Teşekkür ederim size de güzel yıllar dilerim... mutsuzum ama olsunDilerim en güzel yaşında, tecrübelerini en az acıyla edinirsin :) Ne yaparsan yap o kalp illa kırılacak. Hangimizin kırılmadı ki. Gün gelecek onu bile özleyeceksin :)
Yeni yılın kutlu olsun, sevgiler
Kendini neden bu kadar kücük düsürüyorsun. Hic mi gururun yok, hicmi degerini bilmiyorsun? Seni affedip sana geri dönse ne olur? Bu zihniyette bir insan bunu hayatinin sonuna kadar hep yüzüne vuracak. Mutlu olabileceginimi düsünüyorsun? 9 ay neki? Insanlar ömrünü vermis eslerinden vazgeciyorlar, ayriliyorlar. Kendine biraz güvenin olsun. Elini sallasan ellisi. Daha yasinda genc. Illaki o olacak diye kendini neden sartlandiriyorsun? 1 gün aglarsin 5 gün aglarsin sonra gecer. Bu kadar büyütmene gerek yok. Hayatin sonu degil. Kendine gel artik.Çok seviyorum beni iyi anladım dus et bana nokır
Aklına bile gelmiyom ki ne düşünmesi kardeşim yaHadi diyelim ki barıştın yıllar geçti evlendin. Bu adam her kavgada bu hatanı yüzüne vuracak. Kendiside sütten çıkma ak kaşık değildir emin ol. Gerçekten sevseydi bu ayrılmaya gerekçe olamaz.
Yoluna bak sende hayatını yaşa bırak o düşünsün
benim tasvip etmediğim bi durum. Çevremde var bu şekilde. Mesela iki yakın erkek arkadaş düşünün. Kız biriyle sevgili olduktan sonra diğeriyle evleniyorEn baştan da bizim onla olan durumumuzu az çok bilerek başladı üstelik ilişkiyi herkese karşı dimdik ayakta ve yanımda durdu sonradan her şey kötüye sardı gelip buna abartarak anlattılar susmadılar olandan fazlasını ve yanlışını anlattılar inandı.
öyle mi yazmışben anlamadım etiketlere geri çekilme yöntemi yazmanın manası nedir?
Sildim evet....