• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrr yardımmmmmm

Sadece utancımdan yapamıyorum cesaret edemiyorum o kadar çıkmazdayım ki
Ahh ah kıyamadım size.. Çok üzüldüm. En mutlu olmanız gereken zaman. Bende neredeyse eşimle hic evlilik yasayamadan ailesinin ve eşimin(ex) böyle bi saçmalığı yüzünden cok erken bitirdim. Seni cok iyi anlıyorum. Ne kadar şokta olabileceğini biliyorum. Beyninin kalbinin ne kadar uyuşmuş olabileceğini anlıyorum.
Hemen dilekçeni ver bence. O aile 1 ay sonra olsun 1 yıl sonra olsun 5 yıl sonra olsun boşa bu kızı dese eşinide ikna ederler bunuda yaparlar gibi geliyor.
Terbiyesizler ahlaksızlar. Gencecik yeni evli kızcagızı üzmenin böyle bi hareket yapmanın ne anlamı var. Sen istermiydin birinin düğününü rezil etmesini. En cok sen istemezdin başta. O senin en güzel özel günün olmalıydı. eşin olacak adamda adam değilmiş. Ne diyonuz bu saatte ne hakla uyandırıyosunuz bu kızmı olay cıkarda düğünde derdi. Yada hicbişey demezdi seni arabaya attıgı gibi evimize gidiyoruz der restini çekerdi onlara. Pislikler.
Sıkma canını dicem ama olmayacak biliyorum ben sana hic kıyamadım. Zararın neresinden dönersen kar bunu unutma

Ya tamam aile görgüsüz kendini bilmez onu anladık zaten onları boşverirsin bir şekilde.
Ama eşin gerçekten tam bir sünepe pasif.
Bir de arabanın içinde 3saat beklemiş yahu sen götürsene karını uzaklaştırsana oradan.
Sizin bi eviniz varmış zaten bas gaza evine götür karını hiçbir şey yapamıyorsan.
Resmen koyun gibi abinin gelmesini beklemiş.
Saatlerce ağlamanı izlemiş falan nasıl bir adam bu yahu?
Bir dr mesajlar atıyormuş ergen gibi.Mesaj ne ya mesajla sorun mu çöZülür liseli misin sen?
Atla gel karının yanına ama yok onu da yapmıyor.
Ben olsam ben de gider dilekçemi verirdim.

Ahh ah kıyamadım size.. Çok üzüldüm. En mutlu olmanız gereken zaman. Bende neredeyse eşimle hic evlilik yasayamadan ailesinin ve eşimin(ex) böyle bi saçmalığı yüzünden cok erken bitirdim. Seni cok iyi anlıyorum. Ne kadar şokta olabileceğini biliyorum. Beyninin kalbinin ne kadar uyuşmuş olabileceğini anlıyorum.
Hemen dilekçeni ver bence. O aile 1 ay sonra olsun 1 yıl sonra olsun 5 yıl sonra olsun boşa bu kızı dese eşinide ikna ederler bunuda yaparlar gibi geliyor.
Terbiyesizler ahlaksızlar. Gencecik yeni evli kızcagızı üzmenin böyle bi hareket yapmanın ne anlamı var. Sen istermiydin birinin düğününü rezil etmesini. En cok sen istemezdin başta. O senin en güzel özel günün olmalıydı. eşin olacak adamda adam değilmiş. Ne diyonuz bu saatte ne hakla uyandırıyosunuz bu kızmı olay cıkarda düğünde derdi. Yada hicbişey demezdi seni arabaya attıgı gibi evimize gidiyoruz der restini çekerdi onlara. Pislikler.
Sıkma canını dicem ama olmayacak biliyorum ben sana hic kıyamadım. Zararın neresinden dönersen kar bunu unutma
İnanın uyuşmuş durumdayım. Herkes etrafımda pervane oldu aılem akrabalarım. Ama olmuyor Bi an bile olsa unutamıyorum o anları

Hiç bekleme bırak. Hatanın büyüğünü eşin yapmış. Bu kadar seninle alakasız bir durumda bile seni savunamamış. Gerçekten inanılır gibi değil... Çekilecek dert de değil, inan.

