nolur yardim edin,nolur

ayparcam11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
569
3
96
Ankara
merhaba kizlar,

kac ay oldu bilmiyorum ama bayadir yoktum buralarda,tekrardan gelmek istedim.
hani diyodum birini sevindirmek yardimda bulunabilmek felan,cok guzel bi duygu.
Kendimce yardim ediyodum bende derdi olanlara.
Ama bu sefer benim asiri yardima ihtiyacim var.
Simdi oyle iyi anliyorumki o dertli olanlari,ve gercekten destek cok cok onemliymis.
bu siralar farkina vardim,nolur banada yardim edermisinz?
okuyup bi akil verirseniz cok sevinirim,etrafimdakilerin derdine kosan hep ben,su an gorulmezden geliniyor o ayni kisiler tarafindan.Oyle aciki.Birde 10 senelik arkadsimin kazigi,hic kimsem yok maalesef.cok yanlizim,su 2 hafta tatilde kafayi yiycem kesin.

basimdan cok sey gecti bu sene,bu yaz turkiyeye gittik.Ailem beni sevdgim erkege vermedi.

Annem ilk basta sebebi,akraba olmasi.Akraba evlilikleri can yakar dedi.
Teyze cocuklariyiz,biz yurtdisinda kaliyoruz o turkiyede.
Nolur simdi bana nasil baktin kuzenine o gozle dmeyin,bu beni sadece uzer.
Cunku biz 10 senedir ayri sehirlerdeydik.kardes gibi buyume mevzusu yok.
Neyse,annem ya bide cocuklariniz hastalikli olursa?dedi.
Peki o oglan evi nasil gecindiricek soyle bana dedi her birikimini ailesine yolluyor koydeki dedi(evin tek oglu bu arada).

Bence ilerde ayri ulkelerde oldugumz icin akraba olmasi sorun degil,siz ne dusunuyosnz ablalar?
Hastalikli cocuk durumu evet tehlikeli,farkindayim cunku yan sokakta oturan 2 kuzenim akraba evliligi sonucu 2 cocklarini kaybettiler(ve hatta 3 uncuylede kotu gidiyor)ama Allh en hayirlisini verir yasanacaksa yasanir oyle degilmi?
Ve tek ogul olmasi, evlenmek istedgim erkek su an askerde ve 11 aydir bir kurus hayri olamadi tabi ailesine.
birikim yapmasi gerektigini soyledim ve o bana dediki; annemgilin bana ihtiyaci yok para mevzusunda bunu askerdeyekn daha iyi farkettim,bensizde ev geciniyormus yani askerlikten snra kesinlikle kendi birikimim olucak''dedi

annemgil 2 seneyi gozden cikardi,2 sene sonra para durumu iyi olur dugune el verisli olursa, o zmn gelsin istesin nisan olur dedi.
2 sene boyunca konusmuycaksiniz ama dedi.Evlenmek istedgim erkek karsi cikti.
2 sene konusmayin diyerek sadece oynuyolar bizle,sogutmak istiyolar snrada vermiycekler seni bana dedi.
ama kendi elimizde degilmi bu iki sene? eger biz birbirimzi seviyosak zaten oyunlari bozulmazmi?
2 sene snra hala birbirimzi istersek kim diye bilirki bisey?

Askerlik azalicak mevzulari var,bi oturup bi kalkiyorum burda acaba gercekten azalirmi diye. 2 sene konusmuycaz,ona mecbur oldugumuzu soyledim.Annemgil hayir asla vermem demesine ragmen nasil benim hatrim icin tm ilerde olur dediyse,bende sozumu tutmam gerek.Eger konsmuycksniz diyolarsa mecburuz oyle yapicaz.

herseyin disinda bi durum daha var.Ben emin degilim onun dogru kisi oldugundan.
Dun gece aglayip durdum gercekten olmeyi istedim ama su an dusununce ne kadar sacma oldugunu fark ediyorum.
herkes o erkek ayparcami kandiriyor,hep yurtdisindan sevgili yapyor oturum almak icin diyolar(benden once 2 sevgilisi oldu ikiside yurtdisindan)o kizla bu kizla konusyor diyolar.

