Bende kanama olmadı ama bat 5 aralıktaydi.bende takip.ettim.tek çektiğim 16 aralik insallah sende böyle görürsün canimGebemiydin pekicanım takip ettikten sonra
Üstüne üç yazdığın erken gebelik testinBende kanama olmadı ama bat 5 aralıktaydi.bende takip.ettim.tek çektiğim 16 aralik insallah sende böyle görürsün canim
Evet canimÜstüne üç yazdığın erken gebelik testin
3 yazdığın kaset testi teyit etmek için mi yaptın
Kaset testin benim testim gibi çıkmış ya bak heyecanlandım olabilir bendede yaniEvet canim
Rabbimden ümit kesilmez bat ne zamandi senin 20 si miydiKaset testin benim testim gibi çıkmış ya bak heyecanlandım olabilir bendede yani
20 evet canım 1,5 gün var neredeyseRabbimden ümit kesilmez bat ne zamandi senin 20 si miydi
Erken gebelik testi yap canim.varsa kesin çıkar rabbimin izniyle bugun al yarın sabah ilk idrarınla yap gece hiç su içme sıkıştır.kendini iyice o idrarla sabah testi yap ben hep öyle yaptım hcgnin en yoğun olduğu durum çünkü.hadi bakalim herseyin hayirlisi kuzummmm20 evet canım 1,5 gün var neredeyse
Amin canım inşallah bakalım sonucu yazarımErken gebelik testi yap canim.varsa kesin çıkar rabbimin izniyle bugun al yarın sabah ilk idrarınla yap gece hiç su içme sıkıştır.kendini iyice o idrarla sabah testi yap ben hep öyle yaptım hcgnin en yoğun olduğu durum çünkü.hadi bakalim herseyin hayirlisi kuzummmm
Bekliyorum canim gec dollenmeden dolayi da silik.cikabiliyor beta da düşük çıkabiliyor benim.minigim cok yeni daha en son battan 4 gun sonra yani 9 unda gitmiştim daha da gitmedim doktor cok erken anlamışsın bi 10 gun geçsin dedi.insallah 21 inde pazartesi gidicem. Dua edin bana korkuyorum olumsuzluk olacak diye ama bi yandan da belirtilerin hala devam ediyor umudum da var offf psikolojim.bozuldu artikAmin canım inşallah bakalım sonucu yazarım
İyi düşün tatlım bak olmayanlar ne yapsın bende bekliyorum bakalım inşallah çıkar benimde sende içini ferah tutBekliyorum canim gec dollenmeden dolayi da silik.cikabiliyor beta da düşük çıkabiliyor benim.minigim cok yeni daha en son battan 4 gun sonra yani 9 unda gitmiştim daha da gitmedim doktor cok erken anlamışsın bi 10 gun geçsin dedi.insallah 21 inde pazartesi gidicem. Dua edin bana korkuyorum olumsuzluk olacak diye ama bi yandan da belirtilerin hala devam ediyor umudum da var offf psikolojim.bozuldu artik
Insallah canim insallah rabbim.aratmasin hic birimize bekliyorum haberlerini Rabbım yardimcimiz olsun inşallahİyi düşün tatlım bak olmayanlar ne yapsın bende bekliyorum bakalım inşallah çıkar benimde sende içini ferah tut
Haber vereceğimInsallah canim insallah rabbim.aratmasin hic birimize bekliyorum haberlerini Rabbım yardimcimiz olsun inşallah
Az önce yaptım yine silik çıktıErken gebelik testi yap canim.varsa kesin çıkar rabbimin izniyle bugun al yarın sabah ilk idrarınla yap gece hiç su içme sıkıştır.kendini iyice o idrarla sabah testi yap ben hep öyle yaptım hcgnin en yoğun olduğu durum çünkü.hadi bakalim herseyin hayirlisi kuzummmm
Sabah yap canim 3 4 gune daha netlesirAz önce yaptım yine silik çıktı
İnşallah çıkar artık yarın varsa cnmSabah yap canim 3 4 gune daha netlesir
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeRabbimden ümit kesilmez bat ne zamandi senin 20 si miydi
Gec dollenmistir sabret bekle yarin git istersen kan ver carsamba da ver takip et sende benim.gibi erken öğrendin bi bak betana artis varsa bi 10 gun.sonra tekrar gidersin❤buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Sen kalça öğrendin canım betanın değerini yaniGec dollenmistir sabret bekle yarin git istersen kan ver carsamba da ver takip et sende benim.gibi erken öğrendin bi bak betana artis varsa bi 10 gun.sonra tekrar gidersin❤
Benim 5 aralik battı bende 7 aralıkta gittim 95 cikti 9 aralıkta 264 cikti daha da gitmedim hem kaset testlerime baksana 5 aralıkta olan senin gibi cikti 7 sinde yaptığımın rengine bak içini ferah tutSen kalça öğrendin canım betanın değerini yani
Tamam canım inşallh öyledir benimde yoruldum artık çünküBenim 5 aralik battı bende 7 aralıkta gittim 95 cikti 9 aralıkta 264 cikti daha da gitmedim hem kaset testlerime baksana 5 aralıkta olan senin gibi cikti 7 sinde yaptığımın rengine bak içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?