İşte ailemde buna kızıyor. Gerekirse ailesiyle görüşmezsin kızım gerekirse oda bizle görüşmesin diyor. Ama eş gibi davranmıyor sonu yok bu işin diyorlar
bu olay kaç gün önce oldu.
eşin geleyim yüzyüze konuşalım demiyor mu.
en azından bir kere konuşmalısınız.
açıklaması neyse duymalısın.
sonra kararını verirsin bence.
gel konuşalım deyin bakalım ne yapacak

Çok çok üzüldüm :( Allah yardımcın olsun. Kv kp ile gelin arasında iğrenç diyaloglar geçiyor malesef ama kocanın sahip çıkmaması, gecenin bir vakti yataktan çıkarılmanız çok çok tuhaf... Kendim yaşamış gibi üzgünüm şuan. Umarım çabuk atlatırsın bu olayları. En kötüsü de karşılıklı sevgi olduğu halde sırf sahiplenme yok diye bitecek olması. Yine de doğrusu bitmesi. :(

bu olay kaç gün önce oldu.
eşin geleyim yüzyüze konuşalım demiyor mu.
en azından bir kere konuşmalısınız.
açıklaması neyse duymalısın.
sonra kararını verirsin bence.
gel konuşalım deyin bakalım ne yapacak
Cumartesi akşamı Oray'a gittik cumartesi gecesi olay oldu pazar sabahı 7de abim aldı beni

Bazıları sonra pişman olma fln diyor ama bugün dilekçe vermeyi düşünüyorum

aynı seyleri abimde söylüyor. Aptallık etme git ver dilekçeni diyor
Baksana ailen dağ gibi arkanda cok seviyorum diyebilirsin o sevgi herturlu biter bi gun hergun uzulecegine 1-2 ay uzul koca dedigin arkanda durur bilirsinki sen ne yaparsan yap seni savunacak eliyle sirtini sivazlayacak seni cesaretlendirecek bu adam birak seni savunmayi daha kendini savunamiyor annneni babani dinle

İnanın uyuşmuş durumdayım. Herkes etrafımda pervane oldu aılem akrabalarım. Ama olmuyor Bi an bile olsa unutamıyorum o anları
Ya inan aglamak üzereyim bende hem senin için hemde kendi yaşadıklarım aklıma geldi. Cok üzüldüm hemde cok inan buna hic haketmiyosun böyle birşeyi. Ne desem ne yapsam aklın susmaz en iyi ben bilirim. Bi süre susmaz ama bir süre sonra iyileşirsin merak etme. O gece senin için bir travma olmuş farkındayım. Banada bir travma yaşatmışlardı. Dilekçe verip boşanmakta kararlıysan hemen ardındanda psikoloğa git olurmu ilaç kullan bir nebze iyi geliyor. İleride sağlık problemin oluşmaması için yükünü daha kolay atabilmen için bu gerekli.
Gerci zamanın ne getireceği belli olmaz eşin azda olsa mesaj falan atarak uğraşmış çünkü:/ uğraşmışta denemezde ona neyse. Bişeyler yapabilir gibi geldi bana.
Allah yardımcın olsun. İyikide ailen yanında bu cok önemli bunuda unutma.

