- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
- Konu Sahibi heyecanli23
-
inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canımAmin canim hepimizin insallah... ben doktora gidiyorum şimdi cok heyecanli ayni zaman da da korkuluyum insallah hayirli haberler dile getirir doktorum
Normal dogum yaptin değil mi? Basin sağolsun öncelikle. Ben 27 haftalik doğum yaptim gören herkes beni hamilelik öncesi kiloma dondugumu zannediyor ama ben tartida neredeyse hamileligimden 2 3 kilo vermiş gozukuyorum ilk kaybettiğinde çok zayiflamistim ama kendimi sis gibi hissediyorum emziremedigimiz için oluyor bunlar. Ayrıca vücut bir süre kendini hamile zannedermiskızlar belki size saçma gelecek ama 15 gündür karnım pek inmedi hala hamile gibiyim aslında 4.5 ayda 4 kilo almıştım şişman biri değilim çok üzülüyorum karnımı gördükçe dışarı çıkınca herkes hamile olduğumu sanacak siz ne yaptınız karnınız için..İnternette lohusalar emzirerek karınları küçülür zayıflar diyor bebeğimizde cennette napıcağımı şaşırdım zamanla iner mi yoksa sarmak falan mı gerekiyor yardım edin ne olur
evet canım normal doğum 19 haftalıktı benim bebeğim de senin de başın sağolsun inşallah bundan sonra güzel günler bizi beklerNormal dogum yaptin değil mi? Basin sağolsun öncelikle. Ben 27 haftalik doğum yaptim gören herkes beni hamilelik öncesi kiloma dondugumu zannediyor ama ben tartida neredeyse hamileligimden 2 3 kilo vermiş gozukuyorum ilk kaybettiğinde çok zayiflamistim ama kendimi sis gibi hissediyorum emziremedigimiz için oluyor bunlar. Ayrıca vücut bir süre kendini hamile zannedermis
canim ben 23 haftalikken dogum yaptim. 52 kiloydum dogum yaparken. 54 ile hamile kalmistim 46 kiloya kadar düşmüştüm tam 8 kilo verdim. Doguma girerken bile 2 kilo eksiktim. Dogum yapali 45 gun oldu ve suan yine 54 kiloyumkızlar belki size saçma gelecek ama 15 gündür karnım pek inmedi hala hamile gibiyim aslında 4.5 ayda 4 kilo almıştım şişman biri değilim çok üzülüyorum karnımı gördükçe dışarı çıkınca herkes hamile olduğumu sanacak siz ne yaptınız karnınız için..İnternette lohusalar emzirerek karınları küçülür zayıflar diyor bebeğimizde cennette napıcağımı şaşırdım zamanla iner mi yoksa sarmak falan mı gerekiyor yardım edin ne olur
merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah bebeklerimiz şefaatçimiz olacak Rabbim cennetinde buluşturacak... bende 20 haftalıkken kaybetmiştim kanamam tam 40 gün sürdü ama leke şeklinde hatta 40. gün artık gelsede gelmesede abdest alman ibadetlere başlaman gerekiyo ya öyle abdest almıştım tak kesildi... doğumdan 3 hafta sonra kontrole gitmiştim neden kanaman devam ediyo metiler kullanmadın mı dedi doktor ben hastanede yatmıştım 1 hafta o zaman kullandım sonra devam et demediler diye çıkarken bırakmıştım kontrolden sonra tekrar kullandım 1 kutuyu bitirdim bu sefer tam 40 günü dldurunca kesildiBirde benim kanamam durmadi son uç haftadir kanamam var anlayamadigim şekilde sizlerde de oluyor mu? Dr adet oluyor olabilirsiniz dedi metinler kullandim ama tamamini kullanmadim azalmisti birakinca tekrar basladi
Amin canim insallah. Benim lekeden ziyade kanamam var bildiğin metileri kullandim lekeye dondu biraktigimda tekrar başladı belki de benimde tam kullanmama lazim bitene kadar. Simdi Dr a geldim zira bekliyorum bakalim ne diyecekmerhaba canım çok geçmiş olsun inşallah bebeklerimiz şefaatçimiz olacak Rabbim cennetinde buluşturacak... bende 20 haftalıkken kaybetmiştim kanamam tam 40 gün sürdü ama leke şeklinde hatta 40. gün artık gelsede gelmesede abdest alman ibadetlere başlaman gerekiyo ya öyle abdest almıştım tak kesildi... doğumdan 3 hafta sonra kontrole gitmiştim neden kanaman devam ediyo metiler kullanmadın mı dedi doktor ben hastanede yatmıştım 1 hafta o zaman kullandım sonra devam et demediler diye çıkarken bırakmıştım kontrolden sonra tekrar kullandım 1 kutuyu bitirdim bu sefer tam 40 günü dldurunca kesildi
Cok sevindim canim sorun olmamasina. 6 ay banada cok uzun geliyor bende simdi giricem dr yanina insallah hersey yolundadir. Ben sanirim Allah izin verirse 6 ay korunmam 3 aydan sonra birakirim :) tabi herşey yolunda giderseArkadaslar doktordan geldim simdi. Karindan muayene etti cok iyi bi sorun yok dedi. Bebegimdeki sorunu ilk tespit eden doktorum bu. Cok iyi biri. Esimle ben genetik test yaptirdik ama 20 bantta bakildigi icin benim icim rahat etmedi dedim. Doktorum esimle bana array testi yapcak kromozomlarimiz daha detayli bakilcak normalde parali ve pahali bi test ama calisma olarak yapacagi icin kendine sagolsun bi ucret vs odemeyecegiz o yüzden 6 ay korun herseyine bakalim arastiralim dedi... bana cok uzun bi sure geldi yaa napsam bilemedim :)
