Peris78 gunaydin:)
Ben ilk 3 denememi hulusi hocada yaptım. İlk konuşmamız da hemen bekleme 3 denemeyi göze al, ama senin durumundaki hastanin kesin hamile kalmasi gerekiyor demisti..Zaten 3 denemede anca istenilen gebelik oranlari yakalanabiliyormus. Bende 3. Denememde orda hamile kaldim ama maalesef kalbi durdu, bebekte kromozom sorunu varmış.
Sanirim hastanın durumunu tam olarak anlayamıyorlar. Ellerinden geleni yapıp kısmet diyorlar, Haliyle bizde çok umutlaniyoruz.
Orda çok genc, bahceci de 2 deneme yapmış ama olmamış hastaların yanında ilk denemesinde tutan, 4. Denemesini de orda yapıp tutmayan hastalar vardı. Sanırım bazı merkezler bazılarimiza yarıyor, bazılarımiza yaramıyor. Bu yuzden bence 2. Denemede sonra mutlaka merkez degistirmek gerekiyor.
Amerikada merkezler yaş aralıklarına göre yıllık gebelik oranlarını acikliyorlar, herkez bütçesi ve bu verilere göre merkez seçiyor. Aynı kural buraya da lazim.
Tum bunlara gerek kalmadan inşallah bebeklerimiz hiç beklemeden kendi gelir canim, dualarim seninle..