- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.129
- 83
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ozaman evden birini yanina alacakti bence yanlışKonu sahibi, işyerinden evlilik sebebiyle kıdem tazminatını alabilmek için resmi nikah kıymış. Konu sahibi, şu anda İç Anadolu'da baba evinde; eşi de kendi ailesiyle Ege'de yaşıyor. Haziran'da düğün yapıp o zaman aynı evde yaşamayı planlıyorlar. O zamana kadar farklı il ve evlerdeler.
Senin konuların hep bi garip ya, bunları düşünerek-kafaya takarak yada merak ederek nasıl yaşıyorsunuz? Hiç mi düzgün bir uğraşınız yok, Böyle hayat zor geçer. İnsan hasta olur be.Bir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?
Sana mı soracaktı?Eşimden 3 yaş küçük kayinbabasi var kendi öz babası erkek kardeşi var kızın nişanlısı o ara gece nöbetinde çalışıyor birde normal bir saat değil gece 1 erken kalkıp gorseydi evine madem öyle
Tamam seniiiin nişanlınııııın onuu evine bırakmasına delii olduuuuuun, anladık. Eeeee?Benim nişanlımin onu evine bırakmasına deli oldum diyorum hala niye anlamiyorsunzu
Çok atarlısın ama mantıklısınTamam seniiiin nişanlınııııın onuu evine bırakmasına delii olduuuuuun, anladık. Eeeee?
Napalım topluca evrene mesaj mı yollayalım, adam toplayıp nişanlını mı dövdürelim, kızın saçını çekip dil mi çıkaralım?
Zorunluluk olmadan bir kız erkek kuzeninin arabasına binse gezseler yiyip içseler eğlenseler ne oluyor?Ve bunu eşim saklıyor.Yok evde dayı var yani kızın kayinbabasi erken uyumuş adam kızın evi bir sokak otedeymis.Kizin kendi babası erkek kardeşi var saat uygun bir saat değil bende bindim erkek kuzenlerimin arabasına ama zaruri sebeplerden dolayı ise okula bırakılma gibi.
Ne yapsın saklamayıp senle mi uğraşsınVe bunu eşim saklıyor.Yok evde dayı var yani kızın kayinbabasi erken uyumuş adam kızın evi bir sokak otedeymis.Kizin kendi babası erkek kardeşi var saat uygun bir saat değil bende bindim erkek kuzenlerimin arabasına ama zaruri sebeplerden dolayı ise okula bırakılma gibi.
Kimse sana göre yaşamak zorunda değilBana göre değil.
Kaynanan evinde kimi misafir edeceğini sana mı soracak?Kavga bile etmedik.Rahatsiz olduğumu söyledim hatta kız kendi kayınvalidesi kayinbabasi nişanlısının kızkardeşi ile kv min evine kalmaya geldi.Buna da çıldırdım.Hem kendi nişanlısı yok.Hem benim nişanlımla aynı evde kalacak.İsi çıkmış kalmamis tamam ayrı odalarda kalacaklar.Ama ne alaka yani.
Ben insanların kendi kendilerine hallenmelerine çok gülüyorum yaNişanlım o benim karisirim.
Nasıl yani, mesela x cim saat geç oldu ben seni eve bırakayım ama ıssızda üstüne atlama ihtimalim var oyüzden yanına koruma alalım mı deseydi yada benim koskoca resmî nikahlı nişanlım seni acayip kıskanıyor özgüven problemi var ve çok kompleksli o yüzden ikimiz yalnız 20 adım bile atamayız yanımızda biri daha olmalı mı deseydiİnatlasmiyor hatta dedimki yanına kuzenini yada kardesini alsaydın 3 kişi olsaydınız dedim.
Tek başınıza taksiye de bilmemeniz gerekiyor, doktora muayene de olmamanız gerekiyor dimiYinede dogru degil ozamn bende onlarla giderim :) gece birde tek baslarina gitmeleri dogru degil ama diger turlu birbirimizin esleri nisanlisi vs tbi hepmz kardes sayariz ama dedigim gibi bazi seyler munasip olmaz
Dr ile bu ayni sey değil sacma bana gore bu dusunceniz. gecenin birine kadar oturmus babasi bile almaya gelmemis gecenin birinde taksiye tek binmek ne derece dogruysa o da bu derece dogruTek başınıza taksiye de bilmemeniz gerekiyor, doktora muayene de olmamanız gerekiyor dimi
1kızın nişanlısı işe gittiyse gecenin o saatinde kızın orda ne işi varBir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?