Söylemese ne olacaktı? Diktirseydi anlardım ama o gece öğrenmesi daha kötü olmaz mıydı?Dün burda bi bayana diğru söyle diye yüklendi....Aha da doğru söyleyen!!!!
Ayni fikirleri paylasiyorum; yani böyle olmamali anlaminda yazdimSöylemese ne olacaktı? Diktirseydi anlardım ama o gece öğrenmesi daha kötü olmaz mıydı?
Adamın gerçek yüzünü görmüş işte ya bu adamla evlenseydi...
Kadınlar kendilerini bu şekilde gördüğü sürece bu zihniyet değişmez.Ayni fikirleri paylasiyorum; yani böyle olmamali anlaminda yazdim
Ne yani bi tana ser..siz çıktı diye millet nişanlısına böyle önemli bir ayrıntıyı söylemesin minisanlinizi kandirmayin herseyi durustce anlatin diyenler buyursun gelsinler hadi.
arkadasim oncelikle gecmis olsun. ailen nasildir bilmiyorum ama o adam bozuntusuyla evlenmektense ailenin gercekleri ogrenme ihtimali bana daha iyi olur gibi geldi nedense. bence sikayet etmelisin tehditlerine boyun egme
ben soylemesin demedim farkindaysaniz. soylese boyle oluyo soylemese baska turlu oluyo. adam degilmis soylenmeye degecek biri hic degilmis. soylenmesi evet en dogru olani benim fikrim de bu. ama nisan bozulup evlilik olmayinca da boylr sorunlar cikiyo. karsimizdakini tam anlamiyla tanimadan ne gecmis anlatilmali ne de evlenilmeli diye dusunuyorum benim dusuncem buNe yani bi tana ser..siz çıktı diye millet nişanlısına böyle önemli bir ayrıntıyı söylemesin mi
Söylemese ne olacaktı? Diktirseydi anlardım ama o gece öğrenmesi daha kötü olmaz mıydı?
Adamın gerçek yüzünü görmüş işte ya bu adamla evlenseydi...
kızlar daha önce nişanlım ve ailesinin davranışları yüzünden nişan atmıştım daha önceki konularımda var. Bunları söylemek çok zor benim için Ben bundan 2 yıl önce eski erkek arkadaşımla ilişki yaşamıştım . Çok zor günler geçirdim çok pişman oldum çok ağladım . Karşıma biri çıktı ve vicdanım rahat etmedi herşeyi anlattım bu konuyla ilgili bişey sormycna söylmeycene söz verdi beni sevdiği için bırakmadı ben öyle düşündüm . Sonra nişanlandık ve nişandan sonra çok değişti tam aileci oldu ailesinin yanında eZdi ezdirdi. Benim ailemin yanında bile çok ukala hareketler yaptı onlarda bu davranışlarına çok üzüldü . Sonunda nişanı attım . Sürekli mesajlar atıyor cevap vermedim dün yolumu kesti beni tehtit etti . Ailene söylerim daha önceki ilişkini elimde mesajlarda vad kanıtlarımda bunu dedi. Konuşcaz arabaya bin dedi. Sonra vurmaya başladı saçlarımı çekti akşamdı çokta yağmur yağıyodu dövdü beni arabadan indrdi okadar çok vurduki el bileğim çatladı sanırım çok acıyor. ailemde memlekette ben ev arkadaşlarımla kalıyorum tayinimi isteyebilmeme 1 yıl var. Benimle ya evlenceksin yada ailene herşeyi söylerim dedi istemiyorum diye bağırıyorum ağlıyorum ama hiç acımadı . Burnum kanadı hani gerçekten öldürresiye vurmak bu olurdu(( şimdi napcam ben kızlar nasıl kurtulcam evimi biliyor işimi biliyor lütfen bana yardım edin
Aynen katılıyorum size. Ne oluyorsa zaten burdaki yanlış yönlendirmelerden oluyor. Herşeyi anlatın dürüst olun. Yalan üzerine evlilik kurmayin diyen cahillere inanıp herseylerini anlatıyorlar. Anlatmayin. Böyle bişey anlatılır mı ya hangi erkek kabullenir. Kabullenen de midesizdir.Hersey bir zar miymis seven öyle alsınmış. Milleti yanlış yönlendirip hayatlarına canlarina sebebiyet vermeyin. Zar dogrularinizi kendinize saklayın.nisanlinizi kandirmayin herseyi durustce anlatin diyenler buyursun gelsinler hadi.
arkadasim oncelikle gecmis olsun. ailen nasildir bilmiyorum ama o adam bozuntusuyla evlenmektense ailenin gercekleri ogrenme ihtimali bana daha iyi olur gibi geldi nedense. bence sikayet etmelisin tehditlerine boyun egme
kızlar daha önce nişanlım ve ailesinin davranışları yüzünden nişan atmıştım daha önceki konularımda var. Bunları söylemek çok zor benim için Ben bundan 2 yıl önce eski erkek arkadaşımla ilişki yaşamıştım . Çok zor günler geçirdim çok pişman oldum çok ağladım . Karşıma biri çıktı ve vicdanım rahat etmedi herşeyi anlattım bu konuyla ilgili bişey sormycna söylmeycene söz verdi beni sevdiği için bırakmadı ben öyle düşündüm . Sonra nişanlandık ve nişandan sonra çok değişti tam aileci oldu ailesinin yanında eZdi ezdirdi. Benim ailemin yanında bile çok ukala hareketler yaptı onlarda bu davranışlarına çok üzüldü . Sonunda nişanı attım . Sürekli mesajlar atıyor cevap vermedim dün yolumu kesti beni tehtit etti . Ailene söylerim daha önceki ilişkini elimde mesajlarda vad kanıtlarımda bunu dedi. Konuşcaz arabaya bin dedi. Sonra vurmaya başladı saçlarımı çekti akşamdı çokta yağmur yağıyodu dövdü beni arabadan indrdi okadar çok vurduki el bileğim çatladı sanırım çok acıyor. ailemde memlekette ben ev arkadaşlarımla kalıyorum tayinimi isteyebilmeme 1 yıl var. Benimle ya evlenceksin yada ailene herşeyi söylerim dedi istemiyorum diye bağırıyorum ağlıyorum ama hiç acımadı . Burnum kanadı hani gerçekten öldürresiye vurmak bu olurdu(( şimdi napcam ben kızlar nasıl kurtulcam evimi biliyor işimi biliyor lütfen bana yardım edin
Aynen katılıyorum size. Ne oluyorsa zaten burdaki yanlış yönlendirmelerden oluyor. Herşeyi anlatın dürüst olun. Yalan üzerine evlilik kurmayin diyen cahillere inanıp herseylerini anlatıyorlar. Anlatmayin. Böyle bişey anlatılır mı ya hangi erkek kabullenir. Kabullenen de midesizdir.Hersey bir zar miymis seven öyle alsınmış. Milleti yanlış yönlendirip hayatlarına canlarina sebebiyet vermeyin. Zar dogrularinizi kendinize saklayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?