- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Merhaba kizlar, derdimi rahatca anlatabilcegim tek siz varsiniz. Yakin arkadaslarima anlattigimi gün geliyor bir baskasindan duyuyorum malesef,o yüzden ailesel problemleri kimseye anlatmiyorum. Kisaca sorunuma geleyim sizi darlamayim fazla. Annemi kiz cocuk diye dislayan yeterince önem vermeyen bana da oglunun cocuguna davrandigi gibi davranmayan anane dedeye nasil davranmaliyim? Kücükken ve gencken bunun böyle oldugunu anlamayip saygimi ve sevgimi hic eksik etmedim. Evlenip bosandim koskoca bir sehirde tek basima kaldim dogru düzgün bir destekleri olmadi ama diger torunlarina yaptiklari kulagima geliyor durumlari cok iyi olan torunlarina(oglunun cocuklari) sürekli yardim ediyorlar(bir de kuzenim falan telefonda söylüyor bana sunu aldi falan diye). Ben cidden cok zor dönemlerden gectim(burda konu actim evsizlik sokakta kalma korkusu bile yasadim), bosandiktan sonra maddi manevi ama kimse el uzatmadi. Siz olsaniz böyle bir durum da soguk mesafeli mi davranirsiniz, nasil davranirsiniz? Her torununu ayni sevmek zorunda degil bunu biliyorum ama benim de icimden artik gelmiyor annem ve bizi ayirdiklari icin. Koronadan dolayi haftada iki üc gün telefonda görüsüyorduk, artik icimden gelmiyor. Siz benim yerimde olsaniz nasil davranirdiniz? Telefonlara mi cikmazdiniz ya da kirildiginiz seyi dile getirir miydiniz? dile getirsem kiskandi dicekler..