- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
takı çok muydu?Neden böyle birşey geldi basıma büyük Bi günahım mı vardı birinin Hakkı'na mı girdim hep bunları düşünüyorum
eşin bile aramadığına göre para altın evliliği olmasın bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takı çok muydu?Neden böyle birşey geldi basıma büyük Bi günahım mı vardı birinin Hakkı'na mı girdim hep bunları düşünüyorum
Onların tarafta 2 bilezik çeyrekler paralar bizim tarafın 10 bilezik çeyrekler. Yok para için takı için çıkmadı o tartışma bundan eminim.takı çok muydu?
eşin bile aramadığına göre para altın evliliği olmasın bu.
canım böyle düşünme birine bir iyilik yapmışım da Allah beni mükafatlandırdı daha da batmadan kurtuldum de. Ayrıca Allah sevdiği kuluna dert tasa verirmiş.Neden böyle birşey geldi basıma büyük Bi günahım mı vardı birinin Hakkı'na mı girdim hep bunları düşünüyorum
az veya çok, yanlarına bırakma. nikah iptali için dava açarken, bir de maddi manevi tazminat davası aç. derslerini ver.Onların tarafta 2 bilezik çeyrekler paralar bizim tarafın 10 bilezik çeyrekler. Yok para için takı için çıkmadı o tartışma bundan eminim.
Onların tarafta 2 bilezik çeyrekler paralar bizim tarafın 10 bilezik çeyrekler. Yok para için takı için çıkmadı o tartışma bundan eminim.
çok tuhaf tavırları vardı ailesinin ama uzak olacağım için önemsememiştim. Evine Bi kez gittik mesela ilgilenmediler vs ama sorun bizlik degil. Bütün bu olaylardan sonra kendi akrabaları bizi arayıp gelin üzülmesin sizler çok kalitelisiniz onlara bakmayın siz vs diye teselli bile vermeye kalktılar
Dedi abi sakin ol herseyi ben düzelticem vs dedi. Abimi normalde çok sever abimde onu sever. Abim ilk kez bağırdı gecenin 3ünde karını yatağından kaldırıyorlar neyi düzelticen vs dedi. Uzun uzun mesajlar atmış abime halledicem diye.
Kompleks.. Cehalet.. Neden olacak..İnanın kimseyi aşagılamıyorum asla da söz konusu yapmadık bugüne kadar ama şu yaşananlara herkes şaşkın. Çünkü her açıdan bizden daha asagı durumdalar. Neden bizi aşagıladıklarını anlayamıyoruz
Öyle olsa 1 yıl gezdik tozduk. Tahammül edebilir mi insan sevmediği Bi insana bu kadar Zaman? Bilemiyorum ya belki de. Her ihtimal varTartışma Para Takı İçin Demedik Zaten,Yani En Başta Altın Kazanmak İçin Paravan Evlilik Yapılmıştır Diyoruz
dilekçe verdiğimi öğrenmiş bir şekilde arabayı bırakmış orda uçağa binmiş geliyormuşEsiniz nasil sessiz kaldi? Ben kabullenemezdim sessiz kalmasini.
Hala oradan donmedigine gore ailesiyle ayni fikirde.
Takılar sende değil mi?Neden böyle birşey geldi basıma büyük Bi günahım mı vardı birinin Hakkı'na mı girdim hep bunları düşünüyorum
Peki siz nasıl davranırsınız bu durumda? Yanı eşiniz sizi asagıladıgında elestırdıgındebunun adı aşağılık kompleksi. sizin seviyenize gelemedikleri için sizi kendi seviyelerine çekmeye çalışıyolar. benim eşimde de var bu. kendini yeterli hissedemedikçe sürekli eleştirir eksik bulur aşağılar. bu hastalık
Geldi akşam bize kızlar. Babam sordu kızım biz yürümesi taraftarı değiliz sen ne diyosun dedi. Abim de gerizekalıysa seviyorum kocamı giderim der dedi. Gaza geldim istemiyorum dedim:) abim bu iş bitmiştir İlker bey dedi. Ben karımı asla bırakmam fln dedi gittiisterse isinlansin gelsin
bazi seylerin telafisi olmaz o an cevabini vermeliydi ailesine seni korumaliydi..gecti huu gecmis ola hic uzulme gozyaslarina yalvarmalarina aslaa inanma abi sozu dinle.
abim bitti dedi yapma abi diye yalvara yalvara gittiBen sana söyleyeyim neden böyle oldu. Çünkü senin ailen onun ailesinden üstün. Bunu hazmedemiyorlar. Olan bu. Onlardan aşağı seviyede olsaydin farklı olurdu. Esin geldiğinde abin iyice bir gözünü korkutsun ;-)