- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 13
- 33
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Teşekkür ederim cevabınız için. Siz iki türlü de doğum yapmış biri olarak hangisi daha kolay oldu peki ? Ama lütfen gerçeği söyleyin korkmayayım diye yazmamazlık etmeyinCanım şu anda dünyanın bir yerlerinde kadınlar doğuruyor. Normal doğuruyor. Sezaryenle doğuruyor. Biz bunları yazarken bebişler dünyaya geliyor.
Kendi kendini motive et: Eğer ki doğum çok zor bir şey olsa, neden kadınlar ikinciyi üçüncüyü dördüncüyü doğursunlar? Demek ki o kadar zor değil.
Tarlada doğum yapıp kalkıp işlerine devam eden kadınları düşün mesela.
Hiç sevmediğin anne olmuş kişileri düşün: “Ulan bu da doğurduysa ben hayli hayli doğururum” deyin kendinize. Biraz gaz verin :))
İlk doğumunu normal, ikinciyi mecburiyetten sezaryen olan biri olarak; hastaneye 7’de girdim, bebeğim çıktığında saat 9:15 idi. Ağrısı adet sancısı gibi ama biraz daha şiddetlisi.
Lütfen bir sürü kadının sorunsuz doğurduğunu düşünün. Şahsen zor bir şey olsaydı bir daha kocamı yanıma yaklaştırmazdım :))
Olumlu düşünün. Olumluyu çağırın.
Teşekkür ederim cevabınız için. Siz iki türlü de doğum yapmış biri olarak hangisi daha kolay oldu peki ? Ama lütfen gerçeği söyleyin korkmayayım diye yazmamazlık etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?