• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım :((

Dün burda bi bayana diğru söyle diye yüklendi....Aha da doğru söyleyen!!!!
Söylemese ne olacaktı? Diktirseydi anlardım ama o gece öğrenmesi daha kötü olmaz mıydı?
Adamın gerçek yüzünü görmüş işte ya bu adamla evlenseydi...

Belliki ayakları ustunde duran bi bayansin neden niçin korkuyorsun gerek o pislikten gerek aileden hemen şikayetçi ol..
Sakin tehditlerine boyun eğme nasıl bir mahlukmus Allah kurtarmış aslında seni o pislikten evlenmeden gerçek yüzünü gormusun

Ayni fikirleri paylasiyorum; yani böyle olmamali anlaminda yazdim
Kadınlar kendilerini bu şekilde gördüğü sürece bu zihniyet değişmez.
Konu sahibi o kadar dayak yemiş şikayetçi olmamış neden ailesi öğrenir diye korkuyor.
İnşallah evlenmez bu adamla.

nisanlinizi kandirmayin herseyi durustce anlatin diyenler buyursun gelsinler hadi.

arkadasim oncelikle gecmis olsun. ailen nasildir bilmiyorum ama o adam bozuntusuyla evlenmektense ailenin gercekleri ogrenme ihtimali bana daha iyi olur gibi geldi nedense. bence sikayet etmelisin tehditlerine boyun egme
Ne yani bi tana ser..siz çıktı diye millet nişanlısına böyle önemli bir ayrıntıyı söylemesin mi

Canım hemen gidio darp raporu alsaydın. Adam o Zaman'lar konuştuğun birşeyi sakalmış olabilir mi gerçekten. Eğer öyleyse zaten bigün sana karşı kullanmak için saklamış. Hiç yüz verme asla. Gerekirse kendin anlat ailene ama o psikopatla asla evlenme.

Ne yani bi tana ser..siz çıktı diye millet nişanlısına böyle önemli bir ayrıntıyı söylemesin mi
ben soylemesin demedim farkindaysaniz. soylese boyle oluyo soylemese baska turlu oluyo. adam degilmis soylenmeye degecek biri hic degilmis. soylenmesi evet en dogru olani benim fikrim de bu. ama nisan bozulup evlilik olmayinca da boylr sorunlar cikiyo. karsimizdakini tam anlamiyla tanimadan ne gecmis anlatilmali ne de evlenilmeli diye dusunuyorum benim dusuncem bu

eski defterleri yüzeysel anlatacaksın arkadaş.. yok öyle dürüst olucam ayakları.. daha iyi niyetlisine rastlamadım.

Söylemese ne olacaktı? Diktirseydi anlardım ama o gece öğrenmesi daha kötü olmaz mıydı?
Adamın gerçek yüzünü görmüş işte ya bu adamla evlenseydi...

bence de yaa..
doğruyu söylemese daha mı iyiymiş.
belki de böyle bir adamla evlenmiş olacaktı.
adamın yaptığı hayvanlık yerine doğruyu söylemiş olması üzerine gidiliyor. pes yani pes!

