- 12 Ağustos 2016
- 104
- 20
- 13
- 28
- Konu Sahibi kedicikk007
siz ne sacmaliyorsunuz ben kimseye zaten kadina gidip siz abisine veriyorsunuz bunada verin mi dyorum ev alin araba alinmi diyorum ben bugune kadar erkek arkadaşıma bile ona veriyorlar sna vermiuorlar demedim yada bu konuyu onlara acmadim hic cunku ben hadi o uzuluyir diye acsam erkek arkadasim annesinjn yaninda yanimda olmazdı o yuzden sikintini kendin konus derdm ve bisey alcakken bi tatile gidecekken biz 1 2ay para biriiktirirdik birinden asla almazdik hatta ailesi bazen tarla bisey satardi bana 50 tl vermek isterdi harclik uada 100 tl hani ogrenciydm harclik vermek isterdi arada ben ondan 1 lira almadim ben para konusnda nasilim onlar cok iyi biliyorlar zaten her zaman bi yere alisverirse gönderse para ustu 10 kurus kalsa ben o kadini 2 gub sonra görsem yine verridim asla unutmazdim boyle seyleri yani size abisini veya bunlari tek tek anlatmamin ssbebi sizin aile yapisini tanimaniz icindi gozum oldugu icin değil ona bakilirsq abisi bazen artik kendi utanıyor ck istedigi icin para bize erkek arkadasima diyor annemi ikna edin alsin diye yazik falan diyoduk bizde hala daha geçen hafta yine böyle oldu ben kurus bişey almadim ne mirasindan bahsediyirsunuz siz ben okurken bile erkek aekadasimla hic biseyimi odetmezdim verirdim herseyimin parasini neyse siz zaten yanlış anlamaya çalışiyorsunuz beni anlayin .konu sahibi cahil değil hatta fazla uyanık
erkek arkadaşının abisine yapılan masrafı hesap ediyor şimdiden, ne hakla?
ailesinin alacağı evin nerede olacağına karar vermek istiyor
ben kv olsam kızım olsun oğlum olsun benim param üzerinde hak sahibi olduğunu düşünen birini istemem