Nolur yardımcı olun.

20 evet canım 1,5 gün var neredeyse
Erken gebelik testi yap canim.varsa kesin çıkar rabbimin izniyle bugun al yarın sabah ilk idrarınla yap gece hiç su içme sıkıştır.kendini iyice o idrarla sabah testi yap ben hep öyle yaptım hcgnin en yoğun olduğu durum çünkü.hadi bakalim herseyin hayirlisi kuzummmm

Amin canım inşallah bakalım sonucu yazarım

Amin canım inşallah bakalım sonucu yazarım
Bekliyorum canim gec dollenmeden dolayi da silik.cikabiliyor beta da düşük çıkabiliyor benim.minigim cok yeni daha en son battan 4 gun sonra yani 9 unda gitmiştim daha da gitmedim doktor cok erken anlamışsın bi 10 gun geçsin dedi.insallah 21 inde pazartesi gidicem. Dua edin bana korkuyorum olumsuzluk olacak diye ama bi yandan da belirtilerin hala devam ediyor umudum da var offf psikolojim.bozuldu artik

İyi düşün tatlım bak olmayanlar ne yapsın bende bekliyorum bakalım inşallah çıkar benimde sende içini ferah tut

Az önce yaptım yine silik çıktı

Benim 5 aralik battı bende 7 aralıkta gittim 95 cikti 9 aralıkta 264 cikti daha da gitmedim hem kaset testlerime baksana 5 aralıkta olan senin gibi cikti 7 sinde yaptığımın rengine bak içini ferah tut
Tamam canım inşallh öyledir benimde yoruldum artık çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…