Nolur tavsiye verin çok acı çekiyorum çok pişmanım

canım konunu okuduktan sonra erkek arkadaşıma da benzer bir soru sordum, baya sinirlendi.
demekki sevdiğin adam çok odun değil.
yani örnek veriyorum hayır bakireyim diye cevap verme diye,
atıyorum beş kişiyle yatmışsındır,

bu adam seni bakire değilsin diye bırakır. o zaman derim ki hanzo bi tipmiş, bırak. ama bu öyle bir şey değil. arkadaşı kabullenmemek normal.

keşke en başından bilse idi, başkasından duymasaydı.

tek şey diyeceğim sana... yolunuz kesin çizgilerle ayrıldı ise, inan çok daha temiz hiç şaibe ve geçmiş bırakmayacak ilişkiler yaşarsın ve çok mutlu olursun.
unutamam demeyin. ikiniz de unutursunuz. sen daha güçlü ol, daha çabuk unut. doğru erkeği daha çabuk bul.

ha bir de gelecekte karşılaşırsınız, yine yollar kesişir ama bu kez sen istemezsin emin ol.

canım konunu okuduktan sonra erkek arkadaşıma da benzer bir soru sordum, baya sinirlendi.
demekki sevdiğin adam çok odun değil.
yani örnek veriyorum hayır bakireyim diye cevap verme diye,
atıyorum beş kişiyle yatmışsındır,

bu adam seni bakire değilsin diye bırakır. o zaman derim ki hanzo bi tipmiş, bırak. ama bu öyle bir şey değil. arkadaşı kabullenmemek normal.

keşke en başından bilse idi, başkasından duymasaydı.

tek şey diyeceğim sana... yolunuz kesin çizgilerle ayrıldı ise, inan çok daha temiz hiç şaibe ve geçmiş bırakmayacak ilişkiler yaşarsın ve çok mutlu olursun.
unutamam demeyin. ikiniz de unutursunuz. sen daha güçlü ol, daha çabuk unut. doğru erkeği daha çabuk bul.

ha bir de gelecekte karşılaşırsınız, yine yollar kesişir ama bu kez sen istemezsin emin ol.
MEsaja bakar mısın biraz konuşsak?

9 aylıl sevgilim beni terketti bir hafta oluyor bir hafta yazdım konuştu zor günündeyim yanındayım felan dedi bugün kardeşime attığı ss te telefonda kayıtlı olduğum halimi değişip ismimle kaydetmiş dayanamadım yazdım dün de benim twitterımda ki anılarımızı benden habersiz sildği için sinirlendim yazdım. Bugün de yazdığım da fena tartıştık ve artık zor günlerimde de yanımda değil beni sevmiyormuş bitmiş gitmiş. 9 aylık ilişkiden 1 hafta sonra ben burda acılar içinde kıvranırken bana “keşke başkasıyla yatmadan beni sevseydin” dedi nolursa olsun seni affetmicem bu gerçek değişmicek dedi. Ondan önce onun bir arkadaşı sevgilimdi ve onla bazı şeyler yaşadık çok ileri bir durum olmadı ama evde bir şeyler yaşadık evde ikinarkadaş daha vardı onlar da bu 9 aylık sevgilime gidp benim o şahıstan çocuğum varmış gibi abartarak anlattılar. Ondan sonra her şey değişti benim saç telimi saklayan insan beni sevmemeye başladı iyice soğudu bıktı yıldı her şey değişti ve en sonunda ayrıldı hayatımda başka kimse olmayacak dedi ilk ayrıldığımız gün yani 1 hafta önce ama bugün ben ona “benim bir hatam yüzümden beni sildin umarım seveceğin kişi benle yaşadığın hatalar yüzünden silmez seni aynılarını yaşamazsın” dedim ben sana birini sevecem mi dedim saçnalıyosun felan dedi. Kalbinde ben yokum istesen istemesen de belli olmaz dedim o da sende aynı şekilde felan dedi... bende kimse olmucak benim kalbimde sen varsın felan dedim başkasının kollarında olduğunda haırlatırım dedi... anlayacağınız çok kötü şeyler oldu çok kırdı çok kırdım ama ben onu seviyorım o beni sevmiyor bin kere sevmedin 9 ay kandırdın dedim tutup sevdim demedi... beni sildi... onu çok seviyorum ben hüngür hüngür ağlarken o gününü gün ediyor... ben özlerken o benden nefret ediyor. Artık sende herkes gibisin bir anlamın yok dedi. Benle ilgili eşyaları da atacakmış belki de atmıştor... ailesi ve arkadaşlarından da uzak duracakmışım... ne yapayım 1 hafta oldu nasl düzelecek ben onu çol seviyorum onun sevdiğine inanıyorum bunca şeye rağmen... nolur fikir verin ne yapsam da bunlar geride kalsa onda kopek gibi pişman olsa... ne dersiniz.. unut felan demeyin ben sadece onu istiyorum
Yattığın insanın arkadasıyla çıkmışsın ne bekliyorsun ki. Çocuk valla iyi bile dayanmış. Senin sevdiğini düşünmüyorum. Çocuk senden ayrıldığı için bu kadar acı cekşyorum zamanla unutursun. Kimler kimler unutulmadı ki...

