• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrr yardımmmmmm

olayı yaşamış gibi şok oldum o nasıl kocadır ki ailesine gecenin bu saatinde derdiniz ne hele sabah olsun konuşursunuz diyememiş

A
İnanın ki durum tam olarak bu. Siz kendi düğününüzü orada dört dörtlük yaptınız bu düğünde bilerek kavga çıkarttınız bilerek fazla takı taktınız vs tarzı seyler söylendi
Allah allah akıllarınımı yitirmiş bu insanlar
Yazık değilmi en güzel günlerinizin ırzına geçiyorlar resmen !
Eşin ne alemde yaşıyo acaba hiçmi sesini çıkaramıyor ailesine karşı senin suçun olmadığını söyleyemiyormu ?

Üzüldüm. Ama sen de görmemezlikten gelmişsin aileyi. Hep onlar hayatınızda oluyor işte uzakta oturmanız farketmez. Bence barışma. Eşinin yanına hemen gelmemesi bile büyük bir işaret. Önce ailesinin gönlünü yapmaya çalışıyor.

A
İnanın ki durum tam olarak bu. Siz kendi düğününüzü orada dört dörtlük yaptınız bu düğünde bilerek kavga çıkarttınız bilerek fazla takı taktınız vs tarzı seyler söylendi
Allah allah akıllarınımı yitirmiş bu insanlar
Yazık değilmi en güzel günlerinizin ırzına geçiyorlar resmen !
Eşin ne alemde yaşıyo acaba hiçmi sesini çıkaramıyor ailesine karşı senin suçun olmadığını söyleyemiyormu ?

Gitmeme izin vermedi aslında. Şöyle oldu beni götür dedim götürmedi abimi aradım ilk uçak 7 de. Beste çıktım evden oda benimle 3 saat arabada bekledik ben ağladım o bekledi. Ya anlattıklarım hep eksik gibi kopuk kopuk görünüyor farkındayım ama olay tam olarak bu
gerçekten akıl almıyor ama.
severek evlenmişssiniz.
eşinle meselen yok.
ailesi ile senin bir kavgan filan yok.
nasıl yanis ebi 3 saat ağlattı da öyle pıstı oturdu mu yanında.
eşin de bi anormal ya

henüz geçen hafta evlendim. Ben ve eşim İstanbul'da yasıyoruz eşimin ailesi ise Ankara da. Eşim İstanbul'da çalışıyor ve bu şekilde tanıştık. İstanbul'da kına gecem oldu Ankara da düğünüm birer hafta arayla. İki aile birbirinden hem maddi hem manevi yönden biraz farklı. Benim ailemin durumu eşimin ailesine göre çok iyi durumda ve onlar evimize düğünümüze hiçbirsekilde destek olmazken benim ailem hiç söz konusu yapmadı ve bize destek oldular. İstanbul'daki kına gecem çok güzel geçti fakat Ankara'da ki düğünümde olaylar oldu. Bizim misafirlerimizden Bi kendini bilmez düğünde alkol alarak olay çıkarttı vs. Gerçi olaylar olmadan da tavırları tuhaftı misafirlerimize hoşgeldiniz vs diyen olmadı. Ortalık sakinleşti düğün devam etti bizde eşimle balayına gittik. Balayından döndüğümüz gece kayınvalidemlere gittik bir gece yatıp İstanbul'a dönecektik. Fakat o gece saat 4 te bizi yatağımızdan kaldırıp bana hesap sormaya başladılar çok ağır hakaretler ettiler. Biz elitiz siz daglısınız sizi tutup kapıya atmadıgımıza dua edin vs dedi kayınvalide görümce ve k.peder. Ailen bile sevmiyor seni düğününü rezil ettiler dedi. Eşim hiçbirsekilde sesini çıkarmadı dinledi. Dayanamadım abimi aradım geldi beni o gece aldı. Babam k.pederimi arayıp bu işin bittiğini vs söyledi. Bütün bunlar dün gece yaşandı ve ben şoktayım. Yaşadığım sey ayrı el alemcevre vs ayrı hala hiçbirşeye inanamıyorum. Şuan baba evindeyim eşim Ankara da dönmedi. Aılem ise her konuda her kararda bana destek. El Bebek büyüdüm ve bu olanlara en çok da eşimin sessizliğine inanamıyorum. Lütfen bana yardım edin iyi değilim..
allah allah çok acayip bir durum
üzülmeyin ltf
eşiniz nasıl birsey demedi
hala ses yok mu

