İlk aklima bu geldi....Dogru soyleyen de yalan soyleyen de hem sorun yasiyor hem korkuyorsa .....ne olacak bu kizlarin hali?nisanlinizi kandirmayin herseyi durustce anlatin diyenler buyursun gelsinler e
kızlar daha önce nişanlım ve ailesinin davranışları yüzünden nişan atmıştım daha önceki konularımda var. Bunları söylemek çok zor benim için Ben bundan 2 yıl önce eski erkek arkadaşımla ilişki yaşamıştım . Çok zor günler geçirdim çok pişman oldum çok ağladım . Karşıma biri çıktı ve vicdanım rahat etmedi herşeyi anlattım bu konuyla ilgili bişey sormycna söylmeycene söz verdi beni sevdiği için bırakmadı ben öyle düşündüm . Sonra nişanlandık ve nişandan sonra çok değişti tam aileci oldu ailesinin yanında eZdi ezdirdi. Benim ailemin yanında bile çok ukala hareketler yaptı onlarda bu davranışlarına çok üzüldü . Sonunda nişanı attım . Sürekli mesajlar atıyor cevap vermedim dün yolumu kesti beni tehtit etti . Ailene söylerim daha önceki ilişkini elimde mesajlarda vad kanıtlarımda bunu dedi. Konuşcaz arabaya bin dedi. Sonra vurmaya başladı saçlarımı çekti akşamdı çokta yağmur yağıyodu dövdü beni arabadan indrdi okadar çok vurduki el bileğim çatladı sanırım çok acıyor. ailemde memlekette ben ev arkadaşlarımla kalıyorum tayinimi isteyebilmeme 1 yıl var. Benimle ya evlenceksin yada ailene herşeyi söylerim dedi istemiyorum diye bağırıyorum ağlıyorum ama hiç acımadı . Burnum kanadı hani gerçekten öldürresiye vurmak bu olurdu(( şimdi napcam ben kızlar nasıl kurtulcam evimi biliyor işimi biliyor lütfen bana yardım edin
Mutlaka rapor almaliydin...Darp tehdit haberleşme gizliliğini ihlal, kişinin huzur ve sükununu bozma....hepsinden sikayet etDarp raporu alıp şikayetçi olsaydın keşke. Ailene de durumu acikla yada nişanı attiktan sonra iyice psikopatlasti,iftira atarım,ailene rezil ederim diye tehdit ediyor dersin. Yalan söylemek hoş değil ama yapacak bir şey yok.
İlk aklima bu geldi....Dogru soyleyen de yalan soyleyen de hem sorun yasiyor hem korkuyorsa .....ne olacak bu kizlarin hali?
bende bilmiyorum ki ne olacak arkadasim.dogru soyleyenin hali iste ortada. yalan soyleyen de vicdan azabindan duramiyo. zor yani ne diyeyim bilemedim ki.İlk aklima bu geldi....Dogru soyleyen de yalan soyleyen de hem sorun yasiyor hem korkuyorsa .....ne olacak bu kizlarin hali?
Dün burda bi bayana diğru söyle diye yüklendi....Aha da doğru söyleyen!!!!bende bilmiyorum ki ne olacak arkadasim.dogru soyleyenin hali iste ortada. yalan soyleyen de vicdan azabindan duramiyo. zor yani ne diyeyim bilemedim ki.
nisanlinizi kandirmayin herseyi durustce anlatin diyenler buyursun gelsinler hadi.
arkadasim oncelikle gecmis olsun. ailen nasildir bilmiyorum ama o adam bozuntusuyla evlenmektense ailenin gercekleri ogrenme ihtimali bana daha iyi olur gibi geldi nedense. bence sikayet etmelisin tehditlerine boyun egme
benimde aynen aklıma gelen olduİlk aklima bu geldi....Dogru soyleyen de yalan soyleyen de hem sorun yasiyor hem korkuyorsa .....ne olacak bu kizlarin hali?
karsindaki adamin icinde ki canavari goremiyosun ki bazen. anlatinca sorun yok tamam deyip geciyolar. sonra en ufak konuda tartis , bi kuyruguna bas bakalim noluyo. baslasin tehditler,baslasin siddet.Dün burda bi bayana diğru söyle diye yüklendi....Aha da doğru söyleyen!!!!
bazilari vardir tabi gercekten sorun yapmaz sevdigi icin ama onlardan nerde arayip bulacaksin ki. bence cok cok az oylesi.cunku az cok turk erkeginin zihniyeti belli.benimde aynen aklıma gelen oldu
demekki erkekler kandırılmayı daha cok hak edıyorlar,durustlugu degıl kızın basına gelenlere bakılırsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?