bebek yerleşiyordur.İnşallah canım ya valla kahve leke geliyor hala
Valla umud etmiyorum ama inşallah dediğin gibi olurbebek yerleşiyordur.
Adet oldum canım klomen başladım bugünbebek yerleşiyordur.
Aaa gerçekten miAdet oldum canım klomen başladım bugün
Hadi gözün Aydın canım sağlıkla ilerlesinAaa gerçekten miçok üzüldüm. Çok geçmiş olsun kimyasal geçiriyorsun galiba. Sakın üzülme hayırlısıyla öteki gebeliğin daha sağlıkla olur inşallah. Bende bugün ultrasona gittim. Kese oluşmuş. 6 haftalık dedi doktor folik asit verdi. Sana da tavsiye ederim, folik asit kullanmaya başla hamile kalmana vesile olur.
Teşekkürler canım. Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda inş. FolidaysM yazdı bana doktor ama çok pahalıydı alamadım. Eşimin tanıdıktı eczacı arkadaş folic trio verdi onu kullancam.Hadi gözün Aydın canım sağlıkla ilerlesin
Bilmiyorum valla kimyasal mı yoksa geçen ay 3 gün adet gördüm onun yerinimi erken tamamlıyor bilemedim
Folik asit ne marka kullanıyor benim folbiol
anladım canım iyi o zaman ben bendekini kullanayımTeşekkürler canım. Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda inş. FolidaysM yazdı bana doktor ama çok pahalıydı alamadım. Eşimin tanıdıktı eczacı arkadaş folic trio verdi onu kullancam.
Gözü aydın maşallahAaa gerçekten miçok üzüldüm. Çok geçmiş olsun kimyasal geçiriyorsun galiba. Sakın üzülme hayırlısıyla öteki gebeliğin daha sağlıkla olur inşallah. Bende bugün ultrasona gittim. Kese oluşmuş. 6 haftalık dedi doktor folik asit verdi. Sana da tavsiye ederim, folik asit kullanmaya başla hamile kalmana vesile olur.
Benim 7 aralik 95 cikti bakti göremedi.9 Aralık 264 cikti doktora göstermedim.doktor cok erken öğrendin sen az bekle benim.bat 5 aralıktaydi.sen böyle yaparsan 1 ay boyunca hep gelirsin dedi 10 gun sonra gel dedi. Kese oyle hemen gözükmüyor ufacık değerlerdebiliyorum canımda. ben hastaneye beta hcg için gitmiyorum. onu basit yerlerde bile yaptırırım. benim amacım ultrasona girmek. eltim bi kere test yaptı 99 çıktı. sonra direk ultrasona girdiğinde keseyi gördü.
normal karından mı bakıldı? baya küçük çok yeni olmalı.Çok sabırsızım çokk
Aynen canım. Adetin bi on gün geçsin bekle ben 3607 değerle gittim tabi dahada artmıştır o zaman. Sabırlı ol, biliyorum heyecanlısın ama boşu boşuna riske atma kendinide bebeğinide bu zamanda.Benim 7 aralik 95 cikti bakti göremedi.9 Aralık 264 cikti doktora göstermedim.doktor cok erken öğrendin sen az bekle benim.bat 5 aralıktaydi.sen böyle yaparsan 1 ay boyunca hep gelirsin dedi 10 gun sonra gel dedi. Kese oyle hemen gözükmüyor ufacık değerlerde
Canım devletin ultroson cihazları yakınlaştırıp çekmiyor karından baktı kızımda aynı mm de iken iki katı görünüyor 4mm kese senikine baktın mı ultrason kağıdında kaç mm geçi senin bi tık fazla benden gününnormal karından mı bakıldı? baya küçük çok yeni olmalı.
Seninle aynıyız benimde 5aralık batBenim 7 aralik 95 cikti bakti göremedi.9 Aralık 264 cikti doktora göstermedim.doktor cok erken öğrendin sen az bekle benim.bat 5 aralıktaydi.sen böyle yaparsan 1 ay boyunca hep gelirsin dedi 10 gun sonra gel dedi. Kese oyle hemen gözükmüyor ufacık değerlerde
doktor beredeyse 1 cm dedi cnm. Öyle kalmış aklımda ama benimki de küçük büyük değil o kadar bebek bile görünmedi. Cumartesi bakalım nolcak.Canım devletin ultroson cihazları yakınlaştırıp çekmiyor karından baktı kızımda aynı mm de iken iki katı görünüyor 4mm kese senikine baktın mı ultrason kağıdında kaç mm geçi senin bi tık fazla benden günün
Beta kac cikti senin canimSeninle aynıyız benimde 5aralık bat
Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandımdoktor beredeyse 1 cm dedi cnm. Öyle kalmış aklımda ama benimki de küçük büyük değil o kadar bebek bile görünmedi. Cumartesi bakalım nolcak.
Her gün tekrarla canim.bende de öyle olmustu takip et bakalım.insallah hamilesindirMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Gebemiydin pekicanım takip ettikten sonraHer gün tekrarla canim.bende de öyle olmustu takip et bakalım.insallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?