henüz geçen hafta evlendim. Ben ve eşim İstanbul'da yasıyoruz eşimin ailesi ise Ankara da. Eşim İstanbul'da çalışıyor ve bu şekilde tanıştık. İstanbul'da kına gecem oldu Ankara da düğünüm birer hafta arayla. İki aile birbirinden hem maddi hem manevi yönden biraz farklı. Benim ailemin durumu eşimin ailesine göre çok iyi durumda ve onlar evimize düğünümüze hiçbirsekilde destek olmazken benim ailem hiç söz konusu yapmadı ve bize destek oldular. İstanbul'daki kına gecem çok güzel geçti fakat Ankara'da ki düğünümde olaylar oldu. Bizim misafirlerimizden Bi kendini bilmez düğünde alkol alarak olay çıkarttı vs. Gerçi olaylar olmadan da tavırları tuhaftı misafirlerimize hoşgeldiniz vs diyen olmadı. Ortalık sakinleşti düğün devam etti bizde eşimle balayına gittik. Balayından döndüğümüz gece kayınvalidemlere gittik bir gece yatıp İstanbul'a dönecektik. Fakat o gece saat 4 te bizi yatağımızdan kaldırıp bana hesap sormaya başladılar çok ağır hakaretler ettiler. Biz elitiz siz daglısınız sizi tutup kapıya atmadıgımıza dua edin vs dedi kayınvalide görümce ve k.peder. Ailen bile sevmiyor seni düğününü rezil ettiler dedi. Eşim hiçbirsekilde sesini çıkarmadı dinledi. Dayanamadım abimi aradım geldi beni o gece aldı. Babam k.pederimi arayıp bu işin bittiğini vs söyledi. Bütün bunlar dün gece yaşandı ve ben şoktayım. Yaşadığım sey ayrı el alemcevre vs ayrı hala hiçbirşeye inanamıyorum. Şuan baba evindeyim eşim Ankara da dönmedi. Aılem ise her konuda her kararda bana destek. El Bebek büyüdüm ve bu olanlara en çok da eşimin sessizliğine inanamıyorum. Lütfen bana yardım edin iyi değilim..
Bu yuzden sadece eşler değil aileler ewleniyor diyorlar.bu cumle bekarken cok sacma geliyor fakat ewlendiginde anliyor insan.benim fikrim hazır ailen yaninda destek weriyor kopar ipleri bitsin gitsin.değişmez çunku.dusunsene geri dondugunu ve tekrar bi kac yil sonra bile olsa yine ayni olayin oldugu baba ewine geri donmek zorunda kaldigini .herkesin yuzunde ee kızım biz sana demistikk bak gittin ve yine geldin.yine gidersen yine gelirsin çok iyi düsün.annem babam kardeşlerimm herşeyden önemlidirr.helede karıkoca olmayı beceremeyenn anne agzı dinleyip otoritesini saglayamayan bi adam icin.anne her sekilde daimdir.yeni ewli bir kadının yeni doğmuş bir bebek gibi savunmasız oldugu kanaatindeyim.bunu anlamayan adamla işn olmasın.etrafida takmaaa etraff ne pisliklerle doluu❤❤

henüz geçen hafta evlendim. Ben ve eşim İstanbul'da yasıyoruz eşimin ailesi ise Ankara da. Eşim İstanbul'da çalışıyor ve bu şekilde tanıştık. İstanbul'da kına gecem oldu Ankara da düğünüm birer hafta arayla. İki aile birbirinden hem maddi hem manevi yönden biraz farklı. Benim ailemin durumu eşimin ailesine göre çok iyi durumda ve onlar evimize düğünümüze hiçbirsekilde destek olmazken benim ailem hiç söz konusu yapmadı ve bize destek oldular. İstanbul'daki kına gecem çok güzel geçti fakat Ankara'da ki düğünümde olaylar oldu. Bizim misafirlerimizden Bi kendini bilmez düğünde alkol alarak olay çıkarttı vs. Gerçi olaylar olmadan da tavırları tuhaftı misafirlerimize hoşgeldiniz vs diyen olmadı. Ortalık sakinleşti düğün devam etti bizde eşimle balayına gittik. Balayından döndüğümüz gece kayınvalidemlere gittik bir gece yatıp İstanbul'a dönecektik. Fakat o gece saat 4 te bizi yatağımızdan kaldırıp bana hesap sormaya başladılar çok ağır hakaretler ettiler. Biz elitiz siz daglısınız sizi tutup kapıya atmadıgımıza dua edin vs dedi kayınvalide görümce ve k.peder. Ailen bile sevmiyor seni düğününü rezil ettiler dedi. Eşim hiçbirsekilde sesini çıkarmadı dinledi. Dayanamadım abimi aradım geldi beni o gece aldı. Babam k.pederimi arayıp bu işin bittiğini vs söyledi. Bütün bunlar dün gece yaşandı ve ben şoktayım. Yaşadığım sey ayrı el alemcevre vs ayrı hala hiçbirşeye inanamıyorum. Şuan baba evindeyim eşim Ankara da dönmedi. Aılem ise her konuda her kararda bana destek. El Bebek büyüdüm ve bu olanlara en çok da eşimin sessizliğine inanamıyorum. Lütfen bana yardım edin iyi değilim..
Sakın geri dönme sakın

