bunun adı aşağılık kompleksi. sizin seviyenize gelemedikleri için sizi kendi seviyelerine çekmeye çalışıyolar. benim eşimde de var bu. kendini yeterli hissedemedikçe sürekli eleştirir eksik bulur aşağılar. bu hastalıkİnanın kimseyi aşagılamıyorum asla da söz konusu yapmadık bugüne kadar ama şu yaşananlara herkes şaşkın. Çünkü her açıdan bizden daha asagı durumdalar. Neden bizi aşagıladıklarını anlayamıyoruz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBenimde son günü oldu sanırım verdim dilekçeyi
Gelecek fln kalmadı artık verdim dilekçeyioha bu ne !! resmen diyecek bişey bulamıyorum çok üzüldüm durumuna. en kötüsü eşinin sahip çıkmaması 2 kelam etmemesi olmuş. evliliğin geleceği ile ilgili sinyaller..
1,5 yıl görüştük. Ailesiyle Bi problemimiz olmadı çünkü başka sehirlerdeydik. Yada farkedemedik bilemiyorum. Konuşmadık ben konuşsam da o sadece dinliyor buda beni deli ediyor
henüz geçen hafta evlendim. Ben ve eşim İstanbul'da yasıyoruz eşimin ailesi ise Ankara da. Eşim İstanbul'da çalışıyor ve bu şekilde tanıştık. İstanbul'da kına gecem oldu Ankara da düğünüm birer hafta arayla. İki aile birbirinden hem maddi hem manevi yönden biraz farklı. Benim ailemin durumu eşimin ailesine göre çok iyi durumda ve onlar evimize düğünümüze hiçbirsekilde destek olmazken benim ailem hiç söz konusu yapmadı ve bize destek oldular. İstanbul'daki kına gecem çok güzel geçti fakat Ankara'da ki düğünümde olaylar oldu. Bizim misafirlerimizden Bi kendini bilmez düğünde alkol alarak olay çıkarttı vs. Gerçi olaylar olmadan da tavırları tuhaftı misafirlerimize hoşgeldiniz vs diyen olmadı. Ortalık sakinleşti düğün devam etti bizde eşimle balayına gittik. Balayından döndüğümüz gece kayınvalidemlere gittik bir gece yatıp İstanbul'a dönecektik. Fakat o gece saat 4 te bizi yatağımızdan kaldırıp bana hesap sormaya başladılar çok ağır hakaretler ettiler. Biz elitiz siz daglısınız sizi tutup kapıya atmadıgımıza dua edin vs dedi kayınvalide görümce ve k.peder. Ailen bile sevmiyor seni düğününü rezil ettiler dedi. Eşim hiçbirsekilde sesini çıkarmadı dinledi. Dayanamadım abimi aradım geldi beni o gece aldı. Babam k.pederimi arayıp bu işin bittiğini vs söyledi. Bütün bunlar dün gece yaşandı ve ben şoktayım. Yaşadığım sey ayrı el alemcevre vs ayrı hala hiçbirşeye inanamıyorum. Şuan baba evindeyim eşim Ankara da dönmedi. Aılem ise her konuda her kararda bana destek. El Bebek büyüdüm ve bu olanlara en çok da eşimin sessizliğine inanamıyorum. Lütfen bana yardım edin iyi değilim..
Toplasanız uç yada dört kez Bi araya geldik. Bir ikisinde anormallikler surat yapmalar fln vardı ama önemsemedim maalesefSanırım Ailesiyle Şehir Dışında Olduğunuz İçin Birebir Görüşmediniz Ve Aileyi Tanıyamadınız Eşiniz Olacak Sümsük de Ailesini Anlatmadı Evlenince Gerçek Yüz Çıktı Ortaya
Gelecek fln kalmadı artık verdim dilekçeyi
Ama nikahımızda düğünümüz de olduBizim bir yakinimiz evliliğin iptali davasi acti benzer bir durumda, bosanma diye gecmedi onunki. Isterseniz bunu arastirin, avukata danisin kosullari nelerdir bunun.
Onunda olmuştu.Ama nikahımızda düğünümüz de oldu
Toplasanız uç yada dört kez Bi araya geldik. Bir ikisinde anormallikler surat yapmalar fln vardı ama önemsemedim maalesef
Bence vazgeçme vermişsin dilekçeni, dik dur artık. Senin bir noksanın yok, onlar noksan unutma.Benimde son günü oldu sanırım verdim dilekçeyi
Aşağılık kompleksiİnanın kimseyi aşagılamıyorum asla da söz konusu yapmadık bugüne kadar ama şu yaşananlara herkes şaşkın. Çünkü her açıdan bizden daha asagı durumdalar. Neden bizi aşagıladıklarını anlayamıyoruz
Ben adet gördüğüm için beraber olamadık. Takılar o tarafta. Tatile giderken bırakmıştıkTamam İşde Onlar Aşağılık Oldukları İçin Ve Sizde Birbirinize Bağlı Aile Olduğunuz İçin Sizleri Kıskanmış Olabilir
Ve Bir Kaç Sorum Olucak; Düğünde ki Takılan Altınlar Kimde?
Ve Sen Korundun mu?
Ben adet gördüğüm için beraber olamadık. Takılar o tarafta. Tatile giderken bırakmıştık
Yok takılar için çıkarmadılar huyları kötü anladığım kadarıyla. Hatta annesinin akıl sağlığından ciddi anlamda şüphe duyuyoruz öfke duydugum için söylemiyorum bunu. Takılarda da gözüm yok insanlarsa getirirler herhalde. Zaten benim yakınlarımın taktığı takılar hepBu Adet Olayı İyi Denk Gelmiş Süper Yaaa
Hemen Evlilik İptali İste Beraber Olunmadığı İçin Olur
Takı Meselesini de Şundan Sebep Sordum Bazı Yaratıklar Deyim Artık Altın Sahibi Olmak İçin Geçici Evlilik Yapıyorlar Hemen Akabinde Sorun Çıkartıp Gelini Kovuyorlar Ve Takıları da Alıyorlar Acaba Öyle mi DedimDurumları da İyi Değil Diyorsun ya
Yok takılar için çıkarmadılar huyları kötü anladığım kadarıyla. Hatta annesinin akıl sağlığından ciddi anlamda şüphe duyuyoruz öfke duydugum için söylemiyorum bunu. Takılarda da gözüm yok insanlarsa getirirler herhalde. Zaten benim yakınlarımın taktığı takılar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?