Nolur testime yorum yapin

Çokta küçük bir değer diyemeyiz neden 4 gün sonra dedi iki gün sonra daha mantıklı iki günde bir en az %66 artması lazım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Evet kendi gittgim doktorum var ona yazdim bakalim o ne dicek ona gore bi yol izlenir neden oyle dedi bende anlamadim canim amin insallah herkese nasip olsun isteyen

Cikti canim pozitif dedi doktor ama cok yeni yani cok erken ogrenmisim 4 gun sonra tekrar kan vericem beta yukselmesine bakicak cok sukur insallah saglikla gelir
Hayırlı olsun balım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah 💖💖 gebelik belirtilerin nelerdi ne zaman belirtilwe basladı gögüs siskinliğin varmıydı

Hayırlı olsun balım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah 💖💖 gebelik belirtilerin nelerdi ne zaman belirtilwe basladı gögüs siskinliğin varmıydı
Canim ayni regl baska hic bisey degil ya oylesine yapayim dedim test cok erken zaten reglime 3gun falan var boyle hafif kahveli once leke geldi dedim regl olucam heralde o yuzden erken gebelik testi yaptm goguslerim sis ve hassasti ince ince kasik agrisi ama cok ince yani baska hic bsieyim yoktu bunlari reglidede yasiyorum cunki

Canim ayni regl baska hic bisey degil ya oylesine yapayim dedim test cok erken zaten reglime 3gun falan var boyle hafif kahveli once leke geldi dedim regl olucam heralde o yuzden erken gebelik testi yaptm goguslerim sis ve hassasti ince ince kasik agrisi ama cok ince yani baska hic bsieyim yoktu bunlari reglidede yasiyorum cunki
Anladım canım peki sende veya esinde bir sorun varmıydı

X