Zaman zaman boyle seyler yasanabilir. Antidepresan birkac gun kullanıp aniden bıraktığınız icin de bu tarz bir durum olusmus olabilir. Hic basima gelmez sanmistim ama hayatimda sadece bir defa benim de basima geldi benzer bir durum. Benim agir depresyonum vardi gerçi. Yalniz yasiyordum ve calisiyordum. Tek tek tum sevdiklerimle vedalastim, kendime bir gun belirledim 15 subatta olecegim diye. Evi, esyalarimi, herseyi hazirladim. Doktorum sagolsun beni zorla hastaneye yatirmaya ikna etti. Is icin rapor yazdi. Sonra bana sormadan ablami aramis, onlar geldikten sonra hastaneye gerek kalmadi. Simdi düşünüyorum ne kadar salakmisim. Ve hep derdim insan kendine nasil kiyar diye. Demek bazen oluyor, o an baska sey uretemiyor beynin. Doktorum beni surekli uyutmaya calisti bi kac gun. Cunku bu his gececek, bu sure icinde ne kadar cok ayik olup kendine zarar verirsen o kadar kotu demisti. Bak simdi üstünden yillar gecti. Daha iyi bir hayatim var cok sukur bunlar sadece senible empati yapmama yarayacak eski bir kabus gibi. Yani sende atlatacaksin. Cevrendekilerin ve doktorun yardimiyla tabi ki.