Biz onla da bir şeyler yaşadık onel değmemiş kız bulsa ne olacak? Onun geçmişinde de ben varım. Beni bu yüzden cezalandırdı eğer birini severse ona nasıl bakacak?Gercekten sevse tamamen kopamaz insan.Ben de bunu anlamiyorum.Kimi de boyle iste.Erkekler daha dogrusu.Seni gecmis icin cezalandiriyor.E bulsun el degmemis kiz simdi.Bilemez ki kim napmis.
Geçmişte yaşadığım şeyler yaptığım hatalar yüzünden çok pişmanımNe için pişmansin?
Onun da sevdiğini biliyorum ama ne yalan söylüyüm odun kafalı valla dua edin kavuşalım zor günler geçsin... unutmakndeğil kavuşmak istiyorumKurtulmuşsun odun kafalı insandan
Başka birini istemiyorum... üzüleceğim evet geçecek evet ama onu unutmak değil kavuşmak istiyorum.. dua edin benim için kavuşalım ne olırInsan kiymetini bilenin yaninda kiymetlidir!
Bu günlerde gececek, üzüleceksin ama gececek ve bir gün karsina iyiki diyecegin kisi cikacak...
Ondan önce yaşadım yani o hayatımda yokken oldu her şey...Sen sevgilinin arkadaşıyla bi şeyler mi yaşadın
canım yine de olmaZ malesef. Kendini düşün. Ben sevgilinin yerinde olsam bende devam edememOndan önce yaşadım yani o hayatımda yokken oldu her şey...
Çok pişmanım çok ileri giden bir şey yok ama eve gitmem bile yanlış yani yanlış şeyler var tabiki çok yanlış şeyler var ama en yanlış olanı yok...Eğer doğru anladıysam evet pişman olmakta haklısın. Pişman olmalısın kesinlikle
Geri dönüşü olmayan bir şey değil en ileri olan değil yani öpüşmek ama evde olması felan tamam kabul çok yanlış ama çok pişmanım gençlik hatasıcanım yine de olmaZ malesef. Kendini düşün. Ben sevgilinin yerinde olsam bende devam edemem
Bu ne demek? Iliski harici herseyi yaptik mi?Çok pişmanım çok ileri giden bir şey yok ama eve gitmem bile yanlış yani yanlış şeyler var tabiki çok yanlış şeyler var ama en yanlış olanı yok...
O benden çnce kimseyle bir şey yaşamamış ama benim o şahısla evde öp...mem de çok yanlış... çok seviyordu öyle böyle değil o yüzden bu hale gelmemiz inanılır gibi değil...Ya bu erkeklerden bazen nefret ediyorum.. kendi ne naneler yedi kim bilir sana yasadiklarin hakkinda hesap soruyor.. sac telin degerliyken birden nasil nefret edebiliyor? Sen sen olmaktan mi cikiyorsun sanki? Nasil bir anda bu kdr duygu degisimi yasayabiliyolar? Ilerde karsisina cikacak kisinin ne oldugunu ne yasadigini nerden bilcek? Bos ber su manyagi kurtulmussun
yani seni suçlaması saçma olur en baştan başlamamalıydı arkadaşının eski sevgilisiyle bence sevgilin de hata varGeri dönüşü olmayan bir şey değil en ileri olan değil yani öpüşmek ama evde olması felan tamam kabul çok yanlış ama çok pişmanım gençlik hatası