• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardımcı olun.

Çok sağol cevabın için 🙏🙏
Şimdi ben gebelik düşündüğüm için açıkcası hemen banyo yapmıyorum sabaha kalıyor banyo olayı.Öylece yatıyorum sabaha kadar 🙈 Bu yakıyı ilişkiden hemen sonra mı takmak gerekiyor, sabaha abdest aldıktan sonra taksam olmaz mı ?Diğer yakını da yumurtlama öncesi yaptın sanırım , kaç gün kaldı ? Çıkardığında da ilişki oldu öyle mi ? Çok soru sorduysam hakkını helal et 🙏😇
olur nasıl istiyorsan ama çok geçirme vakti. yakı bandı yapıştığı yeri çok ısıtan bişiy ben ikinci günün akşamı çıkarttım. ama yardım al tek çıkaramazsın. ısı kayboluyor iki güne. inşallah rabbim nasip eder :KK36: :anneadayı:

kızlar çok moralim bozuldu ne heyecanla gittim ne şekilde döndüm. doktor ilk kan testi değerime bakıp ultrasona bakmadı. ben bi daha kan vermemiştim keşke verseydim ama sağlık ocakları yapmıyor kadın doğuma yönlendiriyor. çok sinir oldum ya. Yarın tekrar gitcem inş görürüm artık.

kızlar çok moralim bozuldu ne heyecanla gittim ne şekilde döndüm. doktor ilk kan testi değerime bakıp ultrasona bakmadı. ben bi daha kan vermemiştim keşke verseydim ama sağlık ocakları yapmıyor kadın doğuma yönlendiriyor. çok sinir oldum ya. Yarın tekrar gitcem inş görürüm artık.
Neden bakmadı canım?

Ben bi kez kan testi verdim tekrar vermedim. Taa 13 gün önceki değerim 19du. Doktor düşük buldu tekrar beta istedi yarın bakcak inş.
Anladım canım, aslında değerin gün aşırı 2 kat artması gerekiyormuş belki bir kere daha kanda yaptırsan daha iyi olabilirdi.Artık kısmet üzme kendini yarın güzel sonuçlar alırsın inşallah 🥰🤲🏻🙏 kese kalp atışı 🧿🧿

Anladım canım, aslında değerin gün aşırı 2 kat artması gerekiyormuş belki bir kere daha kanda yaptırsan daha iyi olabilirdi.Artık kısmet üzme kendini yarın güzel sonuçlar alırsın inşallah 🥰🤲🏻🙏 kese kalp atışı 🧿🧿
İnş zaten kan tahlili verdim yarın sonuçlar için gitcem inş ultrasonada bakar.

Canimm hiç üzülme bak hamilesin inanabiliyor musun ne kadar güzel inşaallah değerin de artar ilk değerden sonra bikac kez bile yapiliyo zaten bhcg üzülme :)))
biliyorum canımda. ben hastaneye beta hcg için gitmiyorum. onu basit yerlerde bile yaptırırım. benim amacım ultrasona girmek. eltim bi kere test yaptı 99 çıktı. sonra direk ultrasona girdiğinde keseyi gördü.

biliyorum canımda. ben hastaneye beta hcg için gitmiyorum. onu basit yerlerde bile yaptırırım. benim amacım ultrasona girmek. eltim bi kere test yaptı 99 çıktı. sonra direk ultrasona girdiğinde keseyi gördü.
Canım minik ya görünmez şimdi belki ultrason beşinci altıncı haftada dyorlar

Merhabalar, ben 9 aydır gebelik hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Her ay belirti testler derken hep hüsrana uğradım ancak bu akşam bana bir süpriz oldu. Hayal gördüğümü sandım ama eşimde eltimde gördü. Adetime 4 gün var ve test yaptım. Çok silik çıktı ama hemen çıktı. Birde siz bakın görebilcek misiniz yarın tekrar yapcam.

Not; ikinci resim bir sonra ki günün testi.
Ben gördüm bende de aynı olmuştu beta değeri düşük olunca çizgide silik çıkar sabırlı olun ve tekrar deneyin 😊

Eklentiler

• IMG-20201207-WA0000.webp
    IMG-20201207-WA0000.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 47
Benim test şimdi böyle 😉
Canım okudum bütün yazıları hayırlı olsun bu arada bende pcosum ve adetim bitince 7.günü yumurtlama gördüm testle bugün 15.günü yine meraktan test yaptım pik mi sence

Eklentiler

• C7C8FA52-008D-4363-A13F-18CF25FC8B6F.webp
    C7C8FA52-008D-4363-A13F-18CF25FC8B6F.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
Canım okudum bütün yazıları hayırlı olsun bu arada bende pcosum ve adetim bitince 7.günü yumurtlama gördüm testle bugün 15.günü yine meraktan test yaptım pik mi sence
Canım teşekkür ederim ama ben ovü testlerinden pek anlamam fakat bu çizgiler yanılmıyorsam bir iki güne çatlar işareti. Emin olmak için bilen birine sor tatlım ama şuna emimin. Bu günleri iyi değerlendirin. Tam doğurganlıktasın.

Canım teşekkür ederim ama ben ovü testlerinden pek anlamam fakat bu çizgiler yanılmıyorsam bir iki güne çatlar işareti. Emin olmak için bilen birine sor tatlım ama şuna emimin. Bu günleri iyi değerlendirin. Tam doğurganlıktasın.
Değerlendirdim cabım inşalalh tutar
Senin yarın mı test sonucun tekrarı çıkyoor

Back