Normalde Böyle Birisi Değilim !

Ya neden benimle uğraşıyorsun ki.Benim 2 sene ilişkim oldu.1.5 sene gayet güzeldi.Son 6 ay kavga dövüş oldu ayrıldık.Yeri geldi üzüldüm pişman oldum..
Benim yaşadığım hayatı yaşadın mı.
Babam hastaneye kaldırıldı.Onlara yakindim.Tanidigim yoktu.Panikle aradım işini gücünü bırakıp geldi.
Babama çok saygılıydi.
Kayınvalidem senin gelinim olmanı çok istiyorum diyordu.
Bir dedigimi iki etmeyen birisiydi.Nikahimiz oldu eşya almaya başladığımız zaman sorunlarimiz oluştu.
Beraber yedik içtik cimriligini de görmedim.Sadece benimle inatlasiyor.
İnternetten tanıştınız. Uzaktan uzağa 1.5 sene geçmiş, huyunu tüyünü yan yana gelince görmüşsün. Çok normal.

Yahu sen kendinin yapamadıgı ve yapmadıgı şeyi nasıl başkasına diretirken haklıymış gibi yazabiliyorsun valla ben sana akıl sır erdiremiyorum.
Yahu lincin kralını yiyorsun ama hala konu açıyorsun.
O kıza nasıl yazdın bunu ?
Konu niye açıyorsun diye bir de azarlamışsın.
Senin ondan farkın neydi ki ?
hangi konu bu ya sşiadşiasd

Çünkü ben en azından ayrılma cesaretini gösterdim.O kızı hatırlıyorum ben evlenme hazırlığı yaparken daha nisanliydi.

yoo ayrılma cesareti göstermedin. Adam seni bıraktı. Bugün gel dese koşa koşa gidersin. Bir de kendin ayrılmış gibi BDV de millete ahkam kesiyorsun peh

Bir erkek bu kadar inatlaşmaz ki. Siz kendinizi bu şekilde avutuyorsunuz. Adamın yeni hayatında kim bilir kimler var ya da neler var sen oturup hala umut içindesin ama düşünmüyor seni sal yani.
Adam rakı keyfisi sürüyor yılbaşında.
Ne takacak ki.
Neyin inadını sürecek.
Erkekleri kendisi gibi biliyor.
Sanıyor ki derbeder oldu

Ben boşuna demiyorum sana dönsün diye ölüyorsun diye.
Onun da çok şeyindeydi bu siteyi kullanıp kullanmaman
Adam şimdi tırnaklarını kemiriyordur bu siteyi kullandıgın için.
Ya bi git .
Adam rakı sofralarında normal hayatına dönmüş egleniyor bizim kız da kendisi konu açtıkça adamın delirdiğini düşünerek habire konu açıp bak burdayım diye gözüne soktugunu sanıyor hahaha
Benim anlamadığım adam bu siteyi takip mi ediyor? Kadın takip ettiğini mi zannediyor?
Şu arada konu açan Mahmut abi bununki mi yoksa 😂

Benim anlamadığım adam bu siteyi takip mi ediyor? Kadın takip ettiğini mi zannediyor?
Şu arada konu açan Mahmut abi bununki mi yoksa 😂
Kendisi bu siteye takıldıgını söylemiş adam da önceleri merak edip bakmışsa bakmıştır
O da sanıyor ki kendisi absürd konular açtıkça adam bunu takip edip inatlaşıyor
Öyle değişik kafalar işte.

Kendisi bu siteye takıldıgını söylemiş adam da önceleri merak edip bakmışsa bakmıştır
O da sanıyor ki kendisi absürd konular açtıkça adam bunu takip edip inatlaşıyor
Öyle değişik kafalar işte.
Bence takip ettiğini düşündüğü için bu şekilde konular açıyor ''acı çekiyorum sevgilim geri dön'' izlenimi vermeye çalışıyor hahahahahahah :KK70: :KK70:

Video izliyorum mesela eski dizide.Gece kulübü sahnesi aşırı geriliyorum.Eskiden olsa müzik dinlemeyi severdim.Defalarca izlerdim.Geriliyorum.

Alkol olan eğlenilen ortamlardan nefret etmeye başladım.
Yüksek ihtimal daha öncesinde travma yaşadığın bir olay var ve o sahneleri görünce direk aklına geliyor. Bir müddet uzaklaşman lazım hangi sahne sana neyi hatırlatıyorsa izleme kendini sen daha iyi tanırsın. Bırak yaran kabuk bağlasın sen sürekli deşiyorsun.

Onu sizden iyi tanıyorum ben çünkü.
Kızım adamın umrunda değilsin artık kabullen bunu. Olursan ne alâ olmazsan mualla işte. Yokluğunun çok etki etmiyor hayatına, hâlâ vur patlasın çal oynasın. Bakalım attığın durumu gören oldu mu o gece eğlenmekten?

X