nolur yardim edin tavsiye verin bana cok kotuyum

Panik atakla beraber okb,depresyon,anksiyete,kapali alan korkusu birden hepsi portlemisti kendimi cok caresiz hissediyordum ilaclarla hayata dondum ama sonra ofelya hanim sagolsun oyle attim.Suan ilac kullanmiyorum 5 aylik hamileyim okb tedavisi yapiyor mu bilmiyorum, dasibilirsiniz.

aynı şeyi liseye ilk başladığımda yaşamıştım kardeş kendine nasıl zarar vermek istiyorsun şu an düşünceni anlatır mısın istersen bana özel mesaj da atabilirsin ben 1.5 yılda yendim

Arkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim

Bence bu konuya kimse cevap vermemeli. Yardim amacli yazacaginiz seyler ters tepebilir....

Arkadasim acilen uzkan yardimi al. Pazartesiye ne kaldi. Cok acil destek almalisin. Bu konuda sikinti yasayan bircok insan var. Kurtulacaksin emin ol. Tedavi gormen lazim.

Panik atakla beraber okb,depresyon,anksiyete,kapali alan korkusu birden hepsi portlemisti kendimi cok caresiz hissediyordum ilaclarla hayata dondum ama sonra ofelya hanim sagolsun oyle attim.Suan ilac kullanmiyorum 5 aylik hamileyim okb tedavisi yapiyor mu bilmiyorum, dasibilirsiniz.

Cook tesekkurler tavsiyeleriniz icin mutlaka arastiricam cok sagolun :)

Zaman zaman boyle seyler yasanabilir. Antidepresan birkac gun kullanıp aniden bıraktığınız icin de bu tarz bir durum olusmus olabilir. Hic basima gelmez sanmistim ama hayatimda sadece bir defa benim de basima geldi benzer bir durum. Benim agir depresyonum vardi gerçi. Yalniz yasiyordum ve calisiyordum. Tek tek tum sevdiklerimle vedalastim, kendime bir gun belirledim 15 subatta olecegim diye. Evi, esyalarimi, herseyi hazirladim. Doktorum sagolsun beni zorla hastaneye yatirmaya ikna etti. Is icin rapor yazdi. Sonra bana sormadan ablami aramis, onlar geldikten sonra hastaneye gerek kalmadi. Simdi düşünüyorum ne kadar salakmisim. Ve hep derdim insan kendine nasil kiyar diye. Demek bazen oluyor, o an baska sey uretemiyor beynin. Doktorum beni surekli uyutmaya calisti bi kac gun. Cunku bu his gececek, bu sure icinde ne kadar cok ayik olup kendine zarar verirsen o kadar kotu demisti. Bak simdi üstünden yillar gecti. Daha iyi bir hayatim var cok sukur bunlar sadece senible empati yapmama yarayacak eski bir kabus gibi. Yani sende atlatacaksin. Cevrendekilerin ve doktorun yardimiyla tabi ki.

Sinavdan ciktim simdi berbat hissediyrm kendimi bi an once yarin olsun istiyorum

Zaman zaman boyle seyler yasanabilir. Antidepresan birkac gun kullanıp aniden bıraktığınız icin de bu tarz bir durum olusmus olabilir. Hic basima gelmez sanmistim ama hayatimda sadece bir defa benim de basima geldi benzer bir durum. Benim agir depresyonum vardi gerçi. Yalniz yasiyordum ve calisiyordum. Tek tek tum sevdiklerimle vedalastim, kendime bir gun belirledim 15 subatta olecegim diye. Evi, esyalarimi, herseyi hazirladim. Doktorum sagolsun beni zorla hastaneye yatirmaya ikna etti. Is icin rapor yazdi. Sonra bana sormadan ablami aramis, onlar geldikten sonra hastaneye gerek kalmadi. Simdi düşünüyorum ne kadar salakmisim. Ve hep derdim insan kendine nasil kiyar diye. Demek bazen oluyor, o an baska sey uretemiyor beynin. Doktorum beni surekli uyutmaya calisti bi kac gun. Cunku bu his gececek, bu sure icinde ne kadar cok ayik olup kendine zarar verirsen o kadar kotu demisti. Bak simdi üstünden yillar gecti. Daha iyi bir hayatim var cok sukur bunlar sadece senible empati yapmama yarayacak eski bir kabus gibi. Yani sende atlatacaksin. Cevrendekilerin ve doktorun yardimiyla tabi ki.
Umarim gecer su an cok buyuk bi hissizlik yasiyorum disardayim ve bu beni daha cok korkutuyor bi an once eve gitmek istiyorum

