• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolursunuz akil verin bana nolur

konu sahibi cahil değil hatta fazla uyanık
erkek arkadaşının abisine yapılan masrafı hesap ediyor şimdiden, ne hakla?
ailesinin alacağı evin nerede olacağına karar vermek istiyor
ben kv olsam kızım olsun oğlum olsun benim param üzerinde hak sahibi olduğunu düşünen birini istemem
siz ne sacmaliyorsunuz ben kimseye zaten kadina gidip siz abisine veriyorsunuz bunada verin mi dyorum ev alin araba alinmi diyorum ben bugune kadar erkek arkadaşıma bile ona veriyorlar sna vermiuorlar demedim yada bu konuyu onlara acmadim hic cunku ben hadi o uzuluyir diye acsam erkek arkadasim annesinjn yaninda yanimda olmazdı o yuzden sikintini kendin konus derdm ve bisey alcakken bi tatile gidecekken biz 1 2ay para biriiktirirdik birinden asla almazdik hatta ailesi bazen tarla bisey satardi bana 50 tl vermek isterdi harclik uada 100 tl hani ogrenciydm harclik vermek isterdi arada ben ondan 1 lira almadim ben para konusnda nasilim onlar cok iyi biliyorlar zaten her zaman bi yere alisverirse gönderse para ustu 10 kurus kalsa ben o kadini 2 gub sonra görsem yine verridim asla unutmazdim boyle seyleri yani size abisini veya bunlari tek tek anlatmamin ssbebi sizin aile yapisini tanimaniz icindi gozum oldugu icin değil ona bakilirsq abisi bazen artik kendi utanıyor ck istedigi icin para bize erkek arkadasima diyor annemi ikna edin alsin diye yazik falan diyoduk bizde hala daha geçen hafta yine böyle oldu ben kurus bişey almadim ne mirasindan bahsediyirsunuz siz ben okurken bile erkek aekadasimla hic biseyimi odetmezdim verirdim herseyimin parasini neyse siz zaten yanlış anlamaya çalışiyorsunuz beni anlayin .

Ben seni anliyorum aslinda bi hevesle yaptın herseyi. Sevdigin icin anneni ikna ettin. Herseyi kabul ettin falan. Anlıyorum yani. Olabilir. Ama doğrusu bu degil yanlış yapiyorsun. Kendini degersizlestiriyorsun. Biraz daha ağır olman lazım yanlış anlama sana basit demiyorum. Demek istedigim hersey daha zor olmalı. Mesela senin evine gelmesi çok zor olmalı. Ailen ile tanısması zor olmalı bunu hakettigini sana ispatlamalı falan. Oyle hic birseyin degilken gelmemeli tanismamali. Ciddiyetininispatlamali mesela bi evlilik teklifi falan etmeli sonra gelip ailenle tanisir yada ne biliyim evinde kalır. Bu benim dusuncem tabi..
ya evet ben oyle cok deger verdim ki ve öğrenciyken oyle iyi anlastik ki brn sandim evlenirim sandim ben ilk erkek arkadasimla evlenmek isteyen biriydm hep olmadi zaten cok incindim hareketlerine ben daha napiyim bi iliskide bi kiz naparsa ne kadar sevgilisinin yanında olursa ben kac kat fazlasi oldum ama anneci biri cikti buda annesinin sozunu dinlesin tamamda en azindan karari son karari kendi versin bu kadari fazla