kızlar daha önce nişanlım ve ailesinin davranışları yüzünden nişan atmıştım daha önceki konularımda var. Bunları söylemek çok zor benim için Ben bundan 2 yıl önce eski erkek arkadaşımla ilişki yaşamıştım . Çok zor günler geçirdim çok pişman oldum çok ağladım . Karşıma biri çıktı ve vicdanım rahat etmedi herşeyi anlattım bu konuyla ilgili bişey sormycna söylmeycene söz verdi beni sevdiği için bırakmadı ben öyle düşündüm . Sonra nişanlandık ve nişandan sonra çok değişti tam aileci oldu ailesinin yanında eZdi ezdirdi. Benim ailemin yanında bile çok ukala hareketler yaptı onlarda bu davranışlarına çok üzüldü . Sonunda nişanı attım . Sürekli mesajlar atıyor cevap vermedim dün yolumu kesti beni tehtit etti . Ailene söylerim daha önceki ilişkini elimde mesajlarda vad kanıtlarımda bunu dedi. Konuşcaz arabaya bin dedi. Sonra vurmaya başladı saçlarımı çekti akşamdı çokta yağmur yağıyodu dövdü beni arabadan indrdi okadar çok vurduki el bileğim çatladı sanırım çok acıyor. ailemde memlekette ben ev arkadaşlarımla kalıyorum tayinimi isteyebilmeme 1 yıl var. Benimle ya evlenceksin yada ailene herşeyi söylerim dedi istemiyorum diye bağırıyorum ağlıyorum ama hiç acımadı . Burnum kanadı hani gerçekten öldürresiye vurmak bu olurdu:KK43:(( şimdi napcam ben kızlar nasıl kurtulcam evimi biliyor işimi biliyor :KK43: lütfen bana yardım edin

piskopat yaaa adama bakk !!!! anlatırsa anlatsın ya:( neyin ispatı bu şikayet et bu dengesizi !!!!! sana daha kötü şeyler yapabilir..kurtul bundan ahlaksız adam daha önce aklı nerdeymiş,ayrıca dayak atınca veya tehdit edince neyi başaracağını zannetti acaba ..sende sinme yılma mucadele et hakknı ara.git darp raporu al ihmal etme

Şikayetci olun
Eger ailrnizin duymasini istrmiyorsaniz tehdit ediyor yalan soyluyor diye uste cikarsinizki bunu onermiyorum
Ama bu adamla evlenmeyin.

nisanlinizi kandirmayin herseyi durustce anlatin diyenler buyursun gelsinler hadi.

arkadasim oncelikle gecmis olsun. ailen nasildir bilmiyorum ama o adam bozuntusuyla evlenmektense ailenin gercekleri ogrenme ihtimali bana daha iyi olur gibi geldi nedense. bence sikayet etmelisin tehditlerine boyun egme
Aynen katılıyorum size. Ne oluyorsa zaten burdaki yanlış yönlendirmelerden oluyor. Herşeyi anlatın dürüst olun. Yalan üzerine evlilik kurmayin diyen cahillere inanıp herseylerini anlatıyorlar. Anlatmayin. Böyle bişey anlatılır mı ya hangi erkek kabullenir. Kabullenen de midesizdir.Hersey bir zar miymis seven öyle alsınmış. Milleti yanlış yönlendirip hayatlarına canlarina sebebiyet vermeyin. Zar dogrularinizi kendinize saklayın.

Canı
kızlar daha önce nişanlım ve ailesinin davranışları yüzünden nişan atmıştım daha önceki konularımda var. Bunları söylemek çok zor benim için Ben bundan 2 yıl önce eski erkek arkadaşımla ilişki yaşamıştım . Çok zor günler geçirdim çok pişman oldum çok ağladım . Karşıma biri çıktı ve vicdanım rahat etmedi herşeyi anlattım bu konuyla ilgili bişey sormycna söylmeycene söz verdi beni sevdiği için bırakmadı ben öyle düşündüm . Sonra nişanlandık ve nişandan sonra çok değişti tam aileci oldu ailesinin yanında eZdi ezdirdi. Benim ailemin yanında bile çok ukala hareketler yaptı onlarda bu davranışlarına çok üzüldü . Sonunda nişanı attım . Sürekli mesajlar atıyor cevap vermedim dün yolumu kesti beni tehtit etti . Ailene söylerim daha önceki ilişkini elimde mesajlarda vad kanıtlarımda bunu dedi. Konuşcaz arabaya bin dedi. Sonra vurmaya başladı saçlarımı çekti akşamdı çokta yağmur yağıyodu dövdü beni arabadan indrdi okadar çok vurduki el bileğim çatladı sanırım çok acıyor. ailemde memlekette ben ev arkadaşlarımla kalıyorum tayinimi isteyebilmeme 1 yıl var. Benimle ya evlenceksin yada ailene herşeyi söylerim dedi istemiyorum diye bağırıyorum ağlıyorum ama hiç acımadı . Burnum kanadı hani gerçekten öldürresiye vurmak bu olurdu:KK43:(( şimdi napcam ben kızlar nasıl kurtulcam evimi biliyor işimi biliyor :KK43: lütfen bana yardım edin

