- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
O nasıl oldu yahu?Bu arada eklemeyi unutmusum.5 cm acikliktan sonra epidural yapildi.Epidural yapilir yapilmaz acikligim 9 cm e cikinca hemen doguma alindim.epidural acilmayi hizlandirdi.
Yok kiz yuru yuruyebildigin kadar ben yuzmeye de gittim.2-3 saat yuruyus iyi mi yani.
Ben yarim saat yuruyince acaba bisi olur mu diye korkuyodum bosuna korkuyomusum o zaman
Hahahaha ya acı eşiğim yüksek. Her zaman bulunmuyor böylesi.Psikopatmisin
Arasındaki dakikayı ölçtünüz mü ağrınızın birden mi geliyor belirli süresi var mıAkşamdan beri belimde Ağrı var acaba hastaneye gitmem gerekir mi? Adet olacakken bel ağrısı olur ya öyle bi Ağrı geçmedi gitti şüpheye düştüm.
Geçti gibi. Şiddetli değil ama rahatsız ediciydi. Bebek'te geZiyor zaten sanırım endişelenmeme gerek kalmadı.Arasındaki dakikayı ölçtünüz mü ağrınızın birden mi geliyor belirli süresi var mı
Olabilir Doğum sancısı doğana kadar geçmiyor ama çok büyütülecek bişey yok sancıdaGeçti gibi. Şiddetli değil ama rahatsız ediciydi. Bebek'te geZiyor zaten sanırım endişelenmeme gerek kalmadı.
Ben tam tersi ikinma geldiginde.. duramiyorum cok ikinma geldi dedim. ikinma diye tuttular beni:)) cunku yanlis zamanda ikindiginda vajina siser diye biliyorum.. bebegin kafasida siser diye biliyorum. Belki senin ikinma hissin geldiginde ikinman gereken zamandir. Sen normal mi dogurdun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?