- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Evet ben o testinizi gormedim geri geri gelip bastan okudum yorumlari o sekilde gordumAynen bayan dünküne yorum yapmış, bende de akıl kalmadı heyecandan kadına ayıp ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben o testinizi gormedim geri geri gelip bastan okudum yorumlari o sekilde gordumAynen bayan dünküne yorum yapmış, bende de akıl kalmadı heyecandan kadına ayıp ettim.
Doğrudur, ben dünkü testi buraya attığımı bile unuttum sonra aklıma geldi bi anda.Bn gormedim sonradan gordum anlamiyomusunuz pardon konu sahibi snmisin sanki sanamı dustu savunmak
Bn gormedim sonradan gordum anlamiyomusunuz pardon konu sahibi snmisin sanki sanamı dustu
Doğrudur, ben dünkü testi buraya attığımı bile unuttum sonra
Simdi sira bana geldiDoğrudur, ben dünkü testi buraya attığımı bile unuttum sonra aklıma geldi bi anda.
Ben onu dün yaptım, negatif dediğinize. Aslında fotoda gözükmüyor ama normalde görünüyordu. Bugünde erken gebelik testi yapınca yanılmadığımı kanıtlamak için tekrar foto attım.Evet ben o testinizi gormedim geri geri gelip bastan okudum yorumlari o sekilde gordum
Erken gebelik testiniz pozitifBen onu dün yaptım, negatif dediğinize. Aslında fotoda gözükmüyor ama normalde görünüyordu. Bugünde erken gebelik testi yapınca yanılmadığımı kanıtlamak için tekrar foto attım.
Evet, yarın kan vericem. Daha adet olmadım ama sabredemiyorum.Erken gebelik testiniz pozitif
Kc gununuz vrEvet, yarın kan vericem. Daha adet olmadım ama sabredemiyorum.
Açıkçası bilmiyorum. Geçtiğimiz iki ay üst üste gecikmeli geldi. Son adetim 30 ekimdi. Yani bu ayda öyle olcak olsaydı üç gün işte.Kc gununuz vr
Adet belirtiniz vrmiAçıkçası bilmiyorum. Geçtiğimiz iki ay üst üste gecikmeli geldi. Son adetim 30 ekimdi. Yani bu ayda öyle olcak olsaydı üç gün işte.
HayırAdet belirtiniz vrmi
Kan sonucunuzu paylasin merakettim insallah gbesinizdir bnim bazi adet belirtilerim vr okdr siddetli dgil her ayki gbi adetime 3 4 gun vr ama test yapmaya cesaretim yok korkuyorum pozitifi gormekten
Pozitif çıkmasını istemiyor musunuz?Kan sonucunuzu paylasin merakettim insallah gbesinizdir bnim bazi adet belirtilerim vr okdr siddetli dgil her ayki gbi adetime 3 4 gun vr ama test yapmaya cesaretim yok korkuyorum pozitifi gormekten
Pardon sen bni anla kiz iste negatifiPozitif çıkmasını istemiyor musunuz?
Anladım canım. Ama her bayanın belirtileri farklı bak inan bana. Ben aylarca kusmalar bulantılar bilmem neler yaşadım hep negatifti. Bu ay içime şüphe düşüren belirti, durup dururken bi anda belimde feci bir kitlenme oldu iki büklüm oldum dikelemedim aynı anda kasıklarım ağrıdı. Sonra ki günler sağ kasığımda batmalar oluyordu şüphelenip test yaptım çıktı. Şimdi yine kasıklarımda ağrı var ama böyle adet olcam demekten daha fazlası tuhaf. Sanki baloncuklar patlıyo içerde bişiler tepişiyo öyle.Pardon sen bni anla kiz iste negatifi![]()
Demem o ki akışına bırak o kendini belli ediyor zaten. Bırak oluruna inan bana o zaman oluyor.Pardon sen bni anla kiz iste negatifi![]()
Yni snce test ypimmiDemem o ki akışına bırak o kendini belli ediyor zaten. Bırak oluruna inan bana o zaman oluyor.
ay bunu duymak için çok bekledim Allah olmayanlarada versin.Yavaş hamilesin stres yok
Allahtan bende ilk teste göre yorum yapmadım![]()
Belirtin varsa yap canım ve şüphenYni snce test ypimmi