Tavsiyem:
Aşık olduğunuz, evleneceğiniz adam eski sevgilinizin arkadaşı da çıkabilir, akrabası da, kardeşi de.. Elbet sevgiliniz olabilir ancak ölçülü şeyler yaşanmalı..
Kendi açımdan düşünüyorum, eşim arkadaşımla birşey yaşamış olsaydı evlenmezdim tabi. Neden h.nzo Vs olayım?? Kimse istemez bu durumu..

Ortaya cinsiyet katmadan konuşuyorum, eger birlikte oldugum insan benimle evlilik dışı biseyler yasamak istesin birdaha onunla ayni yone dahi bakmam.
Bazi seylerin zamani vardir ve beklenmelidir. Biraz nefsinize hakim olun.
Ayrica seninle yasadiklarini arkadaslariyla paylasabilecek kadar igrenc biriyle senin ne isin vardi be kardesim?
Bak simdiki erkek arkadasinda cok matah bi tip degil zira o da ayni seyleri seninle yasamis, simdi sana kirli muamelesi yapan bu tip ilerde hayatina baskasi girerse ona ne diyecekmis? Kendisinun durumu bu olsa dahi kaba tabirle soyluyorum kusura bakma, su an sen onun gozunde arkadasinin gecmiste eve attigi kiz konumundasin. Bunu seni uzmek icin soylemiyorum sadece durum bu. Adama bildigin "ya haci senin manitayi zamaninda berkecan eve attı hahahhh" demisler.
Bari bundan sonra kendini evlilik disi faaliyetle kirletme ki ilerde baska biri hayatina girerse simdi terkettigin kisi ile yaptiklarin yine ayagina dolanmasin.
Kaba ve sert yazmis olabilirim, özür dilerim, ama inan senin iyiligin icin.
Bu benimle yaparsan okey, ama baskasi ile olmussan kirlisin mantigindaki bencillerden uzak dur.
Ve tekrar soyluyorum, bazi seylerin zamani vardir ve beklenmelidir.

Böyle şeylere takılacağını bildiğin halde neden söylemedin sevgiline? Belki ilk senden duysaydı böyle tepki vermezdi.

yazıların hepsini okuyamayacağım ama önerim bir kadın olarak hele ki bu toplumda erkeklere kendinizi kullandırmamanızdır. Çok seviyorduk zırvalarını geçin çünkü bu ülkede bu kafayla hayatta kalamazsınız. Her erkek karısı ilk kendini. olsun ister, çocuklarının annesi el değmemiş olsun ister ( ister onayla ister onaylama bu ülkede yaşıyorsun). Bir sürü macera yaşayıp seninle evlenecek aile kuracak birini zor bulacaksın hayır o da bir ömür burnundan getirecek hayat kadını almış gibi. Aklını başına topla canım. Evlenmek üzere görüş erkeklerle ve sen mümkünse çok bekleme evlen. belli ki ilkel dürtülerinle hareket ediyor ve kendini dizginlemekte zorlanıyorsun. Şu ülkede senin için en hayırlısı bu diye düşünüyorum.

