Nolurrr yardımmmmmm

oha bu ne !! resmen diyecek bişey bulamıyorum çok üzüldüm durumuna. en kötüsü eşinin sahip çıkmaması 2 kelam etmemesi olmuş. evliliğin geleceği ile ilgili sinyaller..

bunun adı aşağılık kompleksi. sizin seviyenize gelemedikleri için sizi kendi seviyelerine çekmeye çalışıyolar. benim eşimde de var bu. kendini yeterli hissedemedikçe sürekli eleştirir eksik bulur aşağılar. bu hastalık

1,5 yıl görüştük. Ailesiyle Bi problemimiz olmadı çünkü başka sehirlerdeydik. Yada farkedemedik bilemiyorum. Konuşmadık ben konuşsam da o sadece dinliyor buda beni deli ediyor

Sanırım Ailesiyle Şehir Dışında Olduğunuz İçin Birebir Görüşmediniz Ve Aileyi Tanıyamadınız Eşiniz Olacak Sümsük de Ailesini Anlatmadı Evlenince Gerçek Yüz Çıktı Ortaya

Ne kadar uzuldum anlatamam...
Esiniz sahip cikmamis size, ayip etmis. Kim ister düğünü rezil olsun.

Ama ailesi daha buyuk ayip etmis, gece uyandirmalar falan...

Bitmesi daha iyi duruyor ama bilemedim, daha cok.basindasiniz.

Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.

Sanırım Ailesiyle Şehir Dışında Olduğunuz İçin Birebir Görüşmediniz Ve Aileyi Tanıyamadınız Eşiniz Olacak Sümsük de Ailesini Anlatmadı Evlenince Gerçek Yüz Çıktı Ortaya
Toplasanız uç yada dört kez Bi araya geldik. Bir ikisinde anormallikler surat yapmalar fln vardı ama önemsemedim maalesef

Toplasanız uç yada dört kez Bi araya geldik. Bir ikisinde anormallikler surat yapmalar fln vardı ama önemsemedim maalesef

Tamam İşde Onlar Aşağılık Oldukları İçin Ve Sizde Birbirinize Bağlı Aile Olduğunuz İçin Sizleri Kıskanmış Olabilir

Ve Bir Kaç Sorum Olucak; Düğünde ki Takılan Altınlar Kimde?

Ve Sen Korundun mu?

Aşağılık kompleksi

Ben adet gördüğüm için beraber olamadık. Takılar o tarafta. Tatile giderken bırakmıştık

Ben adet gördüğüm için beraber olamadık. Takılar o tarafta. Tatile giderken bırakmıştık

Bu Adet Olayı İyi Denk Gelmiş Süper Yaaa

Hemen Evlilik İptali İste Beraber Olunmadığı İçin Olur

Takı Meselesini de Şundan Sebep Sordum Bazı Yaratıklar Deyim Artık Altın Sahibi Olmak İçin Geçici Evlilik Yapıyorlar Hemen Akabinde Sorun Çıkartıp Gelini Kovuyorlar Ve Takıları da Alıyorlar Acaba Öyle mi Dedim Durumları da İyi Değil Diyorsun ya

Yok takılar için çıkarmadılar huyları kötü anladığım kadarıyla. Hatta annesinin akıl sağlığından ciddi anlamda şüphe duyuyoruz öfke duydugum için söylemiyorum bunu. Takılarda da gözüm yok insanlarsa getirirler herhalde. Zaten benim yakınlarımın taktığı takılar hep

Takılar için yapıldı belkide bu.
Bence hepsini geri isteyin hatta zorla alın.
Dengesiz insanlar okurken çok üzüldüm.
Geri dönmeyin. Eski eşin adam olsa zaten ortalığı yıkardı.

Kendi Akrabalarının Takılarını Al Bence, Neden Onlar Yesin Haketmiyorlar

Adet olayında Allah seni korumuş yemin ederim.
Baştan belliymiş olmayacağı ve sana göstermek istemiş.
Boşanma dilekçene altınları ekle, lütfen "insanlarsa getiriler" deme, insan değiller, getirmezler.
Altınlarını al, gerekirse akrabalarına iade edersin, onlara yedirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…