Doğuma Hazırlık normal doğum hikayem :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ALLAH BAĞIŞLASIN MELEĞİNİZİ
CESARET VERDİN CANIM
İNŞALLAH BENİM DE DOĞUMUM BÖYLE KOLAY OLUR
TOPARLANDIN MI BARİ

çok güzel bir doğum anısı olmuş..ben de çok kilo aldım, doğuma daha 14 hafta var ama şimdiden 12 kilo aldım. acaba normal doğumda çok sıkıntı olur mu ki??

Kilonun engel olucagini zannetmiyorum. Bu catiyla alakali sanirim. Ama siz yine de kontrollü gidin

Toparladin mi sorusuna gelince... Doğumun ertesi günü koşmak istiyordum o derece hafifledim ve iyiydim. 10 gün kadar dikiş yerim biraz acidi. Ama hic önemli bisey değil. Doğumdan 5 gün sonraki kontrolumuze giderken eski kot pantolonumu giymistim, göbek hemen indi. 1 ay sonra da eski kilomdaydim :))

maşallah..kendime ne kadar benzettim seni. ben de hastaneye gittiğimde 7 cm olmuşum, gerçi aramızdaki fark hafif hafif sancı hissediyordum ama yalancı sancılardan sanıyordum çünkü son iki üç ay hep yaşadım o kasılmaları ve "yaw bi doktora görünsek mi yarım saat bi gidip gelelim" şeklinde çıktık evden. çantam bile yanımda değildi.. ve hastaneye girdikten 2-3 saat sonra doğurdum.aynı sen gibi.. allah bebeklerimizi korusun

Amin inşallah

çok duygulandım yaa Rabbim bana da seninki kadar rahat bir doğum nasip etsin inşAAllah

Ben mesajınızı biraz geç gördüm. Bebeğiniz büyümüştür sizin. Allah analı babalı büyümesini nasip etsin. Doğum hikayeniz çok güzel. Benim doktorum da normal doüum yanlısı ve ben de aslında korksam da normal doğum yapmak istiyorum. Hikayenizi okuduğumda sizin adınıza çok sevindim, kendi adıma da cesaret buldum :) İnşallah benim de sizin gibi kolay bir doğumum olur. İlk doğumum olduğu için su gelmesi nasıl olur, acaba anlayabilir miyim diye çok tedirgin oluyorum. Kasılma ve kasıklarda ara sıra sancım oluyor ve ben de ister istemez doğum sancısı olabilir mi diye korkuyorum. HErhalde doğum başladığında anlayamayacağımdan korktuğum bu durumları anlayabilirim değil mi :)

inanamıyorum ya bende böyle doğum yapmak istiyorum inşallah benim kide böyle kolay ve çabuk dogar

Kusurabakmayin ancak gordum yazınızı. Doğum yaptınız mi bilmiyorum ama endiselenmeyin suyunuz geldiğini anlarsiniz. Benim de ilkti, ve sizin gibi endişeler bende de vardı anlayamam zannediyodum ama herşey kendiliğinden gelişiyor zaten. Bence mutluluğunu yaşayın, elimde olsa o güne dönmek isterdim hayatimin en harika günüydü. Allah yardimciniz olsun

Hayır henüz doğum yapmadım, eli kulağında bekliyoruz :) İnsan kurtulduktan sonra o günlere dönmek istiyor galiba, ama ben şu an inanılmaz tedirginim :)

Harika bir dogumdu okuyunca yeniden yaşadım sanki :) şimdi oğlum büyüyor Kasım'da 3 yaşında olacak

Hayırlı olsun canım çok güzel sağlıkla doğmuş darisi bize inşallah bende böyle rahat doğum çok istiyorum

İnşallah, hiç korkmayın yapabilirim deyin ve yapın. Anlatmak yetmez yaşayınca ne kadar büyük bir mucize ve güzellik olduğunu anlıyorsunuz Allah hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin

ben 8 saat suni sancıyla doğum yapmıştım

İnşallah, hiç korkmayın yapabilirim deyin ve yapın. Anlatmak yetmez yaşayınca ne kadar büyük bir mucize ve güzellik olduğunu anlıyorsunuz Allah hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin
ne kolay doğummuş ya inşallah benim de öyle olur ilki 8 saat sancı çektim

Yani çok sancidan bahsediyorsunuz aslında.sonra nasılsa kolsy oldu diyosunuz. Çok anlamıyorum acı dayanılmaz mi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…