9 aylıl sevgilim beni terketti bir hafta oluyor bir hafta yazdım konuştu zor günündeyim yanındayım felan dedi bugün kardeşime attığı ss te telefonda kayıtlı olduğum halimi değişip ismimle kaydetmiş dayanamadım yazdım dün de benim twitterımda ki anılarımızı benden habersiz sildği için sinirlendim yazdım. Bugün de yazdığım da fena tartıştık ve artık zor günlerimde de yanımda değil beni sevmiyormuş bitmiş gitmiş. 9 aylık ilişkiden 1 hafta sonra ben burda acılar içinde kıvranırken bana “keşke başkasıyla yatmadan beni sevseydin” dedi nolursa olsun seni affetmicem bu gerçek değişmicek dedi. Ondan önce onun bir arkadaşı sevgilimdi ve onla bazı şeyler yaşadık çok ileri bir durum olmadı ama evde bir şeyler yaşadık evde ikinarkadaş daha vardı onlar da bu 9 aylık sevgilime gidp benim o şahıstan çocuğum varmış gibi abartarak anlattılar. Ondan sonra her şey değişti benim saç telimi saklayan insan beni sevmemeye başladı iyice soğudu bıktı yıldı her şey değişti ve en sonunda ayrıldı hayatımda başka kimse olmayacak dedi ilk ayrıldığımız gün yani 1 hafta önce ama bugün ben ona “benim bir hatam yüzümden beni sildin umarım seveceğin kişi benle yaşadığın hatalar yüzünden silmez seni aynılarını yaşamazsın” dedim ben sana birini sevecem mi dedim saçnalıyosun felan dedi. Kalbinde ben yokum istesen istemesen de belli olmaz dedim o da sende aynı şekilde felan dedi... bende kimse olmucak benim kalbimde sen varsın felan dedim başkasının kollarında olduğunda haırlatırım dedi... anlayacağınız çok kötü şeyler oldu çok kırdı çok kırdım ama ben onu seviyorım o beni sevmiyor bin kere sevmedin 9 ay kandırdın dedim tutup sevdim demedi... beni sildi... onu çok seviyorum ben hüngür hüngür ağlarken o gününü gün ediyor... ben özlerken o benden nefret ediyor. Artık sende herkes gibisin bir anlamın yok dedi. Benle ilgili eşyaları da atacakmış belki de atmıştor... ailesi ve arkadaşlarından da uzak duracakmışım... ne yapayım 1 hafta oldu nasl düzelecek ben onu çol seviyorum onun sevdiğine inanıyorum bunca şeye rağmen... nolur fikir verin ne yapsam da bunlar geride kalsa onda kopek gibi pişman olsa... ne dersiniz.. unut felan demeyin ben sadece onu istiyorum
Of ya hüngür şakir ağlamalar, yalvarmalar, küçülmeler... Sen bir genç kızsın genç kız. Azcık gururlu ol bu ne? Ondan önce biriyle bişeyler yaşaman değil çirkin olan biliyomusun, özgür iradenle kimse seni zorlamadan yaptigin birsey için baskasindan özür dilemen cirkin. Hataydi demişsin. Sonuçlarını kaldıramayacağın şeyleri yaptığın için o konuda da cuvalladin. Nerenden tutsak elde kalıyor. Bence ilk baştan dik durup evet yaptım ve senden önceydi beni geçmişle yargılayamazsın, sevenler geçmişi yargılamaz, dedikoduculara prim vermez deyip kapıyı çarpsaydin belki ağlayan oydu şimdi. Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık haspam.

kızım şükret haline zamanında bir hata yapmışsın tövbe et zamanla düzeleceksin.Benim saç telime kadar saklıyo demişsin aslında seni üzen bence ne biliyomusun birdaha böyle değer veren biri karşıma çıkmayacak demen ve senin hatan yüzünden hatanın su üstüne çıkıp rezil hissetmen üzüyo seni.Cunku aynı şeyleri yaşadım.Canım benim de saç telime kadar saklayan oldu ama ayrıldıktan 2 ay sonra biriyle oldu bu arada 4 senemi vermiştim sen düşün herkesten önce kendini sev bu hayatta

Bak sana tavsiyem o çocuğu hayatından çıkar.Bulunmaz hint kumaşı değil kimse ve tut ki sen bununla tekrar barıştın evlendiniz.Sana hep kinli olacak bir ayrılmanda veya kavga etmenizde sana ar.. damgası vuracak hayal aleminde yaşama dünya burası.Bastan bir deftere başla senin geçmişini bilmesin hatalarını bilmesin canım günahı da var bunların sen bir zinayla ilgili şeylere bak o çocukta kimmiş ki diyeceksin ben günah olduğu için pırıl pırıl birini hayatımdan çıkardım çok severken...Ama Allah için yaptım içimde gayet rahat

