• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrr yardımmmmmm

ya ben zaten ailesiyle tartışsın fln demek istemiyorum ama en azından Bi durun ya n'oluyor yeri mi Zaman'ı mi yada geldi geçti vs diyip onları yatıştıramaz mıydı bilemiyorum
tabiki yatıştırmalıydı cnm.
bi gariplik var bunlarda ama ne.
eşin daha ilk gündens enden vazgeçecekmiş maden niye evlenmiş senle.
çok saçma bir durumun içindesiniz.
eşin niye sürekli ben halletcemd eyip duruyor.
ne yaşandı ne oldu da halledecek.
sadece düğündeki mevzu ise o her düğünde olur.
ee nedir halledeceği.
cidden hepsi ruh hastası mı ki bunalrın

Allah yardımcın olsun çok üzücü bi durum. Ne biçim insanlarmis onlar ya ben olsam bende arardim biri gelsi beni alsin diye. Bide kv k.peder olcaklar büyük onlar sonuçta bir sıkıntı varsa sabahı beklersin dersin kızım böyle böyle neyse dertleri işte sonra konuşulur düzeltilir ne bu mağara insanları gibi hiç sevmem. Ama şu var eminim eşinde uzgundur ailesinin yaptığı karsisinda senin ailene karşı mahcup olmuş onun içinde çok zor onunla konusmalisin bence.

ya ben zaten ailesiyle tartışsın fln demek istemiyorum ama en azından Bi durun ya n'oluyor yeri mi Zaman'ı mi yada geldi geçti vs diyip onları yatıştıramaz mıydı bilemiyorum
ee tabi ki yani.noluyor bu saatte anne baba gece gece ateş mi aldınız siz diyememiş.evlerinde yeni gelin var ne olmuş ne yaşanmış olursa olsun evdeki misafir kıza kalk bakalım diyip azarlamak.Ay çok garibime gitti çok çok iyi düşün eşinin net tavrını görmeden de sakın sakın barışma derim.

Çok acı bir başlangıç olmuş, üzüldüm senin adına...
Keşke evlenmeden önce çiftleri ve aileleri bir takım sınavlardan geçirseler... Eşin baştan tavrını koymadıysa peşinden gelip düzeltmeye çalışmadıysa o eşten bi cacık olmaz.
Keske. Eşimi seviyorum ama gerçekten yaşadığım normal Bi durum degil. Ailem de beni gaza getirmemek için susuyor biz bitir deriz bitirir ama sonra üzülür kendi karar versin diyorlar. ama abimle konuştuğumuzda gerçek düşüncelerini öğreniyorum. Hepsi bitirmemden yana.

Böyle bir olayi Allah göstermesin kimseye ama başıma gelmiş olsa sanirim suçlu gibi kaçar gibi gitmezdim.
Ben her seyi ne olursa olsun direk yuzune derim herkesin.
Giderdim evlerine bir guzel rezil ederdim. Hatta o an ederdim de gecmis artık.
Sen kimsin derdim o adamla kadina sen benim odama girip beni kaldırıp bu laflaru diyecek cesareti nerden buldun diye konusmasina bile izin vermeden rezil ederdim herkese.
O eş de baktim bir sey yapmiyor çıkarie yuzugu verirdim eline alir cantami çıkardım.
Sonra gorsunler bakalim bir insanin serefi ile oynayip dugun sonrasi boyle yapmak kaca patlicak onlara. Mahkemeler kadindan yana.

Böyle bir olayi Allah göstermesin kimseye ama başıma gelmiş olsa sanirim suçlu gibi kaçar gibi gitmezdim.
Sen kimsin derdim o adamla kadina sen benim odama girip beni kaldırıp bu laflaru diyecek cesareti nerden buldun diye konusmasina bile izin vermeden rezil ederdim herkese.
O eş de baktim bir sey yapmiyor çıkarie yuzugu verirdim eline alir cantami çıkardım.
Sonra gorsunler bakalim bir insanin serefi ile oynayip dugun sonrasi boyle yapmak kaca patlicak onlara. Mahkemeler kadindan yana.

Cevap verdim ama Bi yere kadar. Ordan çıkmaktan başka seçeceğim yoktu. Çok çaresiz hissettim kendimi. Çünkü alttan alınacak tarafı yoktu

Eşiniz bu saatten sonra halletse bile (neyi halledecekse artık) anlamı olmaz. Önemli olan onların yanında sizi savunmasıydı. Umarım sizin için hayırlı olan yolu seçersiniz. Fazlasıyla hadsizler eşinizin ailesi. Bu saatten sonra eski tadı olurmu eşinizle ilişkinizin bilmiyorum.

biraz tuaf geldı anlattıklarınız ??? siz mi kavga çıksın ıstedınız kendını bılmez o kışı ne yaptı??

