- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Sonucun nasılEvet ama gece e nabızdanda görebilcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun nasılEvet ama gece e nabızdanda görebilcem
çıkmadı göremedimSonucun nasıl
Hım çıkar bugün mutlakaçıkmadı göremedim![]()
Beta hcg 13 gün önce 19 idi. şuanda 3607Hım çıkar bugün mutlaka
Maşşllah gözün Aydın canım bakalım benim bu lekem neye alametBeta hcg 13 gün önce 19 idi. şuanda 3607
inş sende hayırlı haber alırsın canım.Maşşllah gözün Aydın canım bakalım benim bu lekem neye alamet
Amin ya umudum pek yokinş sende hayırlı haber alırsın canım.
Gölge gibi çok silik şu an gözükmeyebilir bak canıminş sende hayırlı haber alırsın canım.
Aaaa gördüm gördüm. Adetine kaç gün var canım? Vallahi gördüm, hemen çıktıysa hadi gözün aydınGölge gibi çok silik şu an gözükmeyebilir bak canım
11 gün bide yarın sabah yaparımAaaa gördüm gördüm. Adetine kaç gün var canım? Vallahi gördüm, hemen çıktıysa hadi gözün aydın![]()
![]()
ooo baya varmış ya ne bu erken gebelik testi mi?11 gün bide yarın sabah yaparım
Mrb hayırlı uğurlu olsun yakın tarihlerimiz sizinle keseyi gördünüz mü bu günooo baya varmış ya ne bu erken gebelik testi mi?
Yok malesef. Dün gittim görmek için doktor ilk beta hcgimi düşük bulunca bakmadı tekrar beta istedi. Bende bugün gitmedim ultrasona ayrı tarih veriyor diye. Sadece sonuçlara internetten baktım 3607 idi. Özele gitcem.Mrb hayırlı uğurlu olsun yakın tarihlerimiz sizinle keseyi gördünüz mü bu gün
öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok malesef. Dün gittim görmek için doktor ilk beta hcgimi düşük bulunca bakmadı tekrar beta istedi. Bende bugün gitmedim ultrasona ayrı tarih veriyor diye. Sadece sonuçlara internetten baktım 3607 idi. Özele gitcem.
Yok normal canımooo baya varmış ya ne bu erken gebelik testi mi?
teşekkür ederim. sizde sağlıkla bebeğinize kucağınıza alırsın inş. burda devletlerde iyi yer varda ben kötüsüne düştüm işte.öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinözele gitmekle en iyisini yaparsın derim. Hakkında hayırlısı olsun
Yerleşme kanaması o canım. Baya erken döllenmiş. Adetten sonra gebe kalmışsın galiba. Bir kaç gün bekle sabret yine yap. Hakkında hayırlısı olsun.Yok normal canım
Sabah tekrarlayayım
Kahve lekem ara ara devam ediyor
Allah’ın taktiri canım ya inşallah adete dönüşmez ya bakalımYerleşme kanaması o canım. Baya erken döllenmiş. Adetten sonra gebe kalmışsın galiba. Bir kaç gün bekle sabret yine yap. Hakkında hayırlısı olsun.
Evet işte adetten önce bakmanın sıkıntısıda o inş öyle bişi olmaz.Allah’ın taktiri canım ya inşallah adete dönüşmez ya bakalım
İnşallah canım ya valla kahve leke geliyor halaEvet işte adetten önce bakmanın sıkıntısıda o inş öyle bişi olmaz.