2 kere beni aldatti,iki kez ayni kizla yakaladim.
yakaladim derken,internette garip konular konsurken.bence buda bi aldatmadir kesinlikle.
askere gitmeden once soyledigi bi yalanini yakaladim o askerdeyken,o kizla konsmadim dedi ama konsmus.
Aradim agzima geleni saydim.
Babasi annesi arayip durdu o ordan arayamadigi icin.Kendini oldurmeye kalkmis askerde maalesef.Sensiz bu hayat bos diye.Annesnin haberi yok bundan babasi arayip soyledi.
Komutan aramis elinden tufegi kapmislar,1 gun nobete cikarmamis komutan tufek olmasi yasak diye.Bu oglana noldu kendinde degil kafayi yemis demis babasina.Ben dayanamadim,ertesi gun aradim.
Ben bitirmistim kafamda aslinda tamamen,ama iste oldurmek istemesi?oyle korktumki.babasi o gun sesi cok iyi geliyordu dedi.

Sizce gercekten hevesi oturum almak isteyen bi erkek,4 sene okulumun bitmesine razi olurmu?(diploma almama 4 sene var).Beni beklermi?
Disimi skicam calisicam cabaliycam askerlikten sonra para biriktirmek icin diyor.Seni isteticem diyor.2 sene boyunca konusmamayi kesinlestirdgimzden snra,en son konsmamizda agladi. O benden daha duygusaldir.Beni kaybetmekten korkuyor biliyorum.Ama ya aldatmalar? Onlar ne demek?

sastim kaldim ben kizlar ya,off.
artik konsmuycaz 2 sene snraya kendini hazirla biriktir parani o zmn gel iste dedim,annemlere simdi dil dokmek yerine o an diyebiliyimki: Bakin x basardi,sozunu tuttu benim icin.smdi sira sizde izin verin evlenmemize'
ve..bilmiyorum iyimi yptim askerdeki birine bunu soylemekle ama dedimki; sana kizlarla konusyor sadik degil diyorlar,sana guvenmiyorum goster bana bu 2 sene boyunca sadikligini'

sizce bu erkekle bi gelecek nasil bi hal alir?nasil bi gelecek bekliyor bizi?
En hayirlisi omu benim icin?
okudugunz icin sagolun
(alinti yapmamaniz mumkunmu?telden giricemde)

sevgiler,

Ayparcam11

Son düzenleme:
canım bir sefer aldatmayı anlayabilirm bi hata olms derim ama ikincisi olursa affedilmez bence seni sevmediğini gösterir bu durum baştan sen affetmekle hata yapmssın ikinci aldatışında seni. iki sene boyunca seni bekleyeceğini düşünmüyorum ben canım seni iki sefer aldatan birinin, belkide akıllanmıstr cnm bilemiyorm ama iki sene boyunca siz görüşmeyeceksiniz ve hayat sizi başka yollara götürecek gibi geliyor bana çünkü gözden ırak olan gönüldende ırak olr demisler cnm inşallah hayırlısı olur hakkında..

Yani ben herseyi gectimde,aldatmis seni hemde birkere degil kackere.Vede hep ayni kizla oldugunu soyluyorsun.Belkide gercekten yurtdisina yerlesmek icin seninle gorusuyodur ve yerlesim belgesini aldiktan sonra senden ayrilip o kizlada olabilir.bence aileni dinle dusun tasin oyuna gelme.hakkinda hayirlisi olsun.

Aslinda hic yorum yapmam ama sana yardimci olurum belki diye yaziyorum. Benim 3 tane samimi arkadasimda türkiyede yasayan erkeklerle evlendiler ve hepsi cok pisman. Biri bosandi öbür ikisi mutsuz. Ve malesef avrupaya gelmek bazelerine cok cazib gelebiliyor. Zor arkadasim yurtdisina gelirse nerde calisacak? Dil bilmiyor. Sen hep fedakarlik etmek zorunda kalacaksin. Ve daha neler neler. Hakkinda hayirlisi.

