Nolur yardımcı olun.

Adet oldum canım klomen başladım bugün
Aaa gerçekten mi çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun kimyasal geçiriyorsun galiba. Sakın üzülme hayırlısıyla öteki gebeliğin daha sağlıkla olur inşallah. Bende bugün ultrasona gittim. Kese oluşmuş. 6 haftalık dedi doktor folik asit verdi. Sana da tavsiye ederim, folik asit kullanmaya başla hamile kalmana vesile olur.

Eklentiler

• 16076821895001307540690169762397.webp
    17 KB · Görüntüleme: 38
Hadi gözün Aydın canım sağlıkla ilerlesin
Bilmiyorum valla kimyasal mı yoksa geçen ay 3 gün adet gördüm onun yerinimi erken tamamlıyor bilemedim
Folik asit ne marka kullanıyor benim folbiol

Hadi gözün Aydın canım sağlıkla ilerlesin
Bilmiyorum valla kimyasal mı yoksa geçen ay 3 gün adet gördüm onun yerinimi erken tamamlıyor bilemedim
Folik asit ne marka kullanıyor benim folbiol
Teşekkürler canım. Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda inş. FolidaysM yazdı bana doktor ama çok pahalıydı alamadım. Eşimin tanıdıktı eczacı arkadaş folic trio verdi onu kullancam.

Gözü aydın maşallah bende bu gün şükür minnak kesemizi gördüm

biliyorum canımda. ben hastaneye beta hcg için gitmiyorum. onu basit yerlerde bile yaptırırım. benim amacım ultrasona girmek. eltim bi kere test yaptı 99 çıktı. sonra direk ultrasona girdiğinde keseyi gördü.
Benim 7 aralik 95 cikti bakti göremedi.9 Aralık 264 cikti doktora göstermedim.doktor cok erken öğrendin sen az bekle benim.bat 5 aralıktaydi.sen böyle yaparsan 1 ay boyunca hep gelirsin dedi 10 gun sonra gel dedi. Kese oyle hemen gözükmüyor ufacık değerlerde

Aynen canım. Adetin bi on gün geçsin bekle ben 3607 değerle gittim tabi dahada artmıştır o zaman. Sabırlı ol, biliyorum heyecanlısın ama boşu boşuna riske atma kendinide bebeğinide bu zamanda.

normal karından mı bakıldı? baya küçük çok yeni olmalı.
Canım devletin ultroson cihazları yakınlaştırıp çekmiyor karından baktı kızımda aynı mm de iken iki katı görünüyor 4mm kese senikine baktın mı ultrason kağıdında kaç mm geçi senin bi tık fazla benden günün

Seninle aynıyız benimde 5aralık bat

doktor beredeyse 1 cm dedi cnm. Öyle kalmış aklımda ama benimki de küçük büyük değil o kadar bebek bile görünmedi. Cumartesi bakalım nolcak.

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 7B048168-15CA-4336-8C91-33F960474808.webp
    57 KB · Görüntüleme: 29
  • FFEAB701-94DB-45E7-9C53-8A32A82CA933.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 26
doktor beredeyse 1 cm dedi cnm. Öyle kalmış aklımda ama benimki de küçük büyük değil o kadar bebek bile görünmedi. Cumartesi bakalım nolcak.
Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 7F603F18-D2CA-4298-9CDD-AF805A721E20.webp
    57 KB · Görüntüleme: 28
  • C5DD14F3-F830-4ACB-A181-9AE95E225BCE.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 30
Her gün tekrarla canim.bende de öyle olmustu takip et bakalım.insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…