Ne dedi doktorun canim neden olmus oyle
Geçmiş olsun.kanaman yoksa telaş etme.bu arada kac haftalık olmuştunMerhaba arkadaşlar bebeğimin kalp atışını aldık fakat kesenin yanında bir kanama saptandı yatıyorum inşallah bir şey olmaz dua edin bana
Teşekkürler Canım Kanamam henüz olmadı 7haftalık olduGeçmiş olsun.kanaman yoksa telaş etme.bu arada kac haftalık olmuştun
Kızlar bayramda hastane açık dedik demi en son varmıydı sizlerden gelecek olan, bi operasyonu olan filan. Son durum nedir şimdi? Hangi hoca orda olacak bilen varmı
Bana açığız demislerdi canim ama sonra sadece transferleri ve toplamalari yapacaklarını söylediler, muayene hastası almayacaklarmis...
Hadi bakalim canim ins olumlu olur...cifte bayram olurKızlar eşim hastaneye götürdü şuan çatlatma iğnesi oldum hadi dua edin bana , salı sabah Aşılamam var :)
Canim senin islemler ne durumda seninki de mi bayrama geliyprduCnm ne oldu seni arayan soran var mi transferin belli oldu mu birdaha ne zaman merkeze gidiyorsun ben hazirlaniyorum birazdan cikicam... :)
Ben cuma gittim, sonra aradılar salı transferim var sabah 10 gibi gelin dediler:) Hayirlisiyla alıp gelelim bakalım eve...Sen nasilsin bu gün kontrolün vardı dimi, güzel haberler olsun canim...Cnm ne oldu seni arayan soran var mi transferin belli oldu mu birdaha ne zaman merkeze gidiyorsun ben hazirlaniyorum birazdan cikicam... :)