Benimde planim temmuz 1 oldu mu calismalara baslamakti ama doktor öyle deyince ertelicez mecbur. Ama cok cok cok bebek istiyorumC
Cok sevindim canim sorun olmamasina. 6 ay banada cok uzun geliyor bende simdi giricem dr yanina insallah hersey yolundadir. Ben sanirim Allah izin verirse 6 ay korunmam 3 aydan sonra birakirim :) tabi herşey yolunda giderse
eğer doktor yine onu kullanmanı önerirse bitir kutunu canım inşallah kesilir... bu arada nickin hiç yabancı gelmedi mesajlarında temmuz annelerinde olduğunu yazmışsın bende ordaydım ama ben biraz erken ayrıldm 20. haftamda sonlandırıldı hamileliğimAmin canim insallah. Benim lekeden ziyade kanamam var bildiğin metileri kullandim lekeye dondu biraktigimda tekrar başladı belki de benimde tam kullanmama lazim bitene kadar. Simdi Dr a geldim zira bekliyorum bakalim ne diyecek
Evet canim temmuz annelerindeydim dogumdan sonra ayrildim. Dr geldim simdi rahim yeterince kendini toplamamis ve zarlar gibi küçük parçalar var dedi cyctotech verdi yarin kullan bununla atamassab kürtaj dedi moralin çok bozukeğer doktor yine onu kullanmanı önerirse bitir kutunu canım inşallah kesilir... bu arada nickin hiç yabancı gelmedi mesajlarında temmuz annelerinde olduğunu yazmışsın bende ordaydım ama ben biraz erken ayrıldm 20. haftamda sonlandırıldı hamileliğim
slm canım önce başımız sağolsun.bende aynı acıları yaşadım.çok zor sadece sabır .bende ölü doğum yaptıktan sonra kanuni ye gittim güya araştırma hastanesi doktor yüzüme bile bakmadı soru bile soramadım sadece kist var dedi 6 ay korun dedi vs.amin canım Rabbim sanada sabır dayanma gücü versin mesajlarını okudumda benim dünden beri aklıma takılan sebepten kaybetmişsin yavrularını inşallah şefaatçin olacak meleklerin... rahim ağzı yetmezliği olabileceğini doğumdan sonra mı söylediler? bende enfeksiyon vardı tek sebep o mu yoksa bendede öyle bişey var mıydı diye şüpheleniyorum şu an güvenebileceğim bi doktorda yok ne yapıcam kararsız kaldım... bana doğum yaptığım yerdeki asistanlar ünv hastanesinde genelde asistanlar ilgileniyo ya ellerinde kurbanlık koyun gibiydim sancıyı verdiler başımdada kimse yoktu ben doğum yaptıktan sonra bi 5 dakika yatmışımdır bebeğim altımda yatakta bela okumak istemiyorum ama o 5 dakika hiç unutamayacağım bi süreydi sonra 2 defa kürtaja aldılar 1 hafta hastanede serumla yatırdılar sonra 3 ay korun 2 hafta ilişki yok v ayakta duş al diyip çıkardılar geçen hafta doğum evine gittim 3 ayım doldu korunmayı bırakabilir miyim rahim toparlanmış mı diye kist çıktı ilaca başladım seninki düşük değil doğum 1-2 ay daha korun dedi adet olduktan sonra başka doktora gidicem ama şöyle adam akıllı bi doktor bulamadım
Ayy canım sakin ol lütfen. Aynı seyler dediğin yeni bir gebelik değil lütfen dusunme oyle. Sonucta yeni bebeğin için hazrlık olarak dusun bunları. Hem daha cok olmamıstı senin doğum olalı normal rahmin toparlanmaması daha dur bakalımMerhaba arkadaşlar doktora gittim bugün Dr rahim tam anlamıyla kendini toparlamamis küçülmesi gerektiği kadar kuculmemis ve parca kalmis dedi. Cytotech verdi yarin sabah 6 da bir tanesini fitil diğerini hap olarak kullanarak atmaya calisalim atamazsa kürtaj dedi Dr beri agliyorum ben tekrar ayni şeyleri yasamak istemiyorum aranizda kullananan yada bilen var mi?
Canım bende doğumdan sonra 2 kere kürtaj oldum 2 hafta sonra gittiğimde yine var parça dedi 2 kutu antibiyotik verdi bitince gel gitmemiş olursa kürtaj dedi ben 1 hafta hem haplarimi içtim hem soğan suyu içtim gittiğimde temiz dedi senin zamanin çok azmis inşallah hala atarsin kalan parçayıMerhaba arkadaşlar doktora gittim bugün Dr rahim tam anlamıyla kendini toparlamamis küçülmesi gerektiği kadar kuculmemis ve parca kalmis dedi. Cytotech verdi yarin sabah 6 da bir tanesini fitil diğerini hap olarak kullanarak atmaya calisalim atamazsa kürtaj dedi Dr beri agliyorum ben tekrar ayni şeyleri yasamak istemiyorum aranizda kullananan yada bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?