nolur yardim edin tavsiye verin bana cok kotuyum

Unutma ki ilk allah sora ailen senin yanındalar ve arkadaşların dediği gibi o sesi dinleme çünkü öyle bir ses yok saçmalık bu sie de ona çünkü sen harikalar lâ donatılmış akıllı zeki ve güçlü bir kizsin ve yenilmeyeceksin iyi olacaksın yeniden ayağa kalkacaksin..
Boyle seyler duymak bile guc veriyo tesekkur ederim her ne kadar kendimi gucsuz hissetsem de aslinda herseyin kendi elimde oldugunun farkindayim su an sakinim ama

Şimdi anladım çok teşekkür ederim ozman benim dönem dönem oluyor bu huzursuz olduğumda mesela ishal Bile olabiliyorum yada mutsuz olduğum zamanlar da

Boyle seyler duymak bile guc veriyo tesekkur ederim her ne kadar kendimi gucsuz hissetsem de aslinda herseyin kendi elimde oldugunun farkindayim su an sakinim ama
Tabikide senin elinde allah seni kusursuz yaratmış her kulu gibi ve güçlü olduğunu sen de çok iyi biliyorsun aciz olmadığını o sacmaliklar senin saatlerce günlerce kulaklarında idi swn aldırış bile etmedin xok şükür ki burda sin ve hala nefes alıyorsun ve unutma ki zman çok değerli anın tadını çıkar

24 yasima giricem insallah universiteyi gecen yil bitirdim basladigim yil hic sikinti cekmedim kolay adapte oldum ailemden baska sehirde okudum universiteyi su an ailemin yanindayim kpssye hazirlaniyordum.takintilarim hep vardi ancak son aylarda siklasmisti iki haftadirda bu balkondan atlama takintisi basladi balkondan atlarsam sonrasinda neler olacagini cok dusunmedim ancak herkes basima toplanir ve ailem cok uzulur bunun farkindayim aslinda her sey mide sikayetimle baslamisti kabizlik ishal ara ara yasadigim sorunlar

Insallah duzelir cok kotu bi durum bu allah kimseye vermesin
Amin bitanem amin bnm de var takıntılarim aşırı değil ama var maalesef ki ama sürekli ben kendimi başka şeylere yönlendiriyorum mesela sıkıldım girdim forumlara misal yani bu aralar cildime takmış durumdayım yani değişiyor dönem dönem bi kilo oluyo bi cilt oluyor bi ev oluyo bi alışveriş oluyor bi temizlik oluyor bi kötü şeyler hep aklıma geliyor bi çok agzurt şeyler düşünüyorum doğa üstü varlıklar gibi hep değişiyor dönem dönem ama illa bir şeylere takik oluyorum ve bir şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Arkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim

Çok boşlukta kaldıysan, seni meşgul edecek uğraşların ve hobilerin yoksa ve sorunlar yaşıyorsan bunlar olabilir. yaşadığın yerde kurslara yazılabilrisin. Hem çevre olur hem yeni şeyler öğrenirsin.

Yok psikiyatri ye yönlendirme yapmış dahiliye

Hah tamam tesekkurler ben yanlis anlamisim :) eger oyle olsaydi ne sacma bi doktormus derdim zira mideden barsaktan anlayan adamin ruh biliminde teshis koymasi cok aptalca olurdu :)

Konu sahibesi arkadasim oncelikle sen dunyaya lazimsin. Ekosistemin islemesi icin senin varligin sart. Sirf bunu dusunsen bile ne kadar onemli oldugunu anlayacaksin...

Ben de cok zor zamanlar geciriyorum hele ki panik atak biri olarak defalarca intihari dusundum. Ama inan hayat her gun yeni umutlara gebe. Sirf bunlar icin umut ederek yasamaya deger bence... sevgiyle kal :)

Maneviyata yönel o tutuyo insanı.. bosluk hissizlik mutsuzluk... intihar düsüncesi... çarezizlik, değerslk... kendi doktorun olcaksn... bende çoğu zmn kendimi öldürme şekillerini düsünürken yakalıyorm kendimi sonra diyorm çocuğum annem.... yapamam onlara.. benim hayatım çürüdü onu düsün o mutlu olsun yavrun dilorm... adadım kendimi... ama çok yasamam böyle ğiderse sağlk da gider... dön dur böyle benimkide iste...

Kesinlikle yaşamaya değer ve ani yasa anın tadını çıkar bu geçen zman bir saha geriye gelmeyecek tır :)

