- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Gecmis olsun cnm yanlis anlamadim degil mi normal dogum tarihinden 1 gun once mi kaybettin melegini? Sebeb neydiDe canim. Aslinda lafimi cekmem de misafir diye hep iyi niyeti mden kaybediyor um. Sezeryan gunum 6 nisandi sabah 5 nisan akşam i görmeye geliyorlar zaten bebegimi de 5 nisan aksami kaybettim simdi biraz sinirle neyim tansiyon çıkıyor yine Allah yardimcimiz n olsun
Gecmis olsun cnm yanlis anlamadim degil mi normal dogum tarihinden 1 gun once mi kaybettin melegini? Sebeb neydi
Rabbim bi daha yasatmasin insallahEvet canım. Hatta saatler kalmisti sabah 9 da hastanede olacaktim Rabbim nasip etmedi dirisi icin gidecektim gece kaybettim. Sanci landim ice kanama oldubebegim esindem ayrilmis dekolman plesanta yani ama tansiyon odem vardi gebelik zehirlemesi yasadim bundan dolayi yavrum dayanamadi
Rabbim bi daha yasatmasin insallahbana da 6 ay korun dedi doktor ama ben cok istiyorum napcam bilemedim
ikinci sezeryan derken canım bir çocuğun var mıSenin neden n oldu ilk bebekmi. Benim isim zor ikinci sezeryan sen normal galibaAllah yardimcimiz olsun alti ay bekle bence ne kadar n oldu simdi canim
Benim ilk bebegimdi 11.haftadan beri ense kalinligi vardi 20. Haftada langer giedion sendromu oldugu anlasildi. Suyum azaldi vs vs derken 23.haftada tibbi terminasyon yapildi yani alindi.Senin neden n oldu ilk bebekmi. Benim isim zor ikinci sezeryan sen normal galibaAllah yardimcimiz olsun alti ay bekle bence ne kadar n oldu simdi canim
Ne kadar zaman oldu cnm?Bekleme süresi dolmuyor ya 6 ay bekle diyorlar. Bekledikçe benim isteğim azalıyor korkularım artıyor malesef
Allah sabır versin canım benim de 5 ay olacak acı aynı acı.Yapacak bişey yok malesef elimizden bişey gelmiyor.Unutmak imkansız ilk bebek benim de daha da zor geliyor avunacak başka bi çocuğum yok.Zamanla hafifleyecek inşallah acılarımız bebeklerimiz kardeşlerini yollayınca.Allah nasip eder inşallah onlaro kucağımıza almak nasip olurbenim 18 gün oldu ara sıra kafam gidip geliyor hiç olmasa mı diyorum sonra çok pişman oluyorum bu dediğime ne zaman düzelecem kim bilir...
20 mayısta oldu. İlk başlarda bıraksan hemen hamile kalırdım ama gün geçtikçe cok korkmaya basladım büyük belirsizlik gibi geliyor ve bir daha cesaret edemem gibi geliyor. İşin kötüsü ben 3,5 yıllık evliyim hicbir zaman cesaret edemedim planlı olmamıstı hatta diyordum ki böyle kazara olmasa bebek sahibi olacağın yok diye. Şimdi onca seyden sonra o hastanede yasadıklarımı o cocugumu mezara vermeyi unutup nasıl cesaret ederim diyorum gün geçtikçe. Hicbir sorunum yokken bile cesaret edemezken.Ne kadar zaman oldu cnm?
Tamamen aynı durumdayım ama gittikçe korkularım ağır basmaya başladı benimbenim 18 gün oldu ara sıra kafam gidip geliyor hiç olmasa mı diyorum sonra çok pişman oluyorum bu dediğime ne zaman düzelecem kim bilir...
Ben de 3 yıllık evliyim canım.İlk bebeklerimdi benim de plansız bi hamilelikti beklemiyorduk hiç.Ben de bian önce olsun istiyorum ama kontrollerim var bakalım neler diyecek 5 ay oldu ben kaybedeli.Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın evlat acısı20 mayısta oldu. İlk başlarda bıraksan hemen hamile kalırdım ama gün geçtikçe cok korkmaya basladım büyük belirsizlik gibi geliyor ve bir daha cesaret edemem gibi geliyor. İşin kötüsü ben 3,5 yıllık evliyim hicbir zaman cesaret edemedim planlı olmamıstı hatta diyordum ki böyle kazara olmasa bebek sahibi olacağın yok diye. Şimdi onca seyden sonra o hastanede yasadıklarımı o cocugumu mezara vermeyi unutup nasıl cesaret ederim diyorum gün geçtikçe. Hicbir sorunum yokken bile cesaret edemezken.
canım senin 1 yıl önce mi 20 mayısta oldu yoksa bu yıl mı20 mayısta oldu. İlk başlarda bıraksan hemen hamile kalırdım ama gün geçtikçe cok korkmaya basladım büyük belirsizlik gibi geliyor ve bir daha cesaret edemem gibi geliyor. İşin kötüsü ben 3,5 yıllık evliyim hicbir zaman cesaret edemedim planlı olmamıstı hatta diyordum ki böyle kazara olmasa bebek sahibi olacağın yok diye. Şimdi onca seyden sonra o hastanede yasadıklarımı o cocugumu mezara vermeyi unutup nasıl cesaret ederim diyorum gün geçtikçe. Hicbir sorunum yokken bile cesaret edemezken.
Bu yıl oldu malesef daha cok yenicanım senin 1 yıl önce mi 20 mayısta oldu yoksa bu yıl mı
Aynı düşünüyorum ben de. Yaşın çok ileri değil olumsuz düşünme o konuda. Ama tabi olumsuz deneyimler insanda korkular oluşturuyorbende 2 yıllık evliyim ama yaş 30 korkularım çok bende doktorun hemen gebe kal miyomlar büyümeden demesiyle hamile kaldım çocuk için erken olduğunu düşünüyordum ama olduktan sonra onu çok sevdim hep hayal kurdum şimdi herşey boş ve anlamsız bir daha nasıl cesaret ederim bilmiyorum
Aynı düşünüyorum ben de. Yaşın çok ileri değil olumsuz düşünme o konuda. Ama tabi olumsuz deneyimler insanda korkular oluşturuyor
benimde 17 mayıs canım ekim anneleri grubundaydım bende o hesabımı dondurdum maalesefBu yıl oldu malesef daha cok yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?