Sadece utancımdan yapamıyorum cesaret edemiyorum o kadar çıkmazdayım ki

Sen neden utanacaksin ki asil onlar utansin asil kocan utansin, sen ailenin yanindasin ve seni arayip sormuyor mu ozur falan dilemiyormu geri getirmek icin falan ugrasmiyormu. Ne diye evlenmis bu adam seninle o zaman..

Gecenin köründe yeni evli halimizle yatağımızdan kaldırılacaz, bana hakaretler edilecek, eşim ses çıkarmayacak
Ben abimi arayıp gideceğim, eşim izleyecek...

O gün eşimle evliliğimin son günü olur, net söylüyorum.
Terbiyesiz insanlarmış, keşke daha önce farkedilseydi ama nasip. Şimdi beterin beteri var deyip kısa yoldan dönmek lazım, göz ucuyla bile arkaya bakmam ben olsam

gece yarısı yataktan kaldırılmak nedir ya.. bunun devamı kesin gelir.. geri dönmeyin arkanıza bakmayın. eşinizin karakteri düzgün olsaydı yanınızda olurdu sizi ordan götürürdü önce.

Ne kadar talihsiz bir olay. kendimden de birseyler buldum.aileler gerçekten çok önemli benim ve eşimin ailesi arasındaki fark dağlar kadardi.düğün gecesi o kadar üzdüler ki beni eşime götür dedim o da sesini çıkarmadi.ben aileme haber vermedim bu olayda seninki kadar agir bi olay degildi.ve halen eşimin ailesine gittiğimde arasıra laf cakarlar ana benim eşim de GİK yok.sadece tek dediği istemiyorsan gelme niyetleri kötü değil gibi falan laflar eder.onun dışında eşim çok iyi bi insandır karışık anlattım biraz ana bu senin olayını okuyunca sinirlerin tepeye çıktı. Devam edersen bile aileyle sakin görüşme. Esin senin ailenin yanına gelip Özür dilemeden barışma. Ana sonu pek Hayır görünmüyor bu işin. Ailesine karşı pasif olan erkeklerden gıcık alıyorum herkes haddini bilmeli yaaa.

Bazıları sonra pişman olma fln diyor ama bugün dilekçe vermeyi düşünüyorum

aynı seyleri abimde söylüyor. Aptallık etme git ver dilekçeni diyor
abin hakli sana dil uzatirlarken seni savunmayan es onlara dil uzattiginda eminim ailesini savunur.insan hic olmazsa onlar adina ozur dilerim der yok hicbiri.baskasinin karisinin ezmesine goz yuman kocadan hayir gelmez.kendi seni ezdiginde de hic kendinde hata bulmaz.basta vazgecmek daha kolaydir..

Sakın geri dönme
Sağlam bir avukat bul tazminat davanı da aç
Gece yarısı yataktan insan kaldırıp göndermek neymiş anlasınlar

Canım çok geçmiş olsun. Ezikliklerini kamufle etmeye çalışmış lar.

Gecenin köründe yeni evli halimizle yatağımızdan kaldırılacaz, bana hakaretler edilecek, eşim ses çıkarmayacak
Ben abimi arayıp gideceğim, eşim izleyecek...

O gün eşimle evliliğimin son günü olur, net söylüyorum.
Terbiyesiz insanlarmış, keşke daha önce farkedilseydi ama nasip. Şimdi beterin beteri var deyip kısa yoldan dönmek lazım, göz ucuyla bile arkaya bakmam ben olsam
Benimde son günü oldu sanırım verdim dilekçeyi

Back