Benim anlamadigim neden yattıktan sonra gece kaldiriyorlar önce nerdeler?eşinizde pasif birisi hence insan nasıl olurda esine laf soyletir gitmesine gece izin verir.adam olmaz bole erkkler değişmez de .hayırlısı olsun sizin icin

Benim anlamadigim neden yattıktan sonra gece kaldiriyorlar önce nerdeler?eşinizde pasif birisi hence insan nasıl olurda esine laf soyletir gitmesine gece izin verir.adam olmaz bole erkkler değişmez de .hayırlısı olsun sizin icin
Gitmeme izin vermedi aslında. Şöyle oldu beni götür dedim götürmedi abimi aradım ilk uçak 7 de. Beste çıktım evden oda benimle 3 saat arabada bekledik ben ağladım o bekledi. Ya anlattıklarım hep eksik gibi kopuk kopuk görünüyor farkındayım ama olay tam olarak bu

Gitmeme izin vermedi aslında. Şöyle oldu beni götür dedim götürmedi abimi aradım ilk uçak 7 de. Beste çıktım evden oda benimle 3 saat arabada bekledik ben ağladım o bekledi. Ya anlattıklarım hep eksik gibi kopuk kopuk görünüyor farkındayım ama olay tam olarak bu
peki o bekleme sırasında başbaşayken bir açıklama yapmadı mı sana?öyle sustu oturdu mu ??

biraz tuaf geldı anlattıklarınız ??? siz mi kavga çıksın ıstedınız kendını bılmez o kışı ne yaptı??
Beynim uyuşmuş durumda. Düğünde kavga çıkaran bizim misafirlerimizden biriydi ama benle ailemle 1.derece akrabamla ilgisi yoktu zaten bizde o kişiye kızdık. Ayrıca çok olaylı Bi kavgada değildi. Kameramanla Bi sürtüşme

Var bunda bi iş ? Daha bize anlatmadığın şeyler var sanki...
Yoksa düğünde ahmağın biri olay çıkardı diye seni kimsenin suçlamaya hakkı yokki..
Ailen seni sevmiyor nasıl diyebilirler bu konuyla ne alakası var anlayamadım?
Seni gecenin 4 ünde eşinin koynunda uyurken nasıl sorguya çektiler anlayamadım?
O arada eşin uyku sersemiydi herhalde ki nolduğununtam olarak idrak edememiş seni savunamamış... Ama sonrada senin abinle gitmene göz yummuş ne biçim adammış bu böyle?
Yazının başında maddi durumlardan bahsetmişsin. Senin ailenin durumu eşine göre daha iyi her konuda size destek oldu ama kv kp görümce bizi rezil ettiniz biz ELİTİZ nasıl diyebiliyo anlayamadım?
Gerçekten çoğu şeyleri kopuk anlatmışsın eksik kalmış yapboz gibi olmuş konu..

Var bunda bi iş ? Daha bize anlatmadığın şeyler var sanki...
Yoksa düğünde ahmağın biri olay çıkardı diye seni kimsenin suçlamaya hakkı yokki..
Ailen seni sevmiyor nasıl diyebilirler bu konuyla ne alakası var anlayamadım?
Seni gecenin 4 ünde eşinin koynunda uyurken nasıl sorguya çektiler anlayamadım?
O arada eşin uyku sersemiydi herhalde ki nolduğununtam olarak idrak edememiş seni savunamamış... Ama sonrada senin abinle gitmene göz yummuş ne biçim adammış bu böyle?
Yazının başında maddi durumlardan bahsetmişsin. Senin ailenin durumu eşine göre daha iyi her konuda size destek oldu ama kv kp görümce bizi rezil ettiniz biz ELİTİZ nasıl diyebiliyo anlayamadım?
Gerçekten çoğu şeyleri kopuk anlatmışsın eksik kalmış yapboz gibi olmuş konu..
İnanın ki durum tam olarak bu. Siz kendi düğününüzü orada dört dörtlük yaptınız bu düğünde bilerek kavga çıkarttınız bilerek fazla takı taktınız vs tarzı seyler söylendi

Back