- 2 Haziran 2016
- 159
- 94
- 13
Ahh ah kıyamadım size.. Çok üzüldüm. En mutlu olmanız gereken zaman. Bende neredeyse eşimle hic evlilik yasayamadan ailesinin ve eşimin(ex) böyle bi saçmalığı yüzünden cok erken bitirdim. Seni cok iyi anlıyorum. Ne kadar şokta olabileceğini biliyorum. Beyninin kalbinin ne kadar uyuşmuş olabileceğini anlıyorum.Sadece utancımdan yapamıyorum cesaret edemiyorum o kadar çıkmazdayım ki
Hemen dilekçeni ver bence. O aile 1 ay sonra olsun 1 yıl sonra olsun 5 yıl sonra olsun boşa bu kızı dese eşinide ikna ederler bunuda yaparlar gibi geliyor.
Terbiyesizler ahlaksızlar. Gencecik yeni evli kızcagızı üzmenin böyle bi hareket yapmanın ne anlamı var. Sen istermiydin birinin düğününü rezil etmesini. En cok sen istemezdin başta. O senin en güzel özel günün olmalıydı. eşin olacak adamda adam değilmiş. Ne diyonuz bu saatte ne hakla uyandırıyosunuz bu kızmı olay cıkarda düğünde derdi. Yada hicbişey demezdi seni arabaya attıgı gibi evimize gidiyoruz der restini çekerdi onlara. Pislikler.
Sıkma canını dicem ama olmayacak biliyorum ben sana hic kıyamadım. Zararın neresinden dönersen kar bunu unutma