- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Yumurtlayali 13 gun olmus daha .Genelde 3 4gun kala yapilanlarda sonucun dogru olma olasiligi yuksek oluyo bende bi sansimi deniyim dedim ama olmadi bu ayda sanirim 13kasimda yumurtladim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlayali 13 gun olmus daha .Genelde 3 4gun kala yapilanlarda sonucun dogru olma olasiligi yuksek oluyo bende bi sansimi deniyim dedim ama olmadi bu ayda sanirim 13kasimda yumurtladim
doğrudur tatlım inan biliyorum bunları, ama dayanamıyor insan işte. inşallah vardır ve bişiy olmaz. rabbim sanada tez vakitte nasip etsin.Erken yapmissin gulum .adetleriniz gecmeden ne umitlenin, nede umitsizlige kapilin. Erken gebelik testinde silikler bile sonra dan yukselmeyebiliyor. Kimyasali ogrenmek hicde isimize yaramiyor uzulmekten baska
Canım ben silik de olsa bir çizgi göremedim.. Ama zaten 4 gün varmış adetine.. Belki resimden görünmüyor bilmiyorum ama yarın tekrar bi yap at resmi bakalımMerhabalar, ben 9 aydır gebelik hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Her ay belirti testler derken hep hüsrana uğradım ancak bu akşam bana bir süpriz oldu. Hayal gördüğümü sandım ama eşimde eltimde gördü. Adetime 4 gün var ve test yaptım. Çok silik çıktı ama hemen çıktı. Birde siz bakın görebilcek misiniz yarın tekrar yapcam.
resimden gözükmüyor doğru ama normalde bakınca gözüküyor tekrar yapıcam inş hayırlısıyla çıkarCanım ben silik de olsa bir çizgi göremedim.. Ama zaten 4 gün varmış adetine.. Belki resimden görünmüyor bilmiyorum ama yarın tekrar bi yap at resmi bakalıminşallah kalbine göre olur
![]()
Amin gulum insaallah vardir insaallahdoğrudur tatlım inan biliyorum bunları, ama dayanamıyor insan işte. inşallah vardır ve bişiy olmaz. rabbim sanada tez vakitte nasip etsin.
benim 2 aydır adetlerim gecikmeli geliyordu. Son adetim 4 gün sürdü bittiği gün eşimle birlikte olduk sonra yakı attım iki kez aralıklı günlerle. Sonra iki gün önce bir anda feci bir bel ağrısı yaşadım zaten kasıklarım ara ara ağrılar oluyordu. Son günlerde de uykumu alamamaya ve sık aralıkla feci acıkmaya başladım. Tam beş kilo almışım. Birde kasıklarımda batma olunca içime bişiy doğdu ama pek umudum yoktu. Eşime hadi test alalım dedim aldım yaptım. Gözlerime inanamadım. Hemen eşime gösterdim hatta eltimede gittim evet var ama çok silik dediler. Oturdum ağladım elim ayağım titredi. Rabbim bunca zamanki bekleyişimden sonra yüreğime damla kadarcık olsada umut bahşetti ya, eminim ki devamını da getirir. Rabbim büyüktür onun her şeye gücü yeter. İnşallah seninde yüzünü güldürür.Amin gulum insaallah vardir insaallahBen pazartesi gonalf e basladim.Cuma dr kontrolu var.2kere hayal kirikligi yasamamak icin ben yapmiyorum erken test.
![]()
Cok sagol melegim.benim 2 aydır adetlerim gecikmeli geliyordu. Son adetim 4 gün sürdü bittiği gün eşimle birlikte olduk sonra yakı attım iki kez aralıklı günlerle. Sonra iki gün önce bir anda feci bir bel ağrısı yaşadım zaten kasıklarım ara ara ağrılar oluyordu. Son günlerde de uykumu alamamaya ve sık aralıkla feci acıkmaya başladım. Tam beş kilo almışım. Birde kasıklarımda batma olunca içime bişiy doğdu ama pek umudum yoktu. Eşime hadi test alalım dedim aldım yaptım. Gözlerime inanamadım. Hemen eşime gösterdim hatta eltimede gittim evet var ama çok silik dediler. Oturdum ağladım elim ayağım titredi. Rabbim bunca zamanki bekleyişimden sonra yüreğime damla kadarcık olsada umut bahşetti ya, eminim ki devamını da getirir. Rabbim büyüktür onun her şeye gücü yeter. İnşallah seninde yüzünü güldürür.
yani düne göre pek fark yok ama yinede atıcam adet gecince tekrar yaparım.Cok sagol melegim.insaallah. Yarin giderek koyulasan test olsun insaallah. DUALARIM SENINLE ❣
Bence hamile olsaydiniz ve dun bizim goremedigimiz bir silik cizgi pozitif cizgisi olsaydi (bence testin cizgisini goruyorsunuz) su anda daha belirgin bir cizgi olmaliydi. Hem sabah idrari hem de 1 gun daha gecmis oluyor. Bos yere umitlenip sonradan uzulmemeniz icin soyluyorum bunlariyani düne göre pek fark yok ama yinede atıcam adet gecince tekrar yaparım.
O yüzden hanımefendi bende adetimin geçmesini bekleyeceğim. Üzülmeye alıştım merak etmeyin. Ama şöyle bir durum da var, kaset testler adet öncesi çok algılamayabiliyor tabi her bayanda durum farklı. benim dün yaptığım testin üstünden tam olarak yirmi dört saat geçmedi. Ama hakkınız var en iyisi beklemek. Daha sağlıklı sonuç alırım.Bence hamile olsaydiniz ve dun bizim goremedigimiz bir silik cizgi pozitif cizgisi olsaydi (bence testin cizgisini goruyorsunuz) su anda daha belirgin bir cizgi olmaliydi. Hem sabah idrari hem de 1 gun daha gecmis oluyor. Bos yere umitlenip sonradan uzulmemeniz icin soyluyorum bunlari
şimdi görüyor musunuz hanım efendi?Bence hamile olsaydiniz ve dun bizim goremedigimiz bir silik cizgi pozitif cizgisi olsaydi (bence testin cizgisini goruyorsunuz) su anda daha belirgin bir cizgi olmaliydi. Hem sabah idrari hem de 1 gun daha gecmis oluyor. Bos yere umitlenip sonradan uzulmemeniz icin soyluyorum bunlari
Bak bakalım şimdiCok sagol melegim.insaallah. Yarin giderek koyulasan test olsun insaallah. DUALARIM SENINLE ❣
Gözün Aydın canım hamilesin yarın hemen kan ver muhtemelen üç haftalık rabbim gönlüne göre versinBak bakalım şimdi![]()
teşekkür ederim canımGözün Aydın canım hamilesin yarın hemen kan ver muhtemelen üç haftalık rabbim gönlüne göre versin
Onca hamilelik testinden sonra biraz tecrübe kazandık bizde, sadece emici uca idrar değdi zaten akan idrara tutmadım normal kapta toplayıp öyle test yaptım ilk beş dakikada çıkan sonuç bu. Ama hala şüpheniz varsa yarın kan vercem sonucu buraya yazcam.2.çizgiye sıvı değdiği için hep hafif renkleniyor yinede tekrar yapın.
Deryagnay,Bak bakalım şimdi![]()
2.çizgiye sıvı değdiği için hep hafif renkleniyor