aynı şeyi liseye ilk başladığımda yaşamıştım kardeş kendine nasıl zarar vermek istiyorsun şu an düşünceni anlatır mısın istersen bana özel mesaj da atabilirsin ben 1.5 yılda yendim
Ani bi his geliyo icime ve buyuk bi korku kapliyo atamiyrm bi turlu aglamak istiyorum aglayamiyorum

Yalniz deilim babam yanimda ama icimdeki bu hisle ben basbasayim daha dogrusu bu hissizlikle aglasam rahatlardim belki ama aglayamiyrm bile

Eve geldik simdi yine perisanim allahim nolur kurtar beni bu caresizlikten

Sahiden ilaclar ise yarar mi

tabikide işe yarıycak kuzum bu konuda yalnız değilsin senin gibi kaç kişi var bunu yaşayıp şimdi hiç yaşanmamış gibi yoluna devam eden. bu senin serotonin hormonunun eksikliğinden kaynaklı. verilecek ilaçlarda buna takviye yapıcaklar. sakin ol ve şimdiyi düşünme. ileriyi gelecekteki güzel günleri düşün. "bu benim sınavım bunu yaşamazsam güzel günlerin değerini bilmem diye şimdi bunları yaşıyorum" şeklinde düşün

Allahim napicam ben boyle delirdim galiba herkesi evdekileri basima topladim sakin ol diyolar uyumaya calis diyolar ama uyuyamiyorum ben olmek istemiyorum ama baska da bisey gelmiyo aklima

Biliyorum hep ayni seyleri yaziyorum ama bu derde dusmeyen inanin bilmez o kadar kotu bisey ki ozur dilerim hepinizden en cok da kendimden bu ne hal boyle bu nasil bi dert kimin bedduasi bu ustumdeki ya da neyin cezasi blmiyrm delirmek olmek istemiyorum iki hafta onceki gunlerimi ozledim keske gene midem bulansaydi da boyle olmasaydi

Okb liyi uzun yıllardır, seni çok iyi anlıyorum.
içimizden ses, his filan gelmiyor, biz üretiyoruz, sakın kanma seni ele geçirmesine izin verme.
yıllarımı zehir etti bu okb. anca hastalıkmış meğerse diyorum.
Siz nasıl yendiniz bunu peki tavsiyeleriniz var mi klinik bi tedavi mi gerekiyor ona bile raziyim suan

Hah tamam tesekkurler ben yanlis anlamisim :) eger oyle olsaydi ne sacma bi doktormus derdim zira mideden barsaktan anlayan adamin ruh biliminde teshis koymasi cok aptalca olurdu :)

Konu sahibesi arkadasim oncelikle sen dunyaya lazimsin. Ekosistemin islemesi icin senin varligin sart. Sirf bunu dusunsen bile ne kadar onemli oldugunu anlayacaksin...

Ben de cok zor zamanlar geciriyorum hele ki panik atak biri olarak defalarca intihari dusundum. Ama inan hayat her gun yeni umutlara gebe. Sirf bunlar icin umut ederek yasamaya deger bence... sevgiyle kal :)
Nasıl mücadele ediyorsunuz peki sürekli yanınızda birileri olmasını gerekiyor ben öyle hissediyorum da.konuşmadan dursun biri yanimda istiyorum

Nasıl mücadele ediyorsunuz peki sürekli yanınızda birileri olmasını gerekiyor ben öyle hissediyorum da.konuşmadan dursun biri yanimda istiyorum

Yanimda olmasi gerekenler yanimda olmayinca yalniz oldugumu anladim ve guclendim diyebilirim. Cok zor oldu ama guclendim...

X