24 yasima giricem insallah universiteyi gecen yil bitirdim basladigim yil hic sikinti cekmedim kolay adapte oldum ailemden baska sehirde okudum universiteyi su an ailemin yanindayim kpssye hazirlaniyordum.takintilarim hep vardi ancak son aylarda siklasmisti iki haftadirda bu balkondan atlama takintisi basladi balkondan atlarsam sonrasinda neler olacagini cok dusunmedim ancak herkes basima toplanir ve ailem cok uzulur bunun farkindayim aslinda her sey mide sikayetimle baslamisti kabizlik ishal ara ara yasadigim sorunlar

tamam bak şimdi bunların nedeni okb nden kaynaklı.okb hastalığın varsa yanında eşantiyon olarakta depresyon veriliyor. ben doktor değilim sadece pedagoji eğitimi alırken çok ilgimi çekti ve bu konuda gönüllü çalışmaya başladım. sana ilaç falan öneremem. ama aşağı yukarı olacakları söyliyim. eğer maddi durumun elverişli ise bulunduğun şehirde bir psikiyatriste git.muayenehane olana( nasıl yazılıyosa ona işte). devlet hastaneleri maalesef bu konuda yetersiz kalıyor.devlet hastanesine gidersen sana sadece ilaç verir üzülme geçer dirençli ol gençsin vs gibi şeyler söyler. ancak okb hastalığında ilaç tedavisiyle beraber konuşma terapiside alman gerekir. çünkü bu hastalıkta kişi zaten düşüncelerinin mantıklı olmadığını bilir ama kendine söz geçiremez. buda aslında beyinde bi hormonun eksik salgılanmasından kaynaklıdır. tabi bu eksik salgılanma fizyolojik,kalıtsal ve çevresel gerçekleşebiliyor.

ilaç kullanmaya başladığında tekrar gel devamını yazıcam :)

tamam bak şimdi bunların nedeni okb nden kaynaklı.okb hastalığın varsa yanında eşantiyon olarakta depresyon veriliyor. ben doktor değilim sadece pedagoji eğitimi alırken çok ilgimi çekti ve bu konuda gönüllü çalışmaya başladım. sana ilaç falan öneremem. ama aşağı yukarı olacakları söyliyim. eğer maddi durumun elverişli ise bulunduğun şehirde bir psikiyatriste git.muayenehane olana( nasıl yazılıyosa ona işte). devlet hastaneleri maalesef bu konuda yetersiz kalıyor.devlet hastanesine gidersen sana sadece ilaç verir üzülme geçer dirençli ol gençsin vs gibi şeyler söyler. ancak okb hastalığında ilaç tedavisiyle beraber konuşma terapiside alman gerekir. çünkü bu hastalıkta kişi zaten düşüncelerinin mantıklı olmadığını bilir ama kendine söz geçiremez. buda aslında beyinde bi hormonun eksik salgılanmasından kaynaklıdır. tabi bu eksik salgılanma fizyolojik,kalıtsal ve çevresel gerçekleşebiliyor.

ilaç kullanmaya başladığında tekrar gel devamını yazıcam :)
Ozel bi hastanede randevum var yarin icin umarim bi care bulunur cok canim skkn

Bi dk simdi dahiliye doktoru depresyon teshisi mi koydu ?
Ilk gittigim dahiliyeci depresyon teshisi koydu lustral verdi uc guh ictim hayatim kaydi uyki yok mide bulantisi asiri sonra ozel hastaneye gittim ordada tetkikler yapildi doktor psikiyatriye yonlendirdi ilaci kestim bende yarin gdcm umarim yine ayni ilaci vermez ve en onemlisi bugunu kolayca atlatabilmeyi diliyorum

Kesinlikle yaşamaya değer ve ani yasa anın tadını çıkar bu geçen zman bir saha geriye gelmeyecek tır :)
En cok da buna uzuluyorum bi daha hic yasayamayacagimim anlari kaybediyrm es geciyorum cunku hep takintilar takintilar ama bu sonuncusu asiriya kacti artik kendimi dizginlemem lazim

Hah tamam tesekkurler ben yanlis anlamisim :) eger oyle olsaydi ne sacma bi doktormus derdim zira mideden barsaktan anlayan adamin ruh biliminde teshis koymasi cok aptalca olurdu :)

Konu sahibesi arkadasim oncelikle sen dunyaya lazimsin. Ekosistemin islemesi icin senin varligin sart. Sirf bunu dusunsen bile ne kadar onemli oldugunu anlayacaksin...

Ben de cok zor zamanlar geciriyorum hele ki panik atak biri olarak defalarca intihari dusundum. Ama inan hayat her gun yeni umutlara gebe. Sirf bunlar icin umut ederek yasamaya deger bence... sevgiyle kal :)
Merhaba , ben panik atagi yendim ankarada bir klinige gittim Ofelya Thomas internetden arastirirsaniz bulursunuz.istanbul da yasiyorum gunu birlik gidip donduk esimle sadece 1 gunluk aldigim egitim ve tavsiyelerle.21 gunluk kendinizin uygulayacagi bir tedavi ve 1 hafta sonra atak gecirmedigimi fatkettim sonra cok ama cok yavas sekilde ilaci biraktim ilk zamanlar biraz tuhaf bi his oluyordu ama hic oyle atak gecirmedim..İlacin yokluguna alisinca vucut ve atak gecirmediginizi farkettikce guc geliyor.Aslinda panik atagin sebebi altta yatan bir sebep mesela deprsyon , anksiyete vs. En dibe vurunca vucut panik atakla bana yardim et sinyali gonderiyormus.Panik atagim gecince alttan anksiyetem hortladi ben iyi hissettikce ve kendime mesguliyet buldukca attim ama bir psikolog yardimi alsam belki biraz daha rahat olurins.
Bu arada bende panik at

X