• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Norlevo hakknda bilgi

elif_323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
2
0
86
Ankara
2 ekımde hapı kullandım fkt hala kanamam olmadı.hamıle kalındıgında mı kanama oluyor??aşırı rahatsız edici akıntım war 7 ekımde adet gormem lazım eger goremezsem hamılemıyımdır.yrdımcı olursanız sevınırım

2 ekımde hapı kullandım fkt hala kanamam olmadı.hamıle kalındıgında mı kanama oluyor??aşırı rahatsız edici akıntım war 7 ekımde adet gormem lazım eger goremezsem hamılemıyımdır.yrdımcı olursanız sevınırım

canım merak etme hamile değilsindir bence bende o hapı kullandım bende de13 gün gecikme yaptı gerçi herkesin bünyesi farklıdır eğer bebiş istiyorsan dualarım seninle tatlım:Saruboceq:

benım 28 günde normal reglım oldu. herkeste farklı oluyor sanırım. bıraz daha bekle olmazsa bı test yap ıstersen, ıçın rahatlar..

benımde reglim gecıktı hapı kullandıktan sonra yan etkisiyle kanamam olmustu. (hapı gecen ay kullandım)regl belirtileri basladı eli kulagında yani:)bencede hamile degılsındır canım.

norlevoyu adetime 4-5gün kala içtim.14 nisanda.ve 22 nisanda biraz gecikmeli de olsa adet oldum.bu arada lekelenmem ara kanamam olmadı.4-5 gün sürdü kanamam.ve açıkçası test de yapmadım adet diye düşünerek.ama 15 gün önceden başlayan fena göğüs sancılarım var.çok şiştiler.acıyorlar dokunamıyorum.adet olucaksam bu kadar erken adet belirtisi olur mu? bugün ayın 20si.1-2 güne normal şartlarda adet olmalıyım sanırım.çok kafam karıştı..o kanamanın ilacın etkisi oldunu düşünmüyorum çünküaynı adetlerim gibiydi :S

Back