Öncelikle kendin bir kadın olarak kadınları el değmiş ya da değmemiş diye ayırmaktan vazgeç. Evlilik öncesi ilişki tamamen kişinin kendi inanç ve isteğine kalmış bir eylem. Kimine göre doğru kimine göre yanlış. Bu kişilerin sadece kendisini bağlar. Pişman olacaksan henüz hazır olmadan hemde evde başka erkekler varken bir şeyler yaşadığına pişman ol bence. Gidip sagda solda anlatmislar ustelik. Gerek var miydi sence buna ? Hangi erkek yada hangi cinsel deneyim buna deger ki ? Yasadigin seyi elestirmiyorum asla. Cinsellik boyle cirkin mi yasanmali sence ? Bunu mu hakediyorsun sen ? Suan ayrildigin sahis yuzunden pisman olma yani. Kendi oz benligine reva gorduklerine pisman ol. Ayrildigin sevgiline gelecek olursak senin oncesinde biriyle bir seyler yasamana asiri tepki veriyor; ama kendi de seninle biraeyler yasamis degil mi yanlis anlamadim ? Iyi de guzelim o isler oyle olmuyor. Insan elestirdigi seyi kendisini yapmaz, yapamaz. Yapiyorsa da sesini keser oturur. Iliskinizden artik bir hayir gelmez malesef. Asiri yuz goz olmussunuz. Saygi ve guven bitmis. Ilerde evlenseniz falan neler olur hic dusundun mu ? Her kavgada yuzune vuracak bunlari. Eski sevgilin erkek arkadasinin arkadasi, sen onunla birseyler yasamissin ve baska arkadaslari gelip ona bunu anlatmis. Sence burdan nasil devam edebilirsiniz ki ? Duzelmez artik. Duzelmis gibi olur belki es kaza evlenirsiniz ama sonu felaket olur. Nacizane tavsiyem kac yasindasin bilmiyorum ama egitimine odaklan. Kendini yetistirmek icin ugras. Boyle seylerle kendini yorma. Hayatina alacagin erkek gecmisini bu kadar kurcalamasin izin verme. Bilmek isterse de kisaca anlat ama asla elestirmesine izin verme. Seni her halinle kabul edip sevecek biriyle mutlu olabilirsin ancak. Ve herkese hemem guvenip bu kadar kolay kendini acma. Bir arkadasin da dedigi gibi burasi turkiye ve burda cogu erkegin kafa yapisi farkli isliyor. Seninle birlikte olup daha once baskasiyle birlikte olmani elestirebiliyorlar malesef. Erkeklere bu kadar cabuk guvenmemeni oneriyorum. Barismak icin degil de bu isten en az hasarla nasil kurtulur hayatima nasil ceki duzen veririm diye dusun bence. Uzun oldu biliyorum ama kizlarimizin kendilerine bunu reva gormesine dayanamiyorum.

Başka birini istemiyorum... üzüleceğim evet geçecek evet ama onu unutmak değil kavuşmak istiyorum.. dua edin benim için kavuşalım ne olır

Şu anda acın çok taze olduğun için böyle hissediyorsun. Aşk acısı çeken insanlar gerçek anlamda fiziksel acı duyarlarmış yani kalbin gerçekten ağrıyor o nedenle aslında hastasın. İyileşeceksin ve bunun tek ilacı zaman.

O senin için doğru insan değil, şimdi barışalım ne olursa olsun diyorsun ama barışsanız o bunu sürekli kafana kakacak birisi seni ezecek hor görecek sen de bu psikolojik şiddet sonucunda kendini ezdireceksin geçmişini hata gibi görüp sana kötü davranmasına gözyumacaksın. Oldu ki evlendiniz hep bu aranızda engel olacak. Bence baştan onunla sevgili olman hata olmuş çünkü bir arkadaşı ile bir şeyler yaşamışsın ve elbet kulağına gidecekti bunu düşünemedin mi, keşke baştan söyleseydin en azından düşüncesini öğrenir vaktini kaybetmezdin. Bundan sonra da kimseye geçmişte yaşadıklarından bahsetme ve eski sevgililerinin tanıdıkları ile çıkma.

Herşey bir yana eski sevgilinin arkadaşı ile birlikte olmak da nedir? Seninle sevgili olurken bunu da biliyordu o zaman kaldırıyordu şimdi mi kaldıramıyor ne zanetti sek sek mi oynadınız, birbirinize aşk cümleleri kurup yakınlaştınız tabi şimdiki gençlerin doğası bu. Sen sen ol akıllı kız olur hiç bir erkeğe de taviz verme ve bedenine sahip çık. Bu yaştaki erkeklerin libodosu yüksek oluyor oynaşmadan sevgili olamıyor bu nedenle okulunu bitirip ciddi düşüneceğin bir insan olana kadar da sevgiliniz sevgi boyutunda kalsın kocanız olmasın. Sen hatalısın koskaca şehir de iki arkadaş nedir? ya ilkine bodoslama atladın ya ikincisine. Boşver unutulmayacak adam daha doğmadı, herkes herkese unuttu en fazla bir ay sürer. Ya daha yolun başındasınız bundan 3-5 yıl sonra kendinize güleceksiniz.

Tamamen bahanesi olmuş. Seven herşeyiyle sever. Geçmişte kalan bir olayı bu kadar abartmaz. Ama şu da var, etrafta adam kalmamış gibi niye aynı grubun içinden insanlarla takılıyorsun.

X