Normal mi bu sizce ?

Ozaman evden birini yanina alacakti bence yanlış

Senin konuların hep bi garip ya, bunları düşünerek-kafaya takarak yada merak ederek nasıl yaşıyorsunuz? Hiç mi düzgün bir uğraşınız yok, Böyle hayat zor geçer. İnsan hasta olur be.

Benim nişanlımin onu evine bırakmasına deli oldum diyorum hala niye anlamiyorsunzu
Tamam seniiiin nişanlınııııın onuu evine bırakmasına delii olduuuuuun, anladık. Eeeee?
Napalım topluca evrene mesaj mı yollayalım, adam toplayıp nişanlını mı dövdürelim, kızın saçını çekip dil mi çıkaralım?

Çok atarlısın ama mantıklısın

Zorunluluk olmadan bir kız erkek kuzeninin arabasına binse gezseler yiyip içseler eğlenseler ne oluyor?

Ne yapsın saklamayıp senle mi uğraşsın

Kaynanan evinde kimi misafir edeceğini sana mı soracak?

Nişanlım o benim karisirim.
Ben insanların kendi kendilerine hallenmelerine çok gülüyorum ya
Karışacan da ne olacak?
Herkes bildiğini okuyacak, kavga çıkarıp duracaksın ama yine herkes bildiğini okuyacak
Komple bir ailenin doğrularını değiştirmeye çalışacağına sen onların doğrularına uysan en azından çeneni kapatsan üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokmasan biraz saygı duyarlar ancak
“Karışırım da karışırım” kim takar Yalova kaymakamını

İnatlasmiyor hatta dedimki yanına kuzenini yada kardesini alsaydın 3 kişi olsaydınız dedim.
Nasıl yani, mesela x cim saat geç oldu ben seni eve bırakayım ama ıssızda üstüne atlama ihtimalim var oyüzden yanına koruma alalım mı deseydi yada benim koskoca resmî nikahlı nişanlım seni acayip kıskanıyor özgüven problemi var ve çok kompleksli o yüzden ikimiz yalnız 20 adım bile atamayız yanımızda biri daha olmalı mı deseydi

Yinede dogru degil ozamn bende onlarla giderim :) gece birde tek baslarina gitmeleri dogru degil ama diger turlu birbirimizin esleri nisanlisi vs tbi hepmz kardes sayariz ama dedigim gibi bazi seyler munasip olmaz
Tek başınıza taksiye de bilmemeniz gerekiyor, doktora muayene de olmamanız gerekiyor dimi

Tek başınıza taksiye de bilmemeniz gerekiyor, doktora muayene de olmamanız gerekiyor dimi
Dr ile bu ayni sey değil sacma bana gore bu dusunceniz. gecenin birine kadar oturmus babasi bile almaya gelmemis gecenin birinde taksiye tek binmek ne derece dogruysa o da bu derece dogru

Kadını tek mi yollasalardı? Ayrıca bizlere misafir gelince kocan,baban vs. gelsin seni alsın demiyoruz akşam saat 9 bile olsa köpek olur bir şey olur diye evdeki bir erkek bırakıyor. Ne var bunda? Ayrıca uyuyormuş uyanık olan biri varken uyuyanı niye kaldırsınlar. Bu kadar kıskanç olmaya gerek yok bence kendinizi boş yere yorarsınız. Bide kaşla göz arasında kv'ye laf sokmadanda geçmemişsiniz.

1kızın nişanlısı işe gittiyse gecenin o saatinde kızın orda ne işi var
2 kız niye eve kendisi gitmiyor
3 Kayınbaba yatıp uyuduysa nişanlısı işe gittiyse o ikisi niye orda oturuyor
4bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…