Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan zor gününde destek bekler. Senin bir sorunun varsa hele seni böylesine üzen bir sorunsa soyut, somut bakılmaz. Ayrıca o sözlün kendini ruhsal hastalıklar konusunda eğitsin bir zahmet. Beni getirmesin oraya bak.Bilmem artik beni alan sozlum yani beni pek ciddiye almaz bu yasadiklarimi bile pek takmadi onun icin psikolojik sorunlar hastalik sayilmiyor hastalik kavrami somut bisey ona gore
Keske egitse de kendini beni biraz anlasa ama nerdeeİnsan zor gününde destek bekler. Senin bir sorunun varsa hele seni böylesine üzen bir sorunsa soyut, somut bakılmaz. Ayrıca o sözlün kendini ruhsal hastalıklar konusunda eğitsin bir zahmet. Beni getirmesin oraya bak.
Allaha guvenim ve inancim sonsuz insallah allahin izniyle atlaticam sizler de dualarinizda bana da yer verin mutlakacanım allaha yönel kalk namaz kıl abdets al dua et gönlündekileri allaha anlat ona dertlerini söyle en büyük yardımcın o olacaktır iyi geliyo emin ol
Bugun basladim kullanmaya umarim iyi gelirAntidepresan kullan
Bugun basladim kullanmaya umarim iyi gelir
İlaçlar rahatlatır ama sizde gayret göstermelisiniz hobiler edinin size iyi gelen neşeli hayata olumlu bakan insanlarla vakit geçirin. Sahip olduğunuz şeylere sahip olmayan insanları düşünün kolu bacağı olmayan görmeyen .Allaha şükredin hergün . Eşimde beni ciddiye almamıştı ama sonra çok kötü oldu .Keşke ciddiye alsaydım diye pişman oldu her şey senin elinde .Bende kendi tedavimi yapıyorum . Düzelince bırakıyorum .Yne sıkıntılı olursan yazdırıyorum kullanıyorım lustral veya citoles . Çantamda xanax var aylarca kullanmadığım oluyor. Hayat güzel yıldızlara güneşe çiçekleere bak .Sokaktaki kediler köpekleri doyur hatta .O kadar iyi gelirki sana .Kedi kopek tuyune alerjim var ne yazikki olmasaydi iyi bir fikir olabilirdi siz hala ilac kullaniyormusunuz ben bugun basladim ceyrek citoles ile xanax da verdi doktorum aksam da onu icicem umarim ise yararlar
Allaha guvenim ve inancim sonsuz insallah allahin izniyle atlaticam sizler de dualarinizda bana da yer verin mutlaka
Şimdi sizi anlamayan evlenince ne olur bilemem .Keske egitse de kendini beni biraz anlasa ama nerdee
ManifArkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim
Arkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim
Manik Depresif Bozukluğun BelirtileriArkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim
Ilaclarimi kullandim ama hala ayniyim ne zaman gecicek bu durum tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyrm
bazen doktor yanlis teshis mi koydu acaba diorum cunku beni asil rahatsiz eden bu ic sikintisi bunaltiydi ama gecmek bilmiyordemircim bak forumda bi arkadaşımız daha var onda da okb var yalnız değilsin sabret. en iyi ihtimalle 2 haftada gösterir ilaçlar etkisini ama oda çok nadir olur. birazcık sıkıcaksın dişini
Bazen doktor yanlis teshis mi koydu acaba diyorum cunku ic sikintilarim gecmek bilmiyor dayanamiyorum artikdemircim bak forumda bi arkadaşımız daha var onda da okb var yalnız değilsin sabret. en iyi ihtimalle 2 haftada gösterir ilaçlar etkisini ama oda çok nadir olur. birazcık sıkıcaksın dişini
öncelikle gecmiş olsun merak etme gecicek ama az sabır bende panik atak var bi ara cok kötüydüm ilaclar 1 2 hafta içinde etkisini gösterir ama 2 hafta sonucunda bi faydasını göremediysen doktoruna söylemelisin bu arada bende ölüm korkusu var hayat güzel ailemiz kıymetlimiz yanımızda böyle düsün kendi kendine telkin ver olur muBazen doktor yanlis teshis mi koydu acaba diyorum cunku ic sikintilarim gecmek bilmiyor dayanamiyorum artik
Depresyon deil de anksiyete dedi ayni sey mi bilmiyorum haftaya tekrar gel demisti yani pazartesi tekrar gidicem ilaclari degerlendiricek sanirim allahim beni bu illetten kurtarsin dua ediyorum surekli sizlerle konusmak da iyi geliyo allah razi olsun hepinizdenzorlu bi süreç bu çünkü senin sanırım okb nin yanında depresyon teşhiside konmuştu dimi? bu yüzden sana özel muayenehaneye git demiştim konuşarak da terapi yapsın diye. bol bol çikolata tüket bu dönemde hatta sürekli romantik komedi izle beynini yorma sen bu işe bi kere adım attım artık. bu adım cesaret işiydi üstesinden geldin. şimdi ki level sabır :)