Doğuma Hazırlık normal doğum hikayem :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
rica ederim :) ay inşallah zamanı geldiğinde döner aşağı. erken de gelmesin aman diyeyim. normal olsun istiyorum. yani mecbur kalırsam tabi ki sezeryan da olur ama normal olsa iyi olur.
Inşallah normal olur cnm benim drum normal dedi ama son dk herşey değişebiliyor inşallah herşey yolunda gider ve biz normal doğum yapariz

kaçıncı haftada başladınız hurma yemeye? çok da erken başlanmaz heralde değil mi

Ay gözlerim çok yaşardı, çok duygulandım
Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı ömrü olsun bebeğinizin.
Bende normal doğum istiyorum, çevremde bununla ilgili ne kadar olumsuz konuşulda da ben ısrarla normal doğumdan yanayım, adı üstünde normal doğum, zaten neye ihtiyaç varsa Allah o şekilde dizayn etmiş. İnşallah bir engel çıkmazda hayırlısıyla bende yaşarım bunu.

AY NE MUTLU SİZE DARISI BENİM BAŞIMA İNŞ AMA HİÇ CESARETİM YOK NORMAL DOĞUMA ALLAHIM HAYIRLISI VERİR İNŞ

Çok güzel bir doğum hikayesi gerçekten inşallah Allah bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin ben hamile kalana kadar hep sezeryan diyordum ama hamile kalınca ve böyle güzel doğum hikayelerini okudukça normal doğuma karar verdim Allah yardımcımız olsunnn

Banda dr en son 4 nisana gün verdi ve 36 haftamda yani 07/03/2015 cumartesi kontrole gittiğimde nasıl istediğini soracağım dedi. Bu güne kadar çok şükür her şey normal gitti inşallah doğumda normal olur diyorum. Kuzenlerim benimle dalga geçiyo benim cesaretli kuzenim diye :) ben sülalede 6. hamileyim benden öncekiler hep sezeyanla doğum yaptı.

okurken çok duygulandım bi an kendim yaşamışım gibi hissettim..gözünaydın olsun canım..rabbim bizlerede kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşlhh

Bende normal doğum istiyorum allah nasip ederse bence normal doğum anne olduğunu anladığın 2. Evre dir 1. Kalp atışlarını duyduğu an 2. De normal doğum yapmak bana göre tabi...

normal doğum yapanları gerçekten çok şanlı buluyorum.Günümüzde artık okdr azaldı ki.Serzeryana yönelim özellikle bizim ülkemizde nerdeyse keyfi oldu artık.Bunun biraz da doktorlardan kaynaklandığını düşünüyorum.Olabilecek herhangi bir komplikasyon karşı riske girmek istemiyorlar.Yada saatlerce süren doğum sancılarını beklemek istemiyorlar.Hatta tatile yada seminere gidicem diyipte 9 ay boyunca takip ettiği hastasını ''biz bunu artık alalım haftaya ben burda yokum''.. diye sezeryana sokan doktorlara bile tanık oldum.Benim çok çüşükr böyle bir doktorum yok allahtan ama küçük yaşta geçirdiğim bir omurga ameliyatından ötürü sezeryan olmak durumda kalıcam.Doktorum en risksiz olanı bu dedi. Eğer ki şansım olsaydı kesinlikle normali denerdim.Korkupta kendi isteğiyle sezeryan olan hamileleri hiç anlamıyorum.
En çok üzüldüğüm de zamanından önce bebeklerin alınması.Yani normal doğuma göre 1 yada 2 hafta önceden bebişlerin doğurtulması.Şuan tek dua m sezeryan olucaksamda bebeğimin gelmek istediği anda olması:) tatile gider gibi çantamızı alıp hastaneye gitmek çok ta anlatılcak bir doğum hikayesi gibi gelmiyor bana..:)

Son düzenleme:
Çok tesekkur eederim hepinize. Siz okurken duygulanıyorsunuz bi de o anlari yaşamak var. Harika bi duygu. Hepiniz normal doğum yapin çok isterim. Arkadas çok güzel söylemiş. Normalden çoksezeryan var artik (ki ben ona doğum demiyorum, ameliyatla bebeğin alinmasi) ben normal deyince sasiriyorlar. Acisini da sancisini da çekin ama bu duyguyu yasayin. İnanin iyi ki diyeceksiniz.

İnşallah bizlere de en sağlıklı şekilde normal doğumlar nasip olur. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Zaman yaklaştıkça insan hem sabırsızlanıyor yavrusuna kavuşmak için hem de tedirgin olabiliyor doğum konusunda. Allah her şeyi yoluna koymuştur, günü geldiğinde inşallah o güzel anları bizler de yaşayacağız. Sabır ve cesaret nasip etsin hepimize bu konuda.

bende normal doğumu çok istiyorum bida ne zaman böyle bi anı yaşayabiliriz ki ama benim korkum sancılardan değil en başta ya doğum da bişe olursa ya sıkışırsa ya nefes alamazsa ya ben yapamazsam ölürüm gibime geliyo töbe töbe ikincisi de şu kesi ve dikişler beni çok korkutuyo nasıl hissedilmiyo anlamıyorum neyse aklıma geldikçe korkuyorum bunun içinde sezeryan olmak istemiyorum inşallah normal doğum yaparım Allah yardımcımız olsun

canım benım ne guzel seyler yazmıssın :) ben kı dogumu beynımde cok buyuten bırı olarak cok mutlu oldum okuyunca

Bende aynen senin gibi korkuları var canım ilk doğumda normal oldu ama ama kızım solunum sıkıntısına girdi yoğun bakıma alındı .şimdi 2.de normal olsun istiyorum bu nedenle çok korkuyorum bazen sezaryen düşünüyorum.

dün kontrole gittim ve nst ye bağlandım yan oda normal doğum için olan doğumhaneydi. anneler tekerlekli sandalyede çıkıyorlar bebişler o beşiklerde çıkıyorlar. bir anne doğumhaneden çıkarken bebeğini kucağına almış öyle çıkıyormuş annem görmüş onu. bebeği kucağına alan ilk kişi olmak için bile değer zaten normal istiyorum onu görünce hepten özendim. kesim için değil diye biliyorum ama dikiş için uyuşturuyorlarmış kimi yerde. talep ettiğimizde uyuşturulur heralde.

Keserken hic anlamadim dikerken iğne yapti onu da anlamadim. Güle oynaya dikisim atildi. Hissetmiyorsunuz korkmayin hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…