- 23 Temmuz 2024
- 108
- 12
- 28
- Konu Sahibi bebikomadg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de hamilelik var ama kesin sonuç için adet dönemini bekle sonra kan verArkadaslar reglime 3gun var test yaptim erken gebelik kasik agrim var inceden bugun cok cok ince kahverengiye benzer bir akinti var cizgide silik gibi sizce ne
Bebiş var gibi ☺Arkadaslar reglime 3gun var test yaptim erken gebelik kasik agrim var inceden bugun cok cok ince kahverengiye benzer bir akinti var cizgide silik gibi sizce ne
Amimmn insallah kan vermeye gidiyoru.Bence de hamilelik var ama kesin sonuç için adet dönemini bekle sonra kan ver
Simdi kan vericem dua edin nolurKan ver netleştir canım güzel haberler alırısn inşallah
Insallah canim inssallah pcosum cok denedim rabbim nasip eder insallahBebiş var gibi ☺
İnşallah sağlıklı bir bebeğin vardır Allah isteyen herkese nasip etsin ben de yarın gideceğim kan vermeyeAmimmn insallah kan vermeye gidiyoru.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın buraya da yazSimdi kan vericem dua edin nolur
İnşallah canım ne olur Dua edin vallahi gidiyorum yürüyorum Vallahi sonucu olarak almaz yazacağımİnşallah güzel sonuçlar alırsın buraya da yaz
İnşallah canım Allah hiç kimsenin hiçbir Annenin elini boş koymasın inşallah hepimizden nasip olurİnşallah sağlıklı bir bebeğin vardır Allah isteyen herkese nasip etsin ben de yarın gideceğim kan vermeye
Pozitif Hayırlı olsun, sağlıkla gelsinArkadaslar reglime 3gun var test yaptim erken gebelik kasik agrim var inceden bugun cok cok ince kahverengiye benzer bir akinti var cizgide silik gibi sizce ne
İnşallah ☺Insallah canim inssallah pcosum cok denedim rabbim nasip eder insallah
Amin İnşallah canım sonucu bekliyorum şu an Vallahi çok heyecanlıyım üzülmek istemiyorum Allah hepimize nasip etsinPozitif Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin
Gebesin kan sonucunu bizimledir paylaş hamiş anne :)Arkadaslar reglime 3gun var test yaptim erken gebelik kasik agrim var inceden bugun cok cok ince kahverengiye benzer bir akinti var cizgide silik gibi sizce ne
Amin be canim bekliyorum paylasicam ama cok erken cikar miki sonuctaGebesin kan sonucunu bizimledir paylaş hamiş anne :)
Bence pozitif ama tabi ki kan vermelisinArkadaslar reglime 3gun var test yaptim erken gebelik kasik agrim var inceden bugun cok cok ince kahverengiye benzer bir akinti var cizgide silik gibi sizce ne
Dua et bol bol iyi haberler alırsın ins ne zaman cıkar hic bilmiyorumAmin be canim bekliyorum paylasicam ama cok erken cikar miki sonucta