şunu da belirtiyim ben onların durumunun boyle olduğunu 1. yilimiz bittikten sonra ogrendim bana soylememis hic birseyini ve eger parasi icin bir birlimtelok olsa suan ben onun parasini yiyen birisi olurdum herseyde salak gibi ben odedim borcunu bazen ben kapattim ama degermiydi keske hic tanimasaydim

ya evet ben oyle cok deger verdim ki ve öğrenciyken oyle iyi anlastik ki brn sandim evlenirim sandim ben ilk erkek arkadasimla evlenmek isteyen biriydm hep olmadi zaten cok incindim hareketlerine ben daha napiyim bi iliskide bi kiz naparsa ne kadar sevgilisinin yanında olursa ben kac kat fazlasi oldum ama anneci biri cikti buda annesinin sozunu dinlesin tamamda en azindan karari son karari kendi versin bu kadari fazla
Sen bu adamla evlenme benim fikrim bu yönde. Ileride daha çok sorunlarınız olur. Simdiden anasının lafına kanıyor. Suan önemsiz olabilir ama olmamalı. Ileride cok cok onemli olur cunku. Seni dinlemesi lazım. Kendi karar vermesi lazım. Sende biliyorsun bunu. Artık kendinde seni kesin görüyor ve o yuzden boyle davranıyor. Sakın yüz verme her zaman ciddiyetini bozma. Kesin ve karakterli davran.
Ilişki falan olduysa sakın bunun için boyun eğme.
Bir zar senin hayatından kıymetli değil. Gerekirse açik acik anlat annene o seni anlar.
Ama sakın boyun eğme.
Ne diyeyim ki üzülüyorum boyle iliskiler gördükce. Dik dur kendini ezdirme bu cocuga.

Yaz arkadaş. Birincisi değilim deyin mesela. E değilseniz koşarak kacmaniz lazım bu yaşananlardan sonra..
ben ona hic kimseye vermedigim kadar deger verdim hastayken buyken suyken basinda sabaha kadar bekledim ve ben durumunu ozamanlar bizden bile kotu sanirdim neler yaptim ona say say bitmez ama durumu iyu olduktan sonra asl dunyam basima yikildi simdi hersey bozulcak eski büyü bozulcak diye ve hc bisey degismedi ben yine aylik babamdan harciyordum herseyimi hic ondan bisey almadim onun parasi gevmedi yani bazrn birbirimizden alırdık cok gerekince ama yok parasini yeme falan 1 kere ola bisey degilki zenginlikleri icin sevgili olayim

Sen bu adamla evlenme benim fikrim bu yönde. Ileride daha çok sorunlarınız olur. Simdiden anasının lafına kanıyor. Suan önemsiz olabilir ama olmamalı. Ileride cok cok onemli olur cunku. Seni dinlemesi lazım. Kendi karar vermesi lazım. Sende biliyorsun bunu. Artık kendinde seni kesin görüyor ve o yuzden boyle davranıyor. Sakın yüz verme her zaman ciddiyetini bozma. Kesin ve karakterli davran.
Ilişki falan olduysa sakın bunun için boyun eğme.
Bir zar senin hayatından kıymetli değil. Gerekirse açik acik anlat annene o seni anlar.
Ama sakın boyun eğme.
Ne diyeyim ki üzülüyorum boyle iliskiler gördükce. Dik dur kendini ezdirme bu cocuga.
yok Allah a şükür olmadi oyle bişey ama sanki belki beni yanlis anlicaksiniz ama baskasinin elini tutarsam mesela 10 yil sonra falan biri olursa aklima hep bu gekir diye cok korkuyorum

yok Allah a şükür olmadi oyle bişey ama sanki belki beni yanlis anlicaksiniz ama baskasinin elini tutarsam mesela 10 yil sonra falan biri olursa aklima hep bu gekir diye cok korkuyorum
Gelsin zamanla unutursun yahu. Bunla olandan daha güzel aşklar yaşarsin eminim. Ve sana bunu unuttururlar :)