Bu ne vahşet sakın evlenme bu gerizekalı seni evlenince gebertir bile. Napman gerektiğini bilemiyorum ama cok üzüldüm senin adına inş. o psikopattan kurtulmanın yollarını bulursun.

Bırakın anlatırsa anlatsın, istediği gibi kanıtlasın canınızdan kıymetli mi? Sonuçta kendi ayakları üstünde duran, ekmeğini kazanan bir insansınız. Aileniz anlatsanız belki ilk başta size kızar, sizden soğur ama dayak yediğinizi, tehdit edildiğinizi öğrenirlerse elin herifine papuç bırakmazlar, sizi ezdirmezler. Sonuçta siz onların evladısınız, ne hata yapmış olursanız olun bu değişmeyecek bir gerçek. Onlar sizi hep koruyacaktır. Benim düşüncelerim.

Aynen katılıyorum size. Ne oluyorsa zaten burdaki yanlış yönlendirmelerden oluyor. Herşeyi anlatın dürüst olun. Yalan üzerine evlilik kurmayin diyen cahillere inanıp herseylerini anlatıyorlar. Anlatmayin. Böyle bişey anlatılır mı ya hangi erkek kabullenir. Kabullenen de midesizdir.Hersey bir zar miymis seven öyle alsınmış. Milleti yanlış yönlendirip hayatlarına canlarina sebebiyet vermeyin. Zar dogrularinizi kendinize saklayın.

Anlatılmamasıyla ilgili bir konu açmıştım, ama dini içerikli olduğu için kapatılmıştı.

Sen anlatmadan ben herşeyi anlattım zaten. Şimdi ne halin varsa gör beni bununla korkutamazsın artik de. Rapor al. Şikayet et. Kaldığın evi değiştir. Ailenle konuş. Ona cevap vermesinler. Çıldırdi iftira atacakmış ben de benim ailem herşeyimi bilir kabul eder dedim o yüzden herşeyi söyleyebilir de. Dediği gibi mesaj falan gösterirse minareyi çalacak adam kılıfını hazırlar de.

Offf nasıl seyler yasamıştım oyle cok cok gecmıs olsun :( sakın ona ondan korktuğunu bellı etme hıcbır şeklide telefonlarını açma mesajlarına cevap verme.

Bır darp raporu al ve senın tehdit ederse sen de onu bununla tehdıt et. Aılenın herseyı bıldıgını sana her koşulda sahıp çıktıklarını soyle sakın korktuğunu bellı etme.

Allah yardımcın olsun

evet bazı durumların söylenmesi taraftarıyım ama konu sahibinin ailesini de bilmiyoruz.töre namus cinayetleri duyuyoruz o kadar.bazıları ailendir söyle mutlaka ne olursa olsun affederler seni demiş.nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
burası Türkiye ve ilişki yaşadığını ha sevgilisine söylemiş ha ailesine bir farkı yok bence.tabiki istisnalar var hatta evlenmeden birlikte olmayı sorun etmeyen erkekler ve aileler de var ama bu tüm aileler için geçerli değil.eğer ailenizde sizi evlatlıktan reddedip dışlayacak tarzdalarsa onlara da söylemeyin. beni tehdit ediyor iftira atmakla hatta kendi telefonumdan kendisine saçma sapan mesajlar atmış deyin.ailenizin de sizi kolunuzdan tutup doktora götürcek hali yok.

Back