Bildiğiniz kadarıyla iki kere aynı kızla yakaladınız peki daha bilmedikleriniz

iki kere yakaladığınız insana nasıl güveneceksiniz,resmen belli niyeti yurt dışına gelmek
böyle oyunlara gelmeyin,ailenizin yaptıklarına kesinlikle katılıyorum

canım bir sefer aldatmayı anlayabilirm bi hata olms derim ama ikincisi olursa affedilmez bence seni sevmediğini gösterir bu durum baştan sen affetmekle hata yapmssın ikinci aldatışında seni. iki sene boyunca seni bekleyeceğini düşünmüyorum ben canım seni iki sefer aldatan birinin, belkide akıllanmıstr cnm bilemiyorm ama iki sene boyunca siz görüşmeyeceksiniz ve hayat sizi başka yollara götürecek gibi geliyor bana çünkü gözden ırak olan gönüldende ırak olr demisler cnm inşallah hayırlısı olur hakkında..

belkide bu sayede denemis olurum gibi geliyor bana.Hani bakalim 2 sene snra hala ayni dusuncede olucakmi diye.
bu en iyi taktik degilmi aslinda? bilmiyorumki ya.
cok sagol zman ayirip yorum yaptigin icin, tesekkurler canim

Yani ben herseyi gectimde,aldatmis seni hemde birkere degil kackere.Vede hep ayni kizla oldugunu soyluyorsun.Belkide gercekten yurtdisina yerlesmek icin seninle gorusuyodur ve yerlesim belgesini aldiktan sonra senden ayrilip o kizlada olabilir.bence aileni dinle dusun tasin oyuna gelme.hakkinda hayirlisi olsun.

bende oyle yapmaya calisiyorum canim.Hani en basta ailemi kirmak istemem ben asla,kimse olmazken onlar beni koruyup kolluycak olan kisilerdir.

ama bana bakislari cok baska,1 sene once yapmis oldugu bi olay bu.Bu yaz gordum onu,bana bakisi cok farkliydi.
Basta senin gozlerine bakmadan benden evlenme sozunu beklme,ben senden sogudum guvenmiyorum sana dedim.

o askerden geldi yaza,birbirimizi gorduk.Agladi hep ben emin degilim evlenme konusunda diyiince.Haklisin tamamen,ben herseyi bozdum hep benim hatam dedi.

ilk gordugumzde birbirmzi gozleri cok urkuk bakiyodu. gozleri doldu beni gorunce.
Ben o an pisman olduguna inandim. ve sunuda diyor.Askerde hani o kdr terkeden sevgili gordugu icin,senin degerini oyle bi anladimki diyor.
ama icim rahat degil,hic degil

belkide bu sayede denemis olurum gibi geliyor bana.Hani bakalim 2 sene snra hala ayni dusuncede olucakmi diye.
bu en iyi taktik degilmi aslinda? bilmiyorumki ya.
cok sagol zman ayirip yorum yaptigin icin, tesekkurler canim

rica ederim canım ne demek .. canım belkide sana aynı düşüncede olduğunu söyleyecek ama, bu iki sene içinde senden gizli, seni tekrar aldatmayacağı ne malum? nasıl güvenebileceksin ki ben olsam güvenemem , ama bir ilişkiyi bitirmek kolay değil anlıyorum seni, seviyorsunda biliyorum ama kafan karışmış baya canım bence mantığınla hareket etmeye çalış duygularla hareket edince inanki insan çok hata yapıyor

Valla kusura bakma üzülme diye düşüncemi gizleyemeyeceğim.
Bana teyze çocuğuyla evlenmek, o gözle bakmak çok enteresan geliyo ki biz de kardeş gibi büyümedik. Herneyse şimdi akraba evliliği yapanlar alınacak büyük ihtimal oyüzden pas geçiyorum.

