- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.921
- 53
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
6 saat sancı sonrası 15 dakikada dünyaya gelen kızıma kavuşma anını anlatacağım :)35 haftalık hamileyim. Doğum korkusundan psikolojim bozuldu geceleri uyuyamıyorum bile. Normal doğumun sancısından korkuyorum, sezeryanın dikişinden. Çok şükür gebeliğimde bir sorunum yok. Ancak doktor henüz çatı muayenesi yapmadı. Normal istersen doğurabilirsin dedi. Ama çok korkuyorum. Karnıma kasıklarıma bir sancı girse hemen doğum başladı sanıp pimpirikleniyorum. Normal doğum yapan arkadaşlar en ince ayrıntısına kadar anlatabilir misiniz? Birde yine olsa yine normal mi yaparsınız? Sancılar sanırım ilk başta çok kuvvetli olmuyormuş dayanılmayacak kadar sancı hangi aşamada oluyor ve neye benziyor sancılar nasıl başlıyor? Çok soru sordum ama çok merak ediyorum. Konum lütfen rica ediyorum taşınmasın benim derdim de bu.
Güzel cümle.Vucudumuzun sinirlari bizim tahmin ettigimizden de fazla.
Normal dogum yapinca sanciyi cekeceksiniz dogum olcak ve bitcek ayaga kalkcaksiniz. Sezeryan olcaksiniz dikislerinizden gunlerce haftalarca dogrulamicaksiniz dikis acisini gunlerce cekceksiniz bebeginizi kucaginiza rahatca egilip alamayacaksiniz. İki secenekten biri cok aci verici digerinde sifir aci diye bir sey yok ki.
Ya tabiki oyledir ama genel olarak sezeryanda da bir aci var siz sansli kesimden olabilirsiniz ama cogunluk boyle degilGenelleme yapmasak daha doğru olur.
Sezaryenliyim ama ilk gün haricinde acı çekmedim hiç. Ikinci gün evimde misafir bile ağırladım hatta.
Sezaryen harikadir demiyorum elbette ama doktorun ve anestezistin tecrübesine göre de kolaylasip zorlaşması mümkün
gece uykusu bende de yok kardeş korkudan dalıp bi anda sıçıyorum . sonra saatlerce dön evin icinde takiiii sabaha kadar ... belki 1 saat dalıyorum sonra35 haftalık hamileyim. Doğum korkusundan psikolojim bozuldu geceleri uyuyamıyorum bile. Normal doğumun sancısından korkuyorum, sezeryanın dikişinden. Çok şükür gebeliğimde bir sorunum yok. Ancak doktor henüz çatı muayenesi yapmadı. Normal istersen doğurabilirsin dedi. Ama çok korkuyorum. Karnıma kasıklarıma bir sancı girse hemen doğum başladı sanıp pimpirikleniyorum. Normal doğum yapan arkadaşlar en ince ayrıntısına kadar anlatabilir misiniz? Birde yine olsa yine normal mi yaparsınız? Sancılar sanırım ilk başta çok kuvvetli olmuyormuş dayanılmayacak kadar sancı hangi aşamada oluyor ve neye benziyor sancılar nasıl başlıyor? Çok soru sordum ama çok merak ediyorum. Konum lütfen rica ediyorum taşınmasın benim derdim de bu.
cok.moral verici yazmışsınız teşekkürlerNormal dogum yapinca sanciyi cekeceksiniz dogum olcak ve bitcek ayaga kalkcaksiniz. Sezeryan olcaksiniz dikislerinizden gunlerce haftalarca dogrulamicaksiniz dikis acisini gunlerce cekceksiniz bebeginizi kucaginiza rahatca egilip alamayacaksiniz. İki secenekten biri cok aci verici digerinde sifir aci diye bir sey yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?