• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin acıdan öleceğim

23 yaşında doktor olacak zekaya sahip beyinle, paranoyak&psikopat bir adama yapışıp kalacak beynin aynı beyin olduğuna kendimi inandırdığımda, yorum yapacağım.
Yazma biçimi sana inandırıcı geldimi Loretciğim?
Doktor değil de hastane çalışanıdır bence.

Bize bir şey kanıtlamanıza gerek yok.
Madem akıl ve mantığınızı bir erkek için yitirecek kadar zayıfsınız, istifa edip ev hanımı olun.
Eğer evlenebilseydik onun için ev hanımı olurdum desem yalan olmaz. Zaten çalışmamı istemiyordu bu kadar erkek olan ortamda.
Ayrıca kendisi de doktor.

İntörn doktorum hanımefendi. Genel cerrahi intörnüyüm beklerim izmirdeyseniz
Yazın adresi arayıp bulacağım.
Bu kadar da olmaz. Ha eğer doktorsanız da vay benim ülkemde ki insanların haline .
Vay size düşen hastaların haline !

İNTÖRN doktor diye bir kavram var haberin vardır umarım. Geçen sene de STAJYER doktordum.
Vay anasını lan intorn doktor kavramını bilmiyordum.
Bizim aysenaz geldi aklıma o da hep doktordu.
17 yasinda mi kazandin uniyi ?
Helal olsun.

Eğer evlenebilseydik onun için ev hanımı olurdum desem yalan olmaz. Zaten çalışmamı istemiyordu bu kadar erkek olan ortamda.
Ayrıca kendisi de doktor.
İki ruh hastası hem de doktor.

Bu ülkenin sağlık sisteminin neden berbat olduğu; doktorların teşhislerde neden yetersiz olduğu ortaya çıktı.
Adamların kendine hayrı yok ki bize olsun.

Canım benim sen hiç gerçekten sevmemişsin üzüldüm sana
SEVMEK ?
İçini bu kadar boşalttığınız bir kelimeyi yaşamadım evet.
Bunun adı sevgi değil aciziyet.
Neymiş miş çalışmasını istemediğinden işi bırakacakmış.
Adam sizi polise ihbar etmiş , bu da mı sevgiden.

Geçin Allah aşkına. Erkeksiz de hayat oluyor diyeceğimde sizin için su içip , yemek yemek kadar ihtiyaç bir erkek :))))))))

SEVMEK ?
İçini bu kadar boşalttığınız bir kelimeyi yaşamadım evet.
Bunun adı sevgi değil aciziyet.
Neymiş miş çalışmasını istemediğinden işi bırakacakmış.
Adam sizi polise ihbar etmiş , bu da mı sevgiden.
Geçin Allah aşkına. Erkeksiz de hayat oluyor diyeceğimde sizin için su içip , yemek yemek kadar ihtiyaç bir erkek :))))))))
Ben polise şikayet ettim, sözlü şiddet sebebiyle

Ben polise şikayet ettim, sözlü şiddet sebebiyle
Aşk bunu gerektiriyor çünkü değil mi? Polislik olup , delice kavga edip , hakaret ve küfürler edip sonra da delice öpüşmeyi :D
Gerçekten aşktan soğutuyorsunuz ya...
Küçüklen çok Marimar ,Rosalinda falan izlediniz her halde.

Yazma biçimi sana inandırıcı geldimi Loretciğim?
Doktor değil de hastane çalışanıdır bence.
Valla bu kadar genç yaşta doktor olmayı başarırken, bir yandan da bu kadar katakullili gönül işleriyle meşgul olabilen doktorların sadece "Doktorlar" dizisinde var olduğunu sanıyordum ama... Bilemedim şimdi. :confused:

Aşk bunu gerektiriyor çünkü değil mi? Polislik olup , delice kavga edip , hakaret ve küfürler edip sonra da delice öpüşmeyi :KK70:
Gerçekten aşktan soğutuyorsunuz ya...
Küçüklen çok Marimar ,Rosalinda falan izlediniz her halde.
İlk sevgilimdi dediğim gibi çok deneyimli bilgili olduğumu söyleyemem. Ama onun için canımı verirdim.

Yazın adresi arayıp bulacağım.
Bu kadar da olmaz. Ha eğer doktorsanız da vay benim ülkemde ki insanların haline .
Vay size düşen hastaların haline !
Ya ne alakası var doktorlarin duygusal çıkmazlari olamaz mı? Niye onlara uzaylı muamelesi yapıyorsunuz 😝

selam, ne aşklarda kimler kimler ölüyorum , yarına kalmaz ölürüm sandı ne acılar çekti de ölmedi kimse merak etme. herkes 1 2 geçmiştir bu yollardan.
güçlenerek kalkarsın sende, seni sevmeyeni sevme yoluna bak.

Valla bu kadar genç yaşta doktor olmayı başarırken, bir yandan da bu kadar katakullili gönül işleriyle meşgul olabilen doktorların sadece "Doktorlar" dizisinde var olduğunu sanıyordum ama... Bilemedim şimdi. :confused:
Benim gönül işim diğerlerinin yanında o kadar basit kalıyor ki. Çok şükür diğerleri gibi daldan dala atlamıyorum

selam, ne aşklarda kimler kimler ölüyorum , yarına kalmaz ölürüm sandı ne acılar çekti de ölmedi kimse merak etme. herkes 1 2 geçmiştir bu yollardan.
güçlenerek kalkarsın sende, seni sevmeyeni sevme yoluna bak.
Teşekkür ederim desteğiniz için

96lıyım. 2014 yılı girişliyim
5. Sınıfta intern doktor mu olunuyor?
5. Sınıfta staj, 6 da intern olunur diye biliyorum.

Ki 6. Sınıfa yeni başlayacaksın bu hesapla. Daha intern değilsin.

Sanırım kurgusun.

Back