- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Norm fazlası tercih yapmak zorunda değil resen atama yokMerhaba,umarım iyisinizdir.Ben geçen sene atanan bir sınıf öğretmeniyim.Köy okuluna atanan bir öğretmenim ve 2 sınıf öğretmeniyiz.Bu sene ilkokulda öğrenci sayımız 21'in altında kaldığı için norm fazlası oldum.Okulumu ve öğrencilerimi çok seviyorum.Başka bir yere gitmek istemiyorum.İlkokul ve ortaokul aynı binada ve 1 müdürümüz var.Ben okulumdan ayrılmak istemediğim için okulumda müdür yardımcısı olma ihtimalim var mı?Okulumdan ve öğrecilerimden ayrılmamak için nasıl bir yol izleyebilirim?
Geçen yıl bizde hiç beklenmedik şekilde yapıldı.Norm fazlası tercih yapmak zorunda değil resen atama yok
Hocam okulumdan ayrılmak istemiyorum.Okulumda müdür yardımcısı olabilir miyim?Norm fazlası tercih yapmak zorunda değil resen atama yok
Hocam okulumda kalmak istiyorum,ne yapabilirim?Geçen yıl bizde hiç beklenmedik şekilde yapıldı.
İmkan varsa olabilirsinizHocam okulumdan ayrılmak istemiyorum.Okulumda müdür yardımcısı olabilir miyim?
Hocam bizim okul 55 kişilik.İlkokul ve ortaokul aynı binada ve tek bir mudurumuz var.İki sınıf öğretmeniyiz ve ben norm fazlası olduğum için müdürümüz,seni müdür yardımcısı gösterelim dedi.Müdür yardımcısı nasıl olabilirim?İmkan varsa olabilirsiniz
geçici müdür yardımcısı olabilmek için bile 1 seneden fazla çalışmanız lazım. yeni atanmışsınız müdür yardımcısı yaparlar mı bilmiyorum , onun için bazı şartlar vardıHocam okulumdan ayrılmak istemiyorum.Okulumda müdür yardımcısı olabilir miyim?
Hocam bizim okul 55 kişilik.İlkokul ve ortaokul aynı binada ve tek bir mudurumuz var.İki sınıf öğretmeniyiz ve ben norm fazlası olduğum için müdürümüz,seni müdür yardımcısı gösterelim dedi.Müdür yardımcısı nasıl olabilirim?İmkan varsa olabilirsiniz
Geçen sene atandım hocam,müdürümüz de geçen sene atandı ve eski müdür gittiği için o müdür oldu.geçici müdür yardımcısı olabilmek için bile 1 seneden fazla çalışmanız lazım. yeni atanmışsınız müdür yardımcısı yaparlar mı bilmiyorum , onun için bazı şartlar vardı
Hocam onu müdürünüz daha iyi bilir. Ama olmanızda bir sakınca yok. Vekil müdür yardımcısı olursunuzHocam bizim okul 55 kişilik.İlkokul ve ortaokul aynı binada ve tek bir mudurumuz var.İki sınıf öğretmeniyiz ve ben norm fazlası olduğum için müdürümüz,seni müdür yardımcısı gösterelim dedi.Müdür yardımcısı nasıl olabilirim?
geçici müdür yardımcısı olabilmek için bile 1 seneden fazla çalışmanız lazım. yeni atanmışsınız müdür yardımcısı yaparlar mı bilmiyorum , onun için bazı şartlar var
Hocam kamuda tasarruf diyorlar,5 öğrenci için okul açmışlar.Ondan öğrenci sayımız düştü.Yoksa taşımalı gelen öğrencilerle sayımız 21'i geçiyordu.Hocam sizin yapacağınız bir şey yok müdürünuz ilçe milli eğitimden talep edecek .Durumu anlatacak gorevlendirme ile olabilirsiniz ancak şuan için . Ama 55 kişi için müdür yardımcısı görevlendirmesi verirler mi bilmiyorum.Malum kamuda tasarruf tedbirleri için heryerden bir kısma ya gidildi. Norm fazlası olursanız başka bir okula görevlendirme yapılıyor diye biliyorum
ilçe mem ile görüşün dediğiniz gibi md. yard. olabilirsiniz ama norm açık görünüyorsa ilk atamada yerinize biri gelir siz yine açıkta kalırsınız. Yerinizde olsam çocuklarından ayrilmamdan ziyade -ki yeni atanmasınız- seçenekleri degerlendirirdimHocam okulumda kalmak istiyorum,ne yapabilirim?
Seçenekleri değerlendirmekte kastınız ne hocam?Hocam ilçe milli eğitim müdürü ile görüştük,gidersen git modundaydı.Yapılacak bir şey yok, kasımı bekle dedi.ilçe mem ile görüşün dediğiniz gibi md. yard. olabilirsiniz ama norm açık görünüyorsa ilk atamada yerinize biri gelir siz yine açıkta kalırsınız. Yerinizde olsam çocuklarından ayrilmamdan ziyade -ki yeni atanmasınız- seçenekleri degerlendirirdim
O zaman görevlendirme de vermez hocam . Siz tercih yapacaksınız norm fazlası için . Umarım güzel yerler açılır.Seçenekleri değerlendirmekte kastınız ne hocam?Hocam ilçe milli eğitim müdürü ile görüştük,gidersen git modundaydı.Yapılacak bir şey yok, kasımı bekle dedi.
Yani norm fazlası olmayacaginiz ihtiyaç olan bir okula giderdim.Seçenekleri değerlendirmekte kastınız ne hocam?Hocam ilçe milli eğitim müdürü ile görüştük,gidersen git modundaydı.Yapılacak bir şey yok, kasımı bekle dedi.
İnşallah hocam yaO zaman görevlendirme de vermez hocam . Siz tercih yapacaksınız norm fazlası için . Umarım güzel yerler açılır.