Bugun esim anneanne ile konustu. Eger dayima kapiyi kapatirsan arada sirada yalniz kalman icab edebilir sonucta biz sen evdesin diye hic disari cikmayacak degiliz. Yazin tatile gisiyoruz 1 hafta 10 gun yokuz kalabilecek misin diye basladi. Ayrica bu kiz evde yokken hergun hirini cagiramazsin ben rahatsiz olurum dizzyi bilmem dedi. Ama hergun eve geldigimde evden gitmis bir suru kadinin pisligini cekemem her gun biri gelecek diye evi toplu birakamam sonucta birlikte yapiyoruz herseyi deyip kendini koydi topun agzina. Arada gitmezsen ben dayima ne derim. Yengemle anlasamiyorlar de dersen diyim hep bizde kal ama yalniz kalmaya da alusman lazim bu durumda dedi. Anneanne de yoook ben yalnız kalamam kapilari kapatmayalim o zaman dedi. Dayin ararsa al diyim de azicik da orada kalayim burda ne kadar kaldiysam yuUm olsun dedi olay cozuluyor gibi. Esim sonucta oglu o arada rahatlatmak icin aliriz ama cogunluk burada degil orada parasini yemeyi biliyorlar dedi. Ben hic girmedim hatta cogunlukla kizimla ilgilendim. Bir ara ev tutalim bakici tutalim belki daha rahat edersin gibi konusmus ama aglamaya baslamis tamam olmasin iyle o zaman demis istenmese de cogunlukla gelininde kalmaya razi anlamadim ben dusunce yapisini ama elimden geleni yaptim. Benim yaptiklatimi vazife belledi saglik sorununun olmadigini da ogrenince. Daha kotulerse bakiciyla birlikte ustlenitim o ayri ama bulasik yikayip kendi camasirini benim makine acmadigim gunde acaniliyorsa o kadar duakun değil diye simdilik cogunluk dayida arada bizde olmak uzere cozduk