- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Hadi ya banada ayriyeten antibiyotik verdi. Ama verdiği parca atmam icin verdiği ilaci kullandıktan sonra enfeksiyon kapmamam için kullan dedi soğan suyunu bende yapsam ise yarar mi?Canım bende doğumdan sonra 2 kere kürtaj oldum 2 hafta sonra gittiğimde yine var parça dedi 2 kutu antibiyotik verdi bitince gel gitmemiş olursa kürtaj dedi ben 1 hafta hem haplarimi içtim hem soğan suyu içtim gittiğimde temiz dedi senin zamanin çok azmis inşallah hala atarsin kalan parçayı
Sağol canım hepimize Rabbim dayanma gücü versin yeni bebeklere korkusuz hamile kalmayı nasip etsin... bende doğumdan sonra kontrole gittiğimde parça kalmış dedi ilaç verdi bende soğan suyu içtim 1 hafta tamam atmissin parçayı dedi 3 ayım dolunca korunmayi bırakabilir miyim diye gittim o zamanda kist çıktı şimdi hem adet söktürücü ilaç hem soğan suyu içiyorum inşallah kistide atarm ben bi doktor ismi duydum ona gitcem. Isinirsam ona devam ederim onuda begenmezsem devam edicem aramaya.. burdaki herkes ya istanbul ya ankara da oturuyo manisa ya da izmirde oturup bana doktor tavsiye edebilecek kimse yokslm canım önce başımız sağolsun.bende aynı acıları yaşadım.çok zor sadece sabır .bende ölü doğum yaptıktan sonra kanuni ye gittim güya araştırma hastanesi doktor yüzüme bile bakmadı soru bile soramadım sadece kist var dedi 6 ay korun dedi vs.
daha önce kistim olduğu için biliyorum 1 hafta soğan kürü yaptım sonra özel bi doktora gittim kist kalmamış.ayrıca bazı tahliller istedi onlar çıkınca hamile kalabilirsin dedi. ölü doğum yapalı daha 2.5 ay oldu doktor bana çok ümit verdi.önemli olan dr bulup güvenmen,ben artık korunmuyorum herşeyin hayırlısı canım.
Dene istersen canım belki soğan suyuyla sökülur inşallah... olmazsa da korkma üzülme yeni bi bebeğe hazirliyorlar rahmini kanama yaşayıp ağrı cekecegine kürtaj olup rahatlar sinHadi ya banada ayriyeten antibiyotik verdi. Ama verdiği parca atmam icin verdiği ilaci kullandıktan sonra enfeksiyon kapmamam için kullan dedi soğan suyunu bende yapsam ise yarar mi?
@evsannn kesinlikle cok benziyormus yasadiklarimiz ve tamamen yarım kalmıştık. Kısmet olmayınca ne yapsak olmuyor işte. Mesleğin ne buarada? Olmazsa bende devlete giderim. Rabbim bilir ama tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok suan. Bir yanim bekle bir yanim hemen hamile kalmak istiyor. Birsey olmaması daha belirsizlik risk var ama neyin neden olduğu yok ama ben de yorgunluğa baglıyorum. Iyi li üçlü ayrıntılı hersey yolundaydı bebegim 27 haftalik olmasına rağmen 1320 gr doğdu Dr bjle şaşırıyor du. Ama kucağıma almak I kısmet olmadi işte. Yarın Dr ne diyecek ins hersey yolunda zaten çok uzun ara vermeyi düşünmüyorum ramazandan sonra Allah kısmet ederse korunmayı birakicam. Rahim ağzı yetmezliğinde 12 13 hafta dikiş atilip bebeğini kucağına alan çok insan okudum burada inşallah hicbirsey çıkmazda çıkarsa stresten üzüntüden uzak durusun dinlenirsin bebegimiz için herşeyi yapıcaz artık
Canim üzülme hazirlik olarak dusun bunu.. bana da 6 ay korun dediHadi ya banada ayriyeten antibiyotik verdi. Ama verdiği parca atmam icin verdiği ilaci kullandıktan sonra enfeksiyon kapmamam için kullan dedi soğan suyunu bende yapsam ise yarar mi?
