neden böyle düşündünüz ki? :) daha erken demiş olmamı özür dilerim ama kezbanca mı buldunuz? :)
herkese yazdım size de yazayım gözden kaçmış galiba:
diyorum ki, kendisi bana 2 gündür ısrar ediyor. ilk söyledi, işim var yoğunum dedim. aynı günün akşamı yine söyledi, evle alakalı işler var çıkamam dedim. bugün yine söyledi yine yoğunum dedim ki hakikaten öyle. boşluk yarat fırsat yarat falan dedi mümkün değil dedim. ben öyle deyince ne var alt tarafı çay dedi. yani ben bu güvenmiyorum lafını ona ilk cevabımda söylemedim, ısrar etmesi üzerine söyledim çünkü işimin olduğunu söylüyorum adam boşluk yarat diyor. peki ben de size soruyorum şimdi, 3 oldu, 3'ünde de işim var dedim, işim var lafından anlamayarak "ne var alt tarafı çay içmek" diyen insana ne diyebilirdim alternatif olarak? yani beni hangi kalıba oturttunuz bilmiyorum ama ben bu çocuğa kabalık ettiğimi düşünmüyorum. benim hayret ettiğim şey, bu adam kendisinin 3 defadır buluşma teklifine işim var yoğunum diye cevap veren ve aslında "yoğunum ama ayarlarız bi ara" şeklinde bir cevap da almıyorsa demek ki bu kadın istemiyor ya da beni daha yeni tanıyor diye mesafeli yaklaşıyor diye düşünemez mi? bence düşünmeliydi.
şaşırdım, işim vardan anlamıyor çünkü. o ısrar etmeseydi belki de ben saçmalamayacaktım. sizce kiminle iletişim kurulamaz? size birisi devamlı ısrar etse sonuç ne olur? sonra böyle saçmalatıyorlar işte.