Anlattığına göre tek derdi yurtdışı. Hangimizin her sevgilisi yurtdışından, çevresinde elini tutabileceği, hergün görebileceği biri olabilecekken nasıl tesadüf ki hep yurtdışı denk gelmiş?

Ayrıca aldatmış hem de iki kere kurcalasan belki daha kaç kere daha...

Kaç yaşındasın?

Nerden tutsan elinde kalıyo anneni dinle annen son derece haklı. Hani desen ki adam dört dörtlük çok seviyo beni tamam denir bi'yerde.

Aslinda hic yorum yapmam ama sana yardimci olurum belki diye yaziyorum. Benim 3 tane samimi arkadasimda türkiyede yasayan erkeklerle evlendiler ve hepsi cok pisman. Biri bosandi öbür ikisi mutsuz. Ve malesef avrupaya gelmek bazelerine cok cazib gelebiliyor. Zor arkadasim yurtdisina gelirse nerde calisacak? Dil bilmiyor. Sen hep fedakarlik etmek zorunda kalacaksin. Ve daha neler neler. Hakkinda hayirlisi.

Istese aslinda bensizde gelebilir burya,ayarlar tanidiklari.
ama tabi kacak calisma felan olur ancak,oturumu evlenmeden alamaz.

sunuda eklemek isterim kizlar. Evlenmek istedgim erkek kusadasinda calisti,en turistlik otelden calisti..Izmirde istanbulda calisti.
yani eger modern hayat pesinde olsaydi coktan degismezmiydi huyu suyu?

o oteldeki garsonlar resmen kusura bakmayin ama musterilerle yatiyodu, daha cok gelsinler diye.
o hic kendini bozmadi o modern hayatta, agzina icki surmedi.
Bilmem inanirmisinz ama 21 yasina giricek ve cinsel tecrubesi yok.Namus tek kadinlarda degildir.Helalinle baskadir dedi o kdr rahatligin icinde. senle ilk olucak nasip olursa dedi

rica ederim canım ne demek .. canım belkide sana aynı düşüncede olduğunu söyleyecek ama, bu iki sene içinde senden gizli, seni tekrar aldatmayacağı ne malum? nasıl güvenebileceksin ki ben olsam güvenemem , ama bir ilişkiyi bitirmek kolay değil anlıyorum seni, seviyorsunda biliyorum ama kafan karışmış baya canım bence mantığınla hareket etmeye çalış duygularla hareket edince inanki insan çok hata yapıyor

evet canim cok karisik.aslinda ben su an dusunmeyi birakmak istiyorum. hani okuluma odaklanip ilerlemk istiyorum.
ve 2 sene sonra nasil biri oldugunu gormek istiyorum.Benim icin babasi gile yolluyacagi parayi kesebilicekmi bilmek istiyorum.
evet dgru bilemem aldattimi aldatmadimi,ama umit ediyorumki o an Allh bi yalan varsa cikarir karsima.simdilik kafayi yormak bos diyorum.
sadece derim,bu erkegi beklemelimiyim onu hala kalbimde barindirmalimiyim

Valla kusura bakma üzülme diye düşüncemi gizleyemeyeceğim.
Bana teyze çocuğuyla evlenmek, o gözle bakmak çok enteresan geliyo ki biz de kardeş gibi büyümedik. Herneyse şimdi akraba evliliği yapanlar alınacak büyük ihtimal oyüzden pas geçiyorum.

Anlattığına göre tek derdi yurtdışı. Hangimizin her sevgilisi yurtdışından, çevresinde elini tutabileceği, hergün görebileceği biri olabilecekken nasıl tesadüf ki hep yurtdışı denk gelmiş?

Ayrıca aldatmış hem de iki kere kurcalasan belki daha kaç kere daha...

Kaç yaşındasın?