ben ona hic kimseye vermedigim kadar deger verdim hastayken buyken suyken basinda sabaha kadar bekledim ve ben durumunu ozamanlar bizden bile kotu sanirdim neler yaptim ona say say bitmez ama durumu iyu olduktan sonra asl dunyam basima yikildi simdi hersey bozulcak eski büyü bozulcak diye ve hc bisey degismedi ben yine aylik babamdan harciyordum herseyimi hic ondan bisey almadim onun parasi gevmedi yani bazrn birbirimizden alırdık cok gerekince ama yok parasini yeme falan 1 kere ola bisey degilki zenginlikleri icin sevgili olayim
Tamam işte hep kendinizden vermissiniz. Ve tuketmissiniz şimdiden kendinizi. Değer mi? Degmiyormus iste. Kendinizden fazla birine değer verirseniz olacağı bu. Biraz dik duruşunuz olsun. Ezdirmeyin kendinizi. Anlattiklariniza dayanarak sunu net söylüyorum. Ortada varyemez bir aile var. Yoksa aile de varken de gururlu bir erkek surekli kız arkadaşından yemez. Fakir olsa hiç yemez. Ve sizi de istemiyorlar ben bunu anladım.

inşallah sagolun cok yardmci oldunuz bana ayrldim zaten ama o kabul etmedi daha sanırım
Sakın yüz verme ciddi ol. Anlasin hatasıni. Ha anladim diye gelip özür dilerse inanma sakın. Huylu huyundan vazgecmez. Can cikmayinca huy cikmaz. 7 yasinda neyse 70inde de odur laflarini yabana atma. Çok dogrular. Simdi ozur diler ufacik biseyde annesini yine dinler.
Rica ederim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Tamam işte hep kendinizden vermissiniz. Ve tuketmissiniz şimdiden kendinizi. Değer mi? Degmiyormus iste. Kendinizden fazla birine değer verirseniz olacağı bu. Biraz dik duruşunuz olsun. Ezdirmeyin kendinizi. Anlattiklariniza dayanarak sunu net söylüyorum. Ortada varyemez bir aile var. Yoksa aile de varken de gururlu bir erkek surekli kız arkadaşından yemez. Fakir olsa hiç yemez. Ve sizi de istemiyorlar ben bunu anladım.
Aynen öyle. Tok evin aç kedisi...

aynen hersey öyle oldu ben yapabilcek hersey yaptm hatta kndimi cok ezdirdim ama hic degmemis

Sakın yüz verme ciddi ol. Anlasin hatasıni. Ha anladim diye gelip özür dilerse inanma sakın. Huylu huyundan vazgecmez. Can cikmayinca huy cikmaz. 7 yasinda neyse 70inde de odur laflarini yabana atma. Çok dogrular. Simdi ozur diler ufacik biseyde annesini yine dinler.
Rica ederim. Hakkinizda hayirlisi olsun.
evet bunu kabul etse dedigim gibu olsa yine biseyler cikarcak annesi bide o kadar fesat ki yanimda bisey demedi oglu gittikten sonra alistrmis belkjde bizden bisey bekleme basinin caresine bak dedi bence cunku cok sogumus benden

Boyle bi kv insani katil eder vallahi.
Sogumus tabi aninda 260 derece dönmüş cocuk.
Anasi kim bilir neler dedi senin hakkında.
evet bunu kabul etse dedigim gibu olsa yine biseyler cikarcak annesi bide o kadar fesat ki yanimda bisey demedi oglu gittikten sonra alistrmis belkjde bizden bisey bekleme basinin caresine bak dedi bence cunku cok sogumus benden

Boyle bi kv insani katil eder vallahi.
Sogumus tabi aninda 260 derece dönmüş cocuk.
Anasi kim bilir neler dedi senin hakkında.
ama bu kadar aglamalarim falan asla hakkim helal olmasın kim bikir ne iftiralar atti bana o kadin zaten kadin ne kayinvalidesiyle ne kendi ailesiyle gorusmuyor herkese kus herkesle kavgali sorsan kendi en dogrusunu biliyor

Bi cacık olmaz bu adamdan neden bulunmaz hint kuması yerine koyup kendinizi paralamissiniz bu kadar anlamadim

Back
X