Çok enterasan.
Sudan bir sebep. Haklı olan taraf sizsiniz ama evliliğiniz de bir sorun bile olmadan boşanmak kötü.
Eşinizin sizi arayıpgelip almaya calışması lazımdı diye düşünüyırum.
Şu zamana kadar hiç aramadımı veya size giderken gitme diye yalvarmadımı?

Hayretle okudum..
Okudukça şaşırdım..
Birbirimizi cok severek evlendik demişsin lakin o sevgi tek taraflı bence cnm seven adam eşine laf söyletmez anasına babasına hele ki evliliğin haftasında hiçç söyletmez.
Hadi bunuda geçtim diyelim şok oldu kaldı, arkandan gelirdi sevse boşver onları evimize gidiyoruz falan derdi.

Allah yardımcınız olsun ne biçim insanlarmış bunlar gece gece uyumamışlar odanızı mı basmışlar? dengesizlik resmen.Eşiniz de maşallah ağzı var dili yok napıyosunuz siz ya bile diyemediyse geri adım atmayın.
Abinizi takdir ettim ne güzel durmuş arkanızda.

henüz geçen hafta evlendim. Ben ve eşim İstanbul'da yasıyoruz eşimin ailesi ise Ankara da. Eşim İstanbul'da çalışıyor ve bu şekilde tanıştık. İstanbul'da kına gecem oldu Ankara da düğünüm birer hafta arayla. İki aile birbirinden hem maddi hem manevi yönden biraz farklı. Benim ailemin durumu eşimin ailesine göre çok iyi durumda ve onlar evimize düğünümüze hiçbirsekilde destek olmazken benim ailem hiç söz konusu yapmadı ve bize destek oldular. İstanbul'daki kına gecem çok güzel geçti fakat Ankara'da ki düğünümde olaylar oldu. Bizim misafirlerimizden Bi kendini bilmez düğünde alkol alarak olay çıkarttı vs. Gerçi olaylar olmadan da tavırları tuhaftı misafirlerimize hoşgeldiniz vs diyen olmadı. Ortalık sakinleşti düğün devam etti bizde eşimle balayına gittik. Balayından döndüğümüz gece kayınvalidemlere gittik bir gece yatıp İstanbul'a dönecektik. Fakat o gece saat 4 te bizi yatağımızdan kaldırıp bana hesap sormaya başladılar çok ağır hakaretler ettiler. Biz elitiz siz daglısınız sizi tutup kapıya atmadıgımıza dua edin vs dedi kayınvalide görümce ve k.peder. Ailen bile sevmiyor seni düğününü rezil ettiler dedi. Eşim hiçbirsekilde sesini çıkarmadı dinledi. Dayanamadım abimi aradım geldi beni o gece aldı. Babam k.pederimi arayıp bu işin bittiğini vs söyledi. Bütün bunlar dün gece yaşandı ve ben şoktayım. Yaşadığım sey ayrı el alemcevre vs ayrı hala hiçbirşeye inanamıyorum. Şuan baba evindeyim eşim Ankara da dönmedi. Aılem ise her konuda her kararda bana destek. El Bebek büyüdüm ve bu olanlara en çok da eşimin sessizliğine inanamıyorum. Lütfen bana yardım edin iyi değilim..