Öyle gerçekten bende anlamıyorum hamile insana neden misafirlige gidilir herkes biliyo sonuçta hamile olduğunu dogurayim gelin hamile insanı ne diye yorarlar eskilere göre hava hoş bi çay yapıp temizlik yapmaktan bebek düşer mis mi düşüyor işte benim son 1 hafta sancım vardı ve o sancı yla 1 hafta içinde 4 gün misafir agirladim temizlik yap ikram hazırla servis bulasik derken yoruluyo insan bide sancı çekiyorum şimdi hamileyken ilk bebegimi kaybettiğimi bile bile gelmek isteyene hiç bir şey hazirlamicam çay çerez tamamHamileyken gelen misafirlere anlam veremiyorum. Birde yatılı olanlari var keyfi olarak yatılı geliyorlar. Zaten hamile yiz kendimize yetemiyoruz hele son donemler insan uzanmak istiyor agri oluyor karnını zor tasiyorsun vs... hizmet beklemeleri cabasi çok sinirlendim valla misafir herzaman ağırlanir ama giden geri gelmiyor. Birde bu misafir erkek olunca gelde sinir olma
Öyle gerçekten bende anlamıyorum hamile insana neden misafirlige gidilir herkes biliyo sonuçta hamile olduğunu dogurayim gelin hamile insanı ne diye yorarlar eskilere göre hava hoş bi çay yapıp temizlik yapmaktan bebek düşer mis mi düşüyor işte benim son 1 hafta sancım vardı ve o sancı yla 1 hafta içinde 4 gün misafir agirladim temizlik yap ikram hazırla servis bulasik derken yoruluyo insan bide sancı çekiyorum şimdi hamileyken ilk bebegimi kaybettiğimi bile bile gelmek isteyene hiç bir şey hazirlamicam çay çerez tamam
Yapacak birsey yok inşallah herşeydaha iyi olur hepimiz icin yarin yasayip gorucem artik. İnşallah 2016 da hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz buradan bizde bebeklerimize yaptigimiz hazirliklari paylasiriz acilarimizi unutarakCanim üzülme hazirlik olarak dusun bunu.. bana da 6 ay korun dedi
Aynen canim şimdiki aklim olsa asla kabul etmezdim tabiki vesile olacaga varsa oluyor ama keskem bu kadar çok olmazdi en azindan. Benimkiler yatili degildi ama cok Yoruldum dediğin gibi zaten yukluyuz. Ayrıca artik ne yatili misafir mi kaldi anlayamıyorum insanları gerçekten. Bu da bize ders olsun canimiz bu kadar aciyacagina karsimizdakine hayir der geceriz[/QUOTE][QUOTErammbebegimm, post: 41229157, member: 679157"]Hamileyken gelen misafirlere anlam veremiyorum. Birde yatılı olanlari var keyfi olarak yatılı geliyorlar. Zaten hamile yiz kendimize yetemiyoruz hele son donemler insan uzanmak istiyor agri oluyor karnını zor tasiyorsun vs... hizmet beklemeleri cabasi çok sinirlendim valla misafir herzaman ağırlanir ama giden geri gelmiyor. Birde bu misafir erkek olunca gelde sinir olma
Yapacak birsey yok inşallah herşeydaha iyi olur hepimiz icin yarin yasayip gorucem artik. İnşallah 2016 da hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz buradan bizde bebeklerimize yaptigimiz hazirliklari paylasiriz acilarimizi unutarak
tugrammbebegimm aynen canim hamile hamile Yorduk senide diyorlar. Madem bu kadar dusuncelisin hic yormayin doğumda zaten geleceksiniz. Birde tam 13 kisi kimse yardimda etmedi bana.Senin daha zormus canim ya nasil katlandin ben herhalde patlardim bir yerde zaten aciliyim. Kayinvalidem sağolsun doğum yapinca orada kaldim gelen gidenle o ugrasti zaten insan görecek halimde yoktu.
tugrammbebegimm aynen canim hamile hamile Yorduk senide diyorlar. Madem bu kadar dusuncelisin hic yormayin doğumda zaten geleceksiniz. Birde tam 13 kisi kimse yardimda etmedi bana.Senin daha zormus canim ya nasil katlandin ben herhalde patlardim bir yerde zaten aciliyim. Kayinvalidem sağolsun doğum yapinca orada kaldim gelen gidenle o ugrasti zaten insan görecek halimde yoktu.
Yuhhh diyorum kusura bakma. Sabirliymissin vallahi. Birde sen nerdeyse doğum haftasina girmissin. Çok düşüncesiz bu insanlar. Ders olsun canim bize. Su çektiğimiz acilara zerre kadar degmiyorlartugrammbebegimost: 41230341 .!.:Bende odama gectim sese tahammülü m yoktu ama isik kapali kapi kapali oraya bile girdiler
Yuhhh diyorum kusura bakma. Sabirliymissin vallahi. Birde sen nerdeyse doğum haftasina girmissin. Çok düşüncesiz bu insanlar. Ders olsun canim bize. Su çektiğimiz acilara zerre kadar degmiyorlar
Öyle canım ya habersiz gel yarım saat sonra sendeyiz diye ki bişey yapmayalım 1 gün önceden haber verince insan ister istemez bişey yapma gereği duyuyo geldiklerinde Zaten temizliği yapıp ikram hazırladiktan sonra gelince çay da kativeririz senin misafirler daha tuhaf mis artık son zamanlarda kendini zor tasiyon yatılı misafir mi gelir bidahaki hamileliğin de kabul etme canımBirde "hamile sin otur" eee niye geldin o zaman görmek istedin bir saat otur kalk ozaman. Hamileyken bayram da da çocuklu yatılı ağırladım son hafta ma kadar hatta bebegimi kaybederkende geldiler lohusaykende bir hafta likken b ile yatılı vardı kahvaltı hazırla dim sezeryan lı birde anne me uzuldum agri dan yorgunluktan uyuyamamisti kadın ama ihtiyacın olunca hiç biri YOKKKK
Öyle canım ya habersiz gel yarım saat sonra sendeyiz diye ki bişey yapmayalım 1 gün önceden haber verince insan ister istemez bişey yapma gereği duyuyo geldiklerinde Zaten temizliği yapıp ikram hazırladiktan sonra gelince çay da kativeririz senin misafirler daha tuhaf mis artık son zamanlarda kendini zor tasiyon yatılı misafir mi gelir bidahaki hamileliğin de kabul etme canım
benim zaten miyom ameliyatı ve onun bekleme süresi gibi süreler eklenince yaklaşık 1 yıl bekleme sürem var ona rağmen hamilelikten sonrasından çok korkuyorum nasıl olacak yine mi aynı şeyler olur erken doğar vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?