- 7 Eylül 2019
- 20
- -1
- 18
- 28
- Konu Sahibi doktorhanimmm
Teşekkür ederim mesajlarınız ve desteğiniz beni mutlu ettiherkes yapabiliyorsa sende yaparsın bak dr olmuşsun kafa çalışıyor beyne hükmemişsin sıra kalbinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim mesajlarınız ve desteğiniz beni mutlu ettiherkes yapabiliyorsa sende yaparsın bak dr olmuşsun kafa çalışıyor beyne hükmemişsin sıra kalbinde
robotlaştıracaklar dr ları ibret alıyoruz böyle insanlar da var diyoruz çok tebrik ederim cok güzel ifade etmişsinBazi yorumlar gercekten cok aptalca nasil oyle yazmislar anlamiyorum. Karsidaki gercekten doktor mu degil mi bilmiyorum. Ama sen doktorsun nasil aci cekiyorsun ,nasil boyle diyorsun gibi abuk sabuk yorumlar yapilmis. O da bir insan, onun da kalbi var denilmemis. Bu insanin yapisiyla ilgili bi sey hassas birisindir ,ailenden sevgi gormemissindir falan filan bi cok sebebi var. Karsina cikan kisiyi seversen onu dunyanin merkezine alirsin o gidince de dunyan yikildi sanirsin. Ben evet intihar etsin ,boyle dusunmesi normal demiyorum ama şu hayatta her sey basimiza gelebilir ,kendimizi caresiz de hissedebiliriz ama onemli olan o an sabredip farkli seylerle mesgul olmaktir. Ama bu şu demek degildir sen doktorsun bunlari yaşayamazsin ! Boyle hissedemezsin ! Boyle düsünemezsin ! Meslege gore mi duygulari yaşanak lazim pes ! Karsidaki doktordan once bi insan
Karakolluk olacak kadar manyak, tedaviye cevap vermeyen, takıntılı ruh haline sahip, erkek hastalardan irrite olan (çünkü doktor sevgilisi öyle istemiş), sevgilisi için ev hanımı olacak kadar izandan yoksun biri yarın başka sevgili edindiğinde, sırf o istiyor diye hastalarını yanlış tedaviyle öldürecek kadar manyaklaşır.Gitmediğim psikiyatrist, psikolog kalmadı. Olmuyor onsuz yaşama düşüncesi bile kahrediyor.
Umarım öyle olur. Şuan çok acı çekiyorum.
Kimseyi onun kadar sevemem ve kimse beni onun kadar sevemez gibi geliyor. Bana çok acılar çektirdi ama yine de hep beni çok sevdiğini hissettim.
İzmirdeyim. Bekliyorsanız geleyim ben :))))İntörn doktorum hanımefendi. Genel cerrahi intörnüyüm beklerim izmirdeyseniz
Evet rezillik.ayıp yaptıgın sevmek rezillik mi gözünde kul dediğini yaşamadan ölmezmiş biraz özenli ol kelimelerinde
Kimse doktor acı çekemez demedi.
Sırf destek vereceğim diye mesajları böyle okuyan kitleye selam olsun
Doktor bir kadının bu kadar mantığa aykırı yazmasını eleştirdik.
Ha doktor olan herkes çok mu zeki ? DEĞİLMİŞ.
Onsuz yaşama duygusu beni kahrediyor , karakolluk olduk , işi beyim isterse bırakır diyen birinin doktor olma ihtimali beni ürkütüyor ve inşallah fakedir diyorum.
ilk sevgilisi ya ondan bunye zor atlatıyorDaha (çocuk,büyümemiş)doktor hanim.Adam kendine güvenmiyor ve sizin onu aldatacaginizi düşunmesi bundan.Sanki yillar olmus bu ne ask bu ne ölürümler filan.Allah sizin elinize hasta düşürmesin.Tedavi olun.
Ben hep diyorum ve diyeceğimde kk da bit kitle kadın var , ki bu hep aynı kişiler, sürekli olarak çoğunluk ne yazarsa ona tepki veriyor. Bunun en büyük sebebi farklı olma çabası ve alacağı 2-3 beğeni.Yok bu sabah tüm zekiler iş başında, diğer bir konuda da öğretmen var bir tane kendisine bakan adama aşık olmuş ama adamın sevgilisi varmış, akıl tutulması mı yaşıyor insanlar nedir anlamadım, sabah sabah sinirimi zıplattılar, pırıl pırıl gencecik insanlara ne oluyor böyle anlamadım