Nerden tutsan elinde kalıyo anneni dinle annen son derece haklı. Hani desen ki adam dört dörtlük çok seviyo beni tamam denir bi'yerde.

yasim 19.oda 21 ine giricek gelecek ay

aldatmış seni madem o kadar kendini öldürecek kadar aşık neden aldattı blöf kanma bunlara askerde her erkek zaman zamn buhram geciriyor aldanma bence bırak

bence aldatmış olduktan sonra hiç bişi eskisi gibi olmaz. ki bi defa da değil anladığım kadarıyla. herkes hata yapabilir ama aldatmasını unutabileceksen yani hatırladığında acı çekmiyceksen ona çatmıycaksan deneyebilirsiniz bu ilişkiye emek vermeyi. ama sindiremeden devam etmeye kalkarsanız güvenin olmadığı yerde huzur hiç olmaz bunu bilin. bi de bişi daha var ya 2 sene görüşmeden beklemek bana bu devirde biraz saçma geldi insan görüşmeden nasıl gözü kapalı bekliycek hatta bekliyebilecek mi bakalım gözden uzak olan gönülden de ırak olur bide konuşmamak üstüne. tabi herkes böle olmayabilirde

bence aldatmış olduktan sonra hiç bişi eskisi gibi olmaz. ki bi defa da değil anladığım kadarıyla. herkes hata yapabilir ama aldatmasını unutabileceksen yani hatırladığında acı çekmiyceksen ona çatmıycaksan deneyebilirsiniz bu ilişkiye emek vermeyi. ama sindiremeden devam etmeye kalkarsanız güvenin olmadığı yerde huzur hiç olmaz bunu bilin. bi de bişi daha var ya 2 sene görüşmeden beklemek bana bu devirde biraz saçma geldi insan görüşmeden nasıl gözü kapalı bekliycek hatta bekliyebilecek mi bakalım gözden uzak olan gönülden de ırak olur bide konuşmamak üstüne. tabi herkes böle olmayabilirde

degil,zaten degil maalesef.
helede askerde olmasi konusamamiz,dahada bi ucurum oldu bize.
ama sence telafi edemezmi? cok cabalasa eskisi gibi olamazmiyizki acaba?

akraba olayını da geçiyorum sevgiliyken aldatan bir erkekten evlenince de hayır beklenmez ekleyecek başka birşey yok.

hepinize tesekkurler yorumlar icin.

bilmiyorum konum kapanirmi ama,sunu demek istiyorum
bu kdr olaydan snra neden bu kisi hala 'hayirlisi' olrak gorunur 4 5 kere istiharede?

benim kafami en cok bu kurcaliyor

hepinize tesekkurler yorumlar icin.

bilmiyorum konum kapanirmi ama,sunu demek istiyorum
bu kdr olaydan snra neden bu kisi hala 'hayirlisi' olrak gorunur 4 5 kere istiharede?

benim kafami en cok bu kurcaliyor

istihareyi yani rüyaları bilemem de gerçekte bu işin pek de hayırlı olmayacağı belli değil mi sence.

olumlu bir kaç şey duymak ya da inanmak istiyorsun ama mantıklı düşünmen daha iyi olur.

hayatım sana değer veriyorsa bu adam elbette telafi etmek için çabalayacak. ama sen 2 yıl görüşmemeliyiz diyosun. sana bu çocuk ne yapabilir güvenebilmen için onu affedebilmen için. 2 seneye kim öle kim kala. 2 sene sonra mı devam edeceksiniz kaldığınız yerden bence görüşmelisiniz zaten sadece telefonla görüşüyorsunuz. görüşün ki birbirinize tutamayacağınız sözler vermeyin. 2 sene sonra belki biriniz soğumuş olacaksınız istemeyeceksiniz ya da bi başkasına gönlünüz kayacak diğerinize yazık olacak. ama görüşürseniz bu ilişki devam edecek ya da etmeyecek zamanla anlarsınız birbiriniz için doğru olup olmadığınızı bence

Back
X