- 23 Temmuz 2024
- 108
- 12
- 28
- Konu Sahibi bebikomadg
49cikti canimPeki değer kaç çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
49cikti canimPeki değer kaç çıktı
Ayyyy hayırlı olsunnn annesi sağlıkla büyütmek nasip olsunnnCikti cabim pozitif 4gun sonra tekear beta icin kan vericem cok yeni daha yukselise bakicaz
Aminn arkadasim aminnn insallahh hayal gibigeliyor allahim tum isteyenlere nasip etsinAyyyy hayırlı olsunnn annesi sağlıkla büyütmek nasip olsunnn
Çokta küçük bir değer diyemeyiz neden 4 gün sonra dedi iki gün sonra daha mantıklı iki günde bir en az %66 artması lazım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün49cikti canim
Evet kendi gittgim doktorum var ona yazdim bakalim o ne dicek ona gore bi yol izlenir neden oyle dedi bende anlamadim canim amin insallah herkese nasip olsun isteyenÇokta küçük bir değer diyemeyiz neden 4 gün sonra dedi iki gün sonra daha mantıklı iki günde bir en az %66 artması lazım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Hayırlı olsun balım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah gebelik belirtilerin nelerdi ne zaman belirtilwe basladı gögüs siskinliğin varmıydıCikti canim pozitif dedi doktor ama cok yeni yani cok erken ogrenmisim 4 gun sonra tekrar kan vericem beta yukselmesine bakicak cok sukur insallah saglikla gelir
Hayırlısı olsunnn mükemmel bir haberSonucunuz çıktı mııı
Evet bugün de girinEn sondaki silik test bugüne ait yani bugün çatlamış ve bugünde mi ilişkiye girmem gerekiyor. Ayrıca cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum
Şey ya betahcg 2 günde bir artıyor bazen 3 günde bir ondan öyle demiştir bence bi problem yok durumu net olarak takip etmek için öyle demişÇokta küçük bir değer diyemeyiz neden 4 gün sonra dedi iki gün sonra daha mantıklı iki günde bir en az %66 artması lazım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Canim ayni regl baska hic bisey degil ya oylesine yapayim dedim test cok erken zaten reglime 3gun falan var boyle hafif kahveli once leke geldi dedim regl olucam heralde o yuzden erken gebelik testi yaptm goguslerim sis ve hassasti ince ince kasik agrisi ama cok ince yani baska hic bsieyim yoktu bunlari reglidede yasiyorum cunkiHayırlı olsun balım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah gebelik belirtilerin nelerdi ne zaman belirtilwe basladı gögüs siskinliğin varmıydı
Anladım canım peki sende veya esinde bir sorun varmıydıCanim ayni regl baska hic bisey degil ya oylesine yapayim dedim test cok erken zaten reglime 3gun falan var boyle hafif kahveli once leke geldi dedim regl olucam heralde o yuzden erken gebelik testi yaptm goguslerim sis ve hassasti ince ince kasik agrisi ama cok ince yani baska hic bsieyim yoktu bunlari reglidede yasiyorum cunki
Esime hicgitmedik bendede pcos vardi canim insulin direnci cikti falan yaniAnladım canım peki sende veya esinde bir sorun varmıydı
Hayırlı olsun hamiş tebriklerEsime hicgitmedik bendede pcos vardi canim insulin direnci cikti falan yani