Tam birer manyakmis hepsi, nedir ya gece 4 de kaldirip hakaretler etmek, kocan denen karaktersiz neden o anda seni kolundan tutup o evi terk etmemisde susup dinlemis.
Valla benim mantigim almadi, bir insan dunurune dusman bile olsa hani cok rastlanan bir durum dunurlerin karsilikli sevmemeleri bu nedir yani 1 haftalik evli ogluna ve karisina yapilacak rezillik mi bu neyin acisini cikarmislar senden bu kadar ben gercekten anlamadim.
Madem o kadar kinlendiler acip telefonu olayi muhatabi ailene deselermis sen evlerine el opmeye gittiginde cani gibi ustune yuruyeceklerine.

Her pisligin felaketin altindan iste cikan tek canavar cehalet kultursuzluk bagnazlik ne derseniz diyin. Birde kulturumuzde adetimizde yok gelenegimiz aile baglarimizda diye millet ovunur turk milletiyle alin bakin, adam 1 haftalik karisini ailesinin karsisinda savunmamis sesini bile cikarmamis buysa sayet bizim kulturumuzun o muhtesem aile anlayisi yerin dibine batsin. Zaten sirf adetten diye el opmeye onlarin evine gittiginiz icin olmus bu rezillikler, direk evinize giotseydiniz cesaret edemexzlerdi. edepsiz saygisiz allah korkusu ve vicdani olmayan insanlar 1 haftalik yuvayi yikmaya degmismi acab sormak lazim onlarin yere batasica gururlarini kurtarmalari.

Allah akil fikir versin cehalet cidden ulkemizin her kesiminde var ve yas dil din irk inanis zenginlik egitim seviyesi falan dinlemiyor cehalet kara batak gibi saplanmis toplumun kalbine. Bu hastalikla hastalikli beyinler insanlar yetistiriyoruz kimsede bu ne manyaklik demiyor.

Eger evlendigin adam seni kim
Olursa olsun herkese karsi savunmuyorsa birak gitsin o adami sonrasi daha beter sakın hickimseye feriştahı olsa ailene laf ettirme bugun bunlari yaptiran yarin annem babam istemiyor senin ailenle gorusmemizi ya onlar ya biz der bence tez elden bu isi kökten çöz ya gelip ailecek özur dilesinler yada yol yakinken baba evine dön madem baba evinde prensessin elin adaminin külkedisi olma

Adam olan bunu yapmaz eşine yapmaz
Bazıları sonra pişman olma fln diyor ama bugün dilekçe vermeyi düşünüyorum
Eger evlendigin adam seni kim
Olursa olsun herkese karsi savunmuyorsa birak gitsin o adami sonrasi daha beter sakın hickimseye feriştahı olsa ailene laf ettirme bugun bunlari yaptiran yarin annem babam istemiyor senin ailenle gorusmemizi ya onlar ya biz der bence tez elden bu isi kökten çöz ya gelip ailecek özur dilesinler yada yol yakinken baba evine dön madem baba evinde prensessin elin adaminin külkedisi olma
aynı seyleri abimde söylüyor. Aptallık etme git ver dilekçeni diyor

Hayretle okudum..
Okudukça şaşırdım..
Birbirimizi cok severek evlendik demişsin lakin o sevgi tek taraflı bence cnm seven adam eşine laf söyletmez anasına babasına hele ki evliliğin haftasında hiçç söyletmez.
Hadi bunuda geçtim diyelim şok oldu kaldı, arkandan gelirdi sevse boşver onları evimize gidiyoruz falan derdi.
İşte ailemde buna kızıyor. Gerekirse ailesiyle görüşmezsin kızım gerekirse oda bizle görüşmesin diyor. Ama eş gibi davranmıyor sonu yok bu işin diyorlar

İşte ailemde buna kızıyor. Gerekirse ailesiyle görüşmezsin kızım gerekirse oda bizle görüşmesin diyor. Ama eş gibi davranmıyor sonu yok bu işin diyorlar
Ailene tamamıyla katılıyorum sen artık yoluna bak bencede uzatma ver mahkemeye..
bunu bir hastalık kabul edersek ne kadar çabuk kurtulursan okadar iyi bence..
Seninde yanında olmayı beceremeyen bir eşe ihtiyacın